Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;.........



SYNC BLOGS


Δεν μπορώ να καταλάβω μία  δημοσιογραφική εμμονή σχετικά με την  συνεχή παρουσίαση του τρόπου διακοπών των Ελλήνων και ξένων σε ορισμένα νησιά μας. Αυτό που συνεχώς τονίζουν ορισμένα κανάλια της τηλεόρασης όταν αναφέρονται π.χ στην Μύκονο, στην Πάρο στην Λευκάδα και αλλού, είναι αυτό το είδος μιας """ αφηνιασμένης"      διασκέδασης των νέων μας, όπου οι περισσότερες κοπελιές συναγωνίζονται στο ποια θα επιδείξει περισσότερο τα γυμνά           προσόντα"   της. Με κανένα σύνδρομο πουριτανισμού να  με διακατέχει, μου είναι αδύνατον να δεχτώ πως, στο σύνολο οι νέοι μας άνδρες και γυναίκες, διασκεδάζουν ημέρα και νύχτα, με  ατέλειωτες ποσότητες αλκοόλ, μέσα σε ένα περιβάλλον όπου τα  ντεσιμπέλ  τρελαίνουν με τέτοιο τρόπο, σαν  όλοι να ζουν  στον κόσμο τους!
Αυτό δείχνει πως στα νησιά μας, μπορεί ο καθένας, να διασκεδάσει μέχρι τελικής πτώσεως και χωρίς κανένα φραγμό στο ποτό και την τρελλή  μουσική, με όλα τα παρεπόμενα.
Η εμπειρία μας από  τα Μάλλια στην Κρήτη αλλά  και αλλού, έχει αποδείξει, πως αυτή η κατάτασταση, όχι μόνο δεν βοηθάει στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, οι οποίοι έρχονται για να ζήσουν στον  πραγματικό Ελληνικό Παράδεισο, αλλά αντίθετα μακροπρόθεσμα σιγά-σιγά θα προσελκύσουν όλο και περισσότερο  ταραξίες  τουρίστες, οι οποίοι θα συμπεριφέρονται τελείως καταστρεπτικά για τον  Τουρισμό μας.
Θέλω να πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν είναι μαζικό το φαινόμενο αλλά ατυχώς συμβαίνει σε μερικά κέντρα διασκέδασης. Εάν όμως είναι αυτή η πραγματικότητα, τότε θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά αυτοί οι επιχειρηματίες, οι οποίοι σίγουρα τώρα, κερδίζουν πολλά, αλλά το  κακό στις επιχειρήσεις τους έρχεται και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Σίγουρα οι νέοι άνθρωποι, επιζητούν την διασκέδαση, την επαφή με φίλους και προπάντων την άφθονη μουσική. Αυτό είναι  και φυσικό και  ανθρώπινο. Η ασύδοτη κατανάλωση όμως των οινοπνευματωδών ποτών και  τα  χιλιάδες ντεσιμπέλ, οδηγούν τους νέους σε ψεύτικους εφήμερους και εικονικούς δρόμους.........Ας το σκεφτούμε λίγο....δεν κάνει κακό.......Εύχομαι εγώ να είμαι υπερβολικός............