Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Eπιτέλους τέλειωσε ο προεκλογικός αγώνας προς ανάδειξη Προέδρου Κόμματος!

Και έφτασε η ευλογημένη επιτέλους ώρα, που το Κόμμα της Αντιπολίτευσης έξέλεξε Πρόεδρο!
Κύριοι πολιτικοί, πρέπει κάποτε να κατανοήσετε, πως ο πολίτης ζητάει λύσεις στα προβλήματα, που του δημιουργήσατε όταν ήσαστον στην Κυβέρνηση. Αυτή η παρατήρηση αφορά και το κυβερνών Κόμμα. Γιατί σίγουρα εάν δεν το τονίσω αυτό αμέσως θα κατηγορηθώ για διακρίσεις!
Εκείνο που πρέπει να γίνει κατανοητό μια για πάντα, είναι πως το λειτούργημα του Πολιτικού ( με κεφαλαία) είναι το σκύψιμο στην καθημερινότητα. Μέχρι τώρα (δική μου η άποψη) το επάγγελμα του πολιτικού (με μικρά γράμματα), ήταν πρωτίστως η φροντίδα γισ το Κόμμα, αλλά και μέσα από αυτό πολλοί, κατάφεραν να λύσουν δια παντός τα προσωπικά τους οικονομικά προβλήματα.Ε, λοιπόν κύριοι, εγώ πιστεύω πως για τους πολίτες αυτής της χώρας, αδιαφόρου κομματικής προτίμησης, έχει τελειώσει αυτό το απάισιο "παιχνίδι". Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για παιχνίδια. Η κατάσταση της χώρας είναι οικτρή! Εσείς άλλωστε πρώτοι το παραδέχεστε αυτό. Η Ενωμένη Ευρώπη προσπαθεί να οργανωθεί. Δεν θα σκάσει επικεντρωμένη στα προβλήματά μας. Το οικονομικό μας πρόβλημα την ενδιαφέρει, αλλά δεν δέχεται πλέον τα παιχνίδια γύρω από την Διακυβέρνηση μιας χώρας.
Τώρα λοιπόν που, μετά από μία βαρειά εκλογική ήττα (με την απόλυτη δική σας ευθύνη) αφού τελειώσατε με την εκλογή του Προέδρου σας, κάνετε μία καινούργια αρχή. Συνεργαστείτε για το όποιο συμφέρον της χώρας αυτής και πολεμήσετε ότι την καταστρέφει. Αυτό θα πει Αξιωματική Αντιπολίτευση. Όχι άλλη Κομματική συμπεριφορά εις βάρος του Κράτους. Όπως η Κυβέρνηση και εσείς ΟΦΕΙΛΕΤΕ ν' ασχοληθείτε σοβαρά με την Ελλάδα. Ο λαός δεν αντέχει να αντιλαμβάνεται την Ατιμωρησία των πολιτικών αλλά και των συνεργαζόμενων με αυτούς πολίτες, σε θέματα Διαφθοράς και Εκμετάλλευσης του Δημόσιου Πλούτου για το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτή είναι η ουσία.
Δεν μπορείτε πλέον να εισπράξετε σωστά τους φόρους, εάν οι πολίτες δεν πειστούν όχι με λόγια ( αυτά τα εξαντλήσατε ήδη) αλλά με έργα και κυρίως Ευθύνη! Γι' αυτό προσπαθήστε να παραμερίσετε την μέχρι τώρα Πολιτική Συμπεριφορά σας και συνεργαστείτε με την όποια Κυβέρνηση σε όποιο θέμα κρίνετε πως είναι για το καλό της χώρας. Όχι ξύλινη πια γλώσσα. Απλά κατανοητή γλώσσα. Ούτε μυστικά ούτε ψέμματα. Μόνο έτσι θ' αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του Λαού. Μόνο έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ξαναβρεθείτε στο πηδάλιο αυτής της χώρας.
Η σημερινή Κυβέρνηση ( που είναι ακόμα πρόωρα για εκτίμηση), δείχνει να προσπαθεί. Ελπίζω πως θα καταφέρει τουλάχιστον να αισθανθούμε πως "ξεκολλήσαμε " από τον πάτο.
Λυπάμαι για την αυστηρή κριτική που κάνω. Αλλά πιστέψτε με, κανείς δεν δέχεται να ταλαιπωρείται καθημερινά με τα τεράστια προβλήματα της Ανεργίας και να μαθαίνει αλλά και να βλέπει κάποιους άλλους δίπλα του να "κατατρώνε" με θρασύτητα την ίδια του την Ζωή. Η οποία μην ξεχνάτε είναι Μία και Μοναδική!