Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Tango Music - Monica Bellucci - Heart Tango

Enrico Macias Zingarella Gina Lollobrigida

Dalida & Alain Delon - Paroles, paroles

Edith Piaf - Sous le ciel de Paris

Newsbeast.gr - Χάρρυ Κλυνν - Ο μάγκας

Να γίνουμε όλοι μας Έλληνες και να εξαφανιστούνε οι "Ελληνάρες"!!!!



Να  γίνουμε Όλοι μας  Έλληνες και να εξαφανιστούν οι «Ελληνάρες»!......
Με αφορμή το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε που, έγινε η αιτία, να σκοτωθούν 3 άτομα και ένα παιδάκι, με τον χειρότερο τρόπο, αναγκαστικά πλέον, οφείλουμε να δούμε προβλήματα σοβαρά εκτός από τα πολύ κακά οικονομικά που περνάμε σήμερα.
Όταν μάλιστα μαθαίνουμε πως, οι άνθρωποι που πεθαίνουν στην Ελλάδα από τροχαία δυστυχήματα κάθε χρόνο, είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις της χρονιάς, τότε ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!
Και εδώ δεν υπάρχει η δικαιολογία του κακού Γερμανού Σόϊμπλε και του Δ.Ν.Τ! Εδώ ξεκάθαρα είναι Δική μας η Ευθύνη και χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Γιατί τι ελαφρυντικό ζητάς όταν,  τρέχεις σαν τρελός, όταν οδηγείς αφού έχεις κατεβάσει τον αγλέορα σε ποτά, όταν την ώρα που με το ένα χέρι κρατάς το τιμόνι το άλλο τηλεφωνείς η και στέλνεις άκουσον –άκουσον και μηνύματα με το κινητό;….. Γιατί δεν αφήνεις τον πεζό να προηγηθεί, αλλά του φέρεσαι επιθετικά κύριε οδηγέ;… Πως τολμάς και  αφήνεις στο πίσω κάθισμα τα παιδάκια σου, ανασφάλιστα μην περνώντας τους τις ζώνες;….. αλλά πως να το κάνεις αυτό και πως να μάθει και το παιδί σου, όταν εσύ ο ίδιος, γελάς περιπαιχτικά όταν σου λένε να φορέσεις ζώνη;….. Με ποιο δικαίωμα καταδικάζεις άλλες Ζωές;……. Και άλλα πολλά που όλοι μας οδηγοί και πεζοί αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα, με ορισμένους (και είναι αρκετοί), τζάμπα μάγκες παριστάνοντας τους «Ελληνάρες»;….
Μόλις όμως κάνουν το κακό, τότε η μαγκιά πάει περίπατο και η θ’ αφήσουν τον τραυματία και θα πάρουν δρόμο, η θ’ αρχίσουν να μυξοκλαίνε προσπαθώντας ν’ αποφύγουν την ευθύνη!...
Έχουμε και το Κράτος που δεν ελέγχει αυστηρά την κατασκευή των δρόμων, δεν επιβλέπει αυστηρά το οδικό δίκτυο, δεν βάζει αυστηρές ποινές στους παρανομούντες και στους απείθαρχους «εγκληματίες», τέτοιες ποινές, που η δεν θα οδηγήσουν ξανά στην Ελλάδα, αλλά και θα τους δημευτεί το ίδιο το αυτοκίνητο με την αφαίρεση της αδείας οδήγησής τους, όταν πρόκειται για εγκληματικές πλέον περιπτώσεις, απαράδεκτης οδήγησης!  Και όλα αυτά γιατί δεν γίνονται;…. Για το ρημάδι το Κομματικό  Κόστος, η κύρια αιτία της καταστροφής αυτής της υπέροχης Χώρας!
Μέχρι που άκουσα πως ένας οδηγός 91 χρονών επήρε παράταση αδείας οδηγού, πληρώνοντας (λαδώνοντας), με 500 ευρώ κάποιον άλλον «Ελληνάρα» που έχει στήσει το « παραγωγικό αυτό μαγαζί»! Αν αυτό είναι αλήθεια τότε τι άλλο περιμένομε ακόμα για να πειστούμε πως, πως τα πρόβατα τα τρώει ο λύκος, εάν δεν υπάρχουν τα σκυλιά να τα φυλάνε!
Το Πότε θα μπούνε οι «Λύκοι (το σοβαρό δηλαδή Κράτος), να σώσει τα πρόβατα, αν το γνωρίζει κανείς σας, ας μας το πει! Γιατί εγώ δεν το βλέπω!
Σας κούρασα πάλι με κάτι που όλοι σας αντιμετωπίζετε και γνωρίζετε….. Συμφωνείτε πια πως είναι καιρός, να πάψουμε να γινόμαστε ρεζίλια των σκυλιών;….. Εμείς οι Πολιτισμένοι Έλληνες!…… Είναι πραγματικά ο καιρός πια! Έλεος με τους «Ελληνάρες»!.........