Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Μόνο έτσι η Ελλάδα Ποτέ δεν θα πεθάνει!...

Καλό σας Σαββατοκύριακο!
Με την σκέψη στο Καλό, στην Ειρήνη την Παγκόσμια και στην  προσπάθεια για καλύτερη όχι σε ποσότητα, αλλά σε Ποιότητα Ζωή, ας ατενίσομε το Μέλλον των παιδιών μας με Αισιοδοξία. Η εβδομαδιαία  ανάπαυση μας, ας δώσει χώρο στην σκέψη μας για όλους τους  ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας. Ας μην βλέπουμε μόνο τους πιο ψηλά από εμάς (με την γνωστή μας ματαιόδοξη ματιά), αλλά ας  βλέπουμε και τους πιο κάτω μας. Και θα αισθανθούμε πιο Άνθρωποι, ικανοποιημένοι με όσα έχουμε και προσπαθώντας πάντα εάν μπορούμε να καλυτερέψουμε την Ζωή του Διπλανού μας! Αυτό που θα νοιώσουμε είναι η ικανοποίηση, πως δεν ανήκουμε στους τομαριστές και στους φαινομενικά «ανθρώπους»!
Εμείς έτσι μόνο μπορούμε να λεγόμαστε πραγματικοί Άνθρωποι!
Να περάσουμε όλοι μας καλά και να ευχηθούμε για αύριο στην μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας , να βρεθούμε  όλοι Ενωμένοι Έλληνες!

Μόνο έτσι η Ελλάδα Ποτέ δεν θα πεθάνει!.........

André Rieu - Hallelujah (Leonard Cohen)

Edith Piaf - Non, Je ne regrette rien

Guantanamera | Playing For Change | Song Around The World

Louis Armstrong "What A Wonderful World" LIVE 1970 (Reelin' In The Years...

Volare - Domenico Modugno - Nel blu dipinto di blu

Alain Barrière - Ma Vie

Dr.Zhivago - André Rieu

Dance Me To The End Of Love - Francis Goya

Barack Obama baila Tango en Argentina - Vídeo Completo

Besame Mucho Chacha

Celine Dion - Falling Into You - Rumba music

CAN'T STOP THE FEELING! (From DreamWorks Animation's "Trolls") (Official...

Helena Paparizou-Mambo(English Version)

Μαρινέλλα - Ρέμος- live ( Τα λόγια είναι περιττά..)

Mario Frangoulis & Lara Fabian - All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό)

Céline Dion - 2018 - Heartbreak

Julio Iglesias & Cynthia Brown-I wanna know what love is

'Όλοι έχουμε πρόβλημα....ο Πρωθυπουργός δεν θα έχει;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γελοιογραφίες Αρκά

Αυτό το κάνατε;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό! Θέλει Λογική και Σύνεση!
Σίγουρα οι συγκεντρώσεις που γίνονται πρέπει  να δείχνουν την υγιή συμπεριφορά και άποψη του Λαού! Αυτό είναι Δημοκρατία. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή! Τα κόμματα μέχρι τώρα, δεν δείξανε την πρέπουσα συμπεριφορά με την παραπάνω έννοια. Οργανώνονται και συμπεριφέρονται με άκρως σοβαρά Εθνικά Θέματα  μόνο Κομματικά! Τα είπαμε χίλιες φορές. Ο Λαός γενικά κατεβαίνει με πάθος στις συγκεντρώσεις για πολλές αιτίες. Πρώτα από όλα η δύσκολη καθημερινότητα που ζει τα τελευταία χρόνια. Και που βρέθηκε σε αυτήν την θέση, χωρίς να φταίει γενικά. Ειδικά οδηγήθηκε πολύ λάθος από τις Κυβερνήσεις που δεν φρόντισαν να τον διαφυλάξουν από την κατρακύλα. Και τώρα ξεσπούν όλα και όλοι! Πάρα πολλοί πολίτες πατριωτικά κατεβαίνουν στην συγκέντρωση γιατί βαρέθηκαν ν’ ακούν το πόσο αυτή η χώρα συνεχώς υποβαθμίζεται. Η Ανεργία που χωρίς τελειωμό διώχνει τα παιδιά της στο εξωτερικό. Οι συντάξεις και οι μισθοί που μειώθηκαν εξοντωτικά και με πολύ θράσος αναγκάζουν αυτούς που δεν φταίνε να πληρώσουν γι’ αυτούς που έφταιξαν. Υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός πολιτών που όρισαν με δική τους ευθύνη την καταστροφή τους. Αλλά δε είναι οι περισσότεροι. Από πολλές πλευρές εξωθούνται στην κάθε συγκέντρωση χωρίς ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ να τους εξηγήσει τι κερδίζουμε και τι χάνουμε κάνοντας αυτό η το άλλο. Και εδώ είναι το σημείο της Ευθύνης των Κυβερνήσεων και των Πολιτικών κομμάτων. Τώρα προστέθηκε και η Εκκλησία, η οποία για πολλοστή φορά παρουσιάζεται  χωρισμένη. Όπως ανέκαθεν. Άλλο η Εκκλησία του Φαναρίου, άλλο η Εκκλησία Αττικής και Περιχώρων, άλλο η Εκκλησία Θεσσαλονίκης κ.λ.π. Όλοι με όπλο την Πίστη του Λαού συμμετέχουν και συνεργάζονται με τα Κόμματα!
Σε αυτήν την πραγματική Πίστη του Λαού στηρίζεται ένα μεγάλο κομμάτι των συγκεντρώσεων και μερικές ομάδες αλλά και Κόμματα το εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως.
Εξηγείστε κύριοι τι χάνουμε και τι κερδίζουμε σαν Χώρα σοβαρή σε κάθε απόφαση σχετική με το όνομα της  χώρας  των Σκοπίων. Ζούμε σε έναν Κόσμο μεγάλο και δεν είμαστε μόνοι μας. Το ζήτημα δεν είναι το ποιος θα το λύσει αλλά πως θα το λύσει. Υπάρχουν σοβαρές λεπτομέρειες και θα μπορούσαν ακόμα και να μπουν  όρια στην Συμφωνία που θα μπορούσε να επιτευχθεί…
Αλλά ποιος  τα σκέπτεται αυτά;……. Κανείς σοβαρά!
Μεθαύριο θα πανηγυρίζουν πολλοί για την επιτυχία της συγκέντρωσης, αλλά κανείς μα κανείς δεν γνωρίζει το τι τελικά θα γίνει.

Σκεφτείτε λοιπόν κύριοι και εξηγείστε στον Λαό το τι πρέπει να γίνει, εάν πραγματικά έχετε ψάξει για το Εθνικό όφελος της απόφασης αυτής. Αυτό το κάνατε;……

Μαρινελλα Καμια φορα

NANA MOUSKOURI ''GRANADA''.wmv

Whitney Houston - I Have Nothing (Official Video)

I will be right here waiting for you - Richard Marx with lyrics

Bryan Adams - Please Forgive Me

Bryan Adams - Please Forgive Me

Tom Jones - I who have nothing

ΝΑ Μ'ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ LIVE

Aggele mou

Marco Mengoni - Guerriero

Eros Ramazzotti - Un Angelo Disteso Al Sole

STING & CHEB MAMI - DESERT ROSE

Enrique Iglesias - Hero

Natalie Cole LIVE - Unforgettable