Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

"Άλλα τα μάτια του Λαγού και άλλα της Κουκουβάγιας"!.



Τελικά τι είδους Πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας;
Με  αφορμή πολλές άλλες προηγούμενες εμφανίσεις του σε κοινό και τελευταία την χτεσινή του εμφάνιση και ομιλία στο Υπουργείο Γεωργίας προς τους Αγρότες, έδειξε περίτρανα πια πως:
1)Ακόμα και τώρα που υποτίθεται πως Κυβερνάει, ακολουθεί την ίδια τακτική ομιλίας και λογικής αυτή της μέχρι τώρα της Προεκλογικής! Δηλαδή  αυτήν των υποσχέσεων, άνευ αντικρίσματος!
2)Ενώ δέχεται και υπογράφει φαρδιά-πλατειά ένα ακόμα δυσκολότερο Μνημόνιο, επιμένει να τονίζει πως αυτό το κάνει γιατί «αναγκασθήκαμε» από την πολύ δύσκολη θέση μας. Και δεχτήκαμε (στροφή 360ο)προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα!
3)Υπόσχετιαι στους Αγρότες, πως η Κυβέρνηση θα κάνει το παν, για να ελαφρώσει κατά το δυνατόν, τις νέες φορολογίες (πως θα γίνει αυτό; Αφού υποτίθεται πως θα είναι προσηλωμένη η Κυβέρνηση στην ακριβή εφαρμογή των συμφωνηθέντων;)…….
Κύριε Τσίπρα, ο καιρός της πανεύκολης Αντιπολίτευσης πέρασε και τώρα ήρθε η ώρα της Αλήθειας! Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τεράστια προβλήματα της Χώρας! Τα οποία ήδη ήταν σε κακή κατάσταση και Εσείς χαραμίσατε πολύ ακριβό  για την Ελλάδα σε αξία Χρόνο, όχι για να επουλώσετε καμιά οικονομική πληγή αλλά  για να επιδείξετε μία Πολιτική Τακτική δήθεν Διαπραγμάτευσης. Μιας απίστευτης «μαγκιάς» ακολουθούμενης από απειλές κατά των κακών «ξένων». Και φέρατε την Χώρα (δηλαδή έναν ολόκληρο Λαό αντιμέτωπο, «απείθαρχο» και «κακό» εναντίον όλων των άλλων)! Θέλοντας ν’ αποδείξετε πως κατέχετε την συνταγή της Σωτηρίας της Ευρώπης Ολόκληρης! Ούτε τα προσχήματα για το Καλό της Χώρας δεν κρατήσατε!
Πως και με ποια Πειθώ μπορείτε να μας πείσετε πως ότι κάνατε το κάνατε για το καλό της χώρας, όταν Εσείς δεν μπορείτε να τιθασεύσετε ακόμα ούτε τους κομματικούς συντρόφους σας;
Άλλο πράγμα η  πανεύκολη κριτική στην διάρκεια της Αντιπολίτευσης και τελείως άλλο πράγμα (αυτό μας δείχνετε τώρα), η ικανότης να τα βγάλετε πέρα.
Σε Έναν τομέα μας πείσατε πλήρως! Στον Τομέα της Ανικανότητας, που δείξατε και συνεχίζετε να δείχνετε τώρα κατά την Διακυβέρνησή σας! «Άλλα τα μάτια του Λαγού και άλλα της κουκουβάγιας»!...
Αλλά τώρα καλύτερα ας βάλουμε λίγη μουσική! Αφού «χορεύουμε» ας χορέψουμε μετά Μουσικής!.....

Ρέμος / Ασλανίδου / Vegas (Thalassa People Stage 2013 Full) Ant1 {31/12/...

Πέγκυ Ζήνα Special Live (Η Γερμανού Ξανάρχεται) {27/12/2013}

Δέσποινα Βανδή (Live @ Μια Χώρα, Μια Φωνή) Ant1 {17/7/2014}

Demis Roussos (Aphrodite's Child) - Rain And Tears 1987 Video Sound HQ

ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ - ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Και συνεχίζω να σ' αγαπώ - Στέλιος Ρόκκος (στίχοι)

Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, Αλεξίου - Πλιάτσικας