Σάββατο 15 Απριλίου 2017

NANA MOUSKOURI Y JULIO IGLESIAS CUCURRUCUCU PALOMA

André Rieu - You'll Never Walk Alone

André Rieu - Please Don't Go (2003)

"ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ - ΡΩΣΙΑΣ..."

Έτοιμη και για «πυρηνική επίθεση» δηλώνει η Βόρειος Κορέα

Έτοιμη και για «πυρηνική επίθεση» δηλώνει η Βόρειος Κορέα: Τη στρατιωτική του ισχύ επέδειξε το καθεστώς της Βορείου Κορέας, στην επέτειο των 105 χρόνων από τη γέννηση του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Την ίδια ώρα εντείνονται οι φήμες ότι το καθεστώς θα προχωρήσει σε νέα πυρηνική δοκιμή, «δοκιμάζοντας» τις ΗΠΑ που έχουν...
Σημ: Τι να πούμε εδώ;.....Ο άνθρωπος αυτός  ζει στον Κόσμο του!
Μιλάει και απειλεί με πυρηνικά σαν να μιλάει για καραμέλες!
Είναι φανερό πως ο εγκέφαλός του δεν μπορεί να χωρέσει τίποτα παραπάνω από ένα διογκωμένο Εγώ, που τον τυφλώνει και τον εμποδίζει να δει την πραγματικότητα! Έχουμε και από την άλλη τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος  κομπάζει με μία σιγουριά άνευ προηγουμένου!......Παίζουν με την φωτιά!....
Έλεος για την Τύχη εκατομμυρίων η και δισεκατομμυρίων κατοίκων αυτής της Γης! 
Ήρθε η μεγάλη ώρα με την ευκαιρία του τωρινού Πάσχα, όλοι οι   Θρησκευτικοί Ηγέτες Όλων των Θρησκειών να Ενωθούν και να κατέβουν στους δρόμους, ζητώντας από τους Πολιτικούς να σταματήσουν τον επερχόμενο Όλεθρο! 
Με αυτήν την κίνηση Ελπίδας, θ' αποδείξουν όλοι τους, πως πραγματικά Πιστεύουν σε όσα  Ιερά αντιπροσωπεύουν!
Τώρα είναι η ώρα! Μπορεί να γίνει αυτό η και εδώ "το  θέλουμε αλλά δεν το κάνουμε", χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν αυτήν την στάση!.....Αυτό περιμένει να δει και ο Κοσμάκης και να Ελπίσει!...

Τουλάχιστον 90 τζιχαντιστές σκότωσε η «μητέρα όλων των βομβών»

Τουλάχιστον 90 τζιχαντιστές σκότωσε η «μητέρα όλων των βομβών»: Ανεβαίνει ο απολογισμός των νεκρών από τη ρίψη της «μητέρας όλων των βομβών» στο Αφγανιστάν με στόχο σήραγγες που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος. Τοπικοί αξιωματούχοι μιλούν για τουλάχιστον 90 νεκρούς τζιχαντιστές.
...
Σημ: Είναι δυνατόν οι Μεγάλες Δυνάμεις να εξαφανίσουν το τρομοκρατικό Κράτος του ISIS. Εκείνο που θα είναι πολύ δύσκολο, είναι να εμποδιστούν ολοσχερώς οι τρομοκρατικές μεμονωμένες εγκληματικές ενέργειες φανατισμένων Μουσουλμάνων. 
Αυτό θα μειωθεί Μόνον εάν αποφασιστεί να μην γίνονται επεμβάσεις από ξένα κράτη σε Μουσουλμανικά κράτη, όπως έγιναν στο παρελθόν. Ας μην ξεχνάμε πως τα εκατομμύρια των εργαζομένων Μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, βοήθησαν υπέρμετρα τώρα τις τρομοκρατικές οργανώσεις να ενεργούν σχεδόν ανεξέλεγκτα, αφού κατόρθωσαν να ζούνε σε ξένα κράτη σαν κανονικοί πολίτες τους! Γι΄αυτό οι έλεγχοι πρέπει να ενταθούν και να παραμείνουν για πολύ καιρό σε εγρήγορση.
Κι' αυτά όλα γιατί το "γινάτι βγάζει μάτι"! Ειδικά όταν έχει εθισμένους  και φανατικούς θρησκευτικά συνεργαζόμενους στους εγκληματικούς στόχους της Τρομοκρατίας!
Ας φροντίσει επιτέλους η Παγκόσμια Κοινωνία των λεγόμενων Ανεπτυγμένων Κρατών, να σταθεροποιήσουν μία διαρκή Ουσιαστική Ειρήνη! Και όχι ακόμα και σήμερα μετά από 2 Παγκόσμιους Πολέμους να ζούμε πάλι τον Τρόμο! Καλά τα Υπερκέρδη αλλά υπολογίσιμη οφείλουμε να κάνουμε και την Ανθρώπινη Ζωή!
Τα λέει ο κοσμάκης πολλές φορές αυτά, αλλά καμία απάντηση δεν δίνεται! Σαν να ζούμε σε έναν Κόσμο πολύ κακών "Κωφών"!!!!!

Πρωτοφανείς διάλογοι μεταξύ Πρωθυπουργού και Προέδρου Κόμματος! Και αυτό είναι αστείο!!!!!!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ είχε ολοκληρωθεί η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας είδε τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα και αποφάσισε να κάνει χιούμορ με την υπόθεση της 13ης σύνταξης, που εισέπραξε.
«Μπαλαούρα, δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα», είπε ο πρωθυπουργός αστειευόμενος.
Τελικά αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί... Να γελούν με τα χάλια τους; Τόσος αυτοσαρκασμός;
Λίγο νωρίτερα ο Μάκης Μπαλαούρας, με δηλώσεις του, είχε χαρακτηρίσει «σκληρό» το μνημόνιο, ασκώντας κριτική στα υπουργεία και κατ' επέκταση στους υπουργούς της κυβέρνησης, λέγοντας πως πάσχουν από ατολμία, αναποφασιστικότητα και έλλειψη σχεδίου.