Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Θέλω ν' ακούσω την τιμωρία τους!


SYNC BLOGS


  • Δεν είναι δυνατόν οι περισσότεροι νέοι μας να υπηρετούν το στρατιωτικό τους καθήκον εκτός Αθηνών, σε όλα τα σημεία της Επικράτειας, και μερικοί (που χρόνια τώρα ακούω πως είναι αρκετοί), να βολεύονται εντός Αθηνών, αλλά και στην Αεροπορία και το Ναυτικό. Όπλα που δεν διαθέτουμε τόσα για να τους απασχολήσουμε με αποτέλεσμα να βρίσκονται κάθε ημέρα σχεδόν στα σπίτια τους. Με αποτέλεσμα, αυτοί που ευνοούνται τις περισσότερες φορές να γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους τους πάντες και τα πάντα(ίδε περίπτωση υιού κομματικού στελέχους και βουλευτού, στην υπόθεση του Πολεμικού Μουσείου). Είναι πολλά τα χρόνια που όλοι μας  καταπίναμε αυτές τις  αδικίες! Αυτό  το σύστημα συνέχιζε όμως ακάθεκτα, από τα ίδια τα κόμματα, τα οποία πελατειακά φερόμενα εξυπηρετούσαν τους ψήφους τους.
  • Καταστάσεις σαν αυτή του πολεμικού Αβέρωφ, όπως και τώρα του Πολεμικού Μουσείου αποδεικνύουν με τον πιο  πειστικό τρόπο τα παρακάτω:
  • 1)Σε αυτήν την χώρα η Απειθαρχία  έχει  ξεχειλίσει.
  • 2)Η Ανοργανωσιά  σε μερικές υπηρεσίες ειδικά του Στρατού δείχνουν ένα απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας.
  • 3)Αυτό είναι αποτέλεσμα της κομματικής επιλογής υπευθύνων και όχι βάσει  μιας   απαραίτητης Αξιοκρατείας.(Πελατειακή δηλ. πάλι σχέση)
  • 4)Όταν δε αυτές οι ντροπιαστικές για την χώρα μας καταστάσεις κυκλοφορούν παγκόσμια, τότε οι ευθύνες είναι πολλαπλάσιες!
  • 5)Επί τέλους Πρέπει να τρανταχτούν εκείνοι που έχουν υπεύθυνες θέσεις.
  • Δεν μπορεί μία Τζούλια Αλεξανδράτου η όποια άλλη κυρία,  να κατορθώνει να εξευτελίζει  μία υπηρεσία και αυτό να γίνεται και  παρουσία φωτογράφου. Και επί πλέον δεν μπορεί ένας στρατευμένος νέος να κινείται κατά πως τον βολεύει!
Οι τιμωρίες Πρέπει να είναι  Παραδειγματικά  Αυστηρές!
Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εξαφανιστούν! Οι ξένοι Πρέπει να πάψουν να γελάνε με την Ελλάδα, για χάρη μιας  ανόητης νεάνιδας και ενός άμυαλου νεαρού!
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσες δύσκολες καταστάσεις στην χώρα μας που δεν έχουμε καιρό για  αηδίες!..........