Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ;................


SYNC BLOGS


 Κατάπτυστη ενέργεια ο χθεσινοβραδυνός θάνατος με τον χειρότερο τρόπο ενός ανθρώπου, ο οποίος πέθανε με τον χειρότερο τρόπο κατά την διάρκεια  της υπηρεσίας του, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τι μπορούνε να πούνε οι όποιοι μεθόδευσαν το έγκλημα, σαν δικαιολογία στην οικογένειά του;.....Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία όταν πρόκειται για αφαίρεση ζωής.
Γι' αυτό και πρέπει  παράλληλα με την κατεπείγουσα ΕΔΕ, η οποία διετάχθη για να ερευνηθεί το γεγονός αυτό, πολύ γρήγορα να  αυξηθούνε τα μέτρα προστασίας.
Κάποιοι επιδιώκουν την κατάλυση της Δημοκρατίας, δημιουργώντας την αίσθηση Χάους!
Ζούμε μία Κρίση Παγκόσμια, αλλά και  μία Εθνική δική μας Κρίση Κοινωνική. Τα οικονομικά προβλήματα που ζούμε αλλά και εκείνα ίσως που  μας έρχονται , είναι τόσα πολλά, αλλά δεν δικαιολογούνται με δολοφονίες ανθρώπων-θυμάτων.
Αυτό δείχνει πως από κάπου αλλού μάλλον ξεκινάει ο σχεδιασμός  κατά της Ελληνικής Κοινωνίας.
Είναι συμφέροντα που αυτήν την ώρα  χάνουν έδαφος; Είναι  η Διαφθορά η οποία καθοδηγεί και μεθοδεύει καταστάσεις τρομοκρατίας, για να σταματήσουν έρευνες οι οποίες θ' αποκαλύψουν πράγματα και θάμματα;...... Είναι άτομα μέσα απ' τον  κρατικό μηχανισμό, που  δεν θέλουν ν' αλλάξουν ορισμένες καταστάσεις που τους βόλευαν μέχρι σήμερα με το παραπάνω;......Κάτι είναι από όλα αυτά.......
Ότι και να είναι όμως, πρέπει το Κράτος να τους δείξει πως είναι εις θέση ν' αντιμετωπίσει ακόμα και τα χειρότερα.  Ας συγκρατηθούμε σαν λαός τις δύσκολες αυτές ώρες. Και ας σκύψουμε ταπεινά και μ' ευλάβεια  στον νεκρό. Η Πολιτεία  ας σταθεί στο πλευρό της οικογένειας  του. Είναι ο ελάχιστος Φόρος Τιμής  στον οικογενιακό Πόνο και Οδύνη! Η Ζωή είναι μία. Και κάποιοι  ασυνείδητοι την αφαίρεσαν από τον άνθρωπο αυτόν...........Αναμένουμε  μήπως και η  Αστυνομία μπορέσει να  τους εντοπίσει.
Οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν εκεί που τους αρμόζει!............