Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

O Πόλεμος τώρα εκεί αγριεύει! Εκρηκτική η κατάσταση!.....

Οι Κούρδοι ανακοίνωσαν ότι θα διώξουν τους Τούρκους από τη Συρία – Ετοιμάζονται για επίθεση


Οι Κούρδοι ανακοίνωσαν ότι θα διώξουν τους Τούρκους από τη Συρία – Ετοιμάζονται για επίθεση
νΣτην αΣτην αντεπίθεση περνάνε οι Κούρδοι σοσιαλπατριώτες στη βορειοδυτική Συρία, μην περιμένοντας να τους επιτεθεί πρώτος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι ισλαμιστικές συμμορίες μισθοφόρων του στην περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), κυρίως συνιστώσας των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), οι κουρδικές μονάδες προετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση στις ισλαμιστικές συμμορίες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) που τελούν υπό τουρκικές εντολές στη βορειοδυτική Συρία.
Οι κουρδικές δυνάμεις έχουν στόχο να διώξουν τους Τούρκους και τους μισθοφόρους τους από τις πόλεις Αζάζ και Τζαραμπλούς κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, δηλαδή, ετοιμάζονται να διώξουν τους Τούρκους από τη Συρία, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής των Κούρδων Σιπάν Χέμο.
Η ανακοίνωση αυτή είναι η απάντηση των κουρδικών σοσιαλπατριωτικών δυνάμεων στις τουρκικές προετοιμασίες για μεγάλη επίθεση εναντίον τους στο κουρδικό καντόνι της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι βομβαρδίζουν συνεχώς τις κουρδικές θέσεις στην Εφρίν, ενώ έχουν αναπτύξει μεγάλες δυνάμεις τεθωρακισμένων, πεζικού και μισθοφόρων τους για να καταλάβουν τον κουρδικό θύλακα.
Η μάχη για τον έλεγχο της βορειοδυτικής Συρίας ή θα είναι μια μεγάλη καταστροφή για τους Κούρδους, ή θα ανάψει το φιτίλι για τον διαμελισμό της Τουρκίας.