Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Η Ματαιοδοξία και Η Προχειρότητα οδηγούν στο έγκλημα!



SYNC BLOGS


  •   Μάθαμε πάλι σήμερα το πρωϊ, για το έγκλημα που διέπραξε ένας 60χρονος, σκοτώνοντας ένα ανδρόγυνο για κτηματικές διαφορές!Μία ζωή αυτές οι κτηματικές διαφορές που απασχολούν το 50% των δικαστικών υποθέσεων, είναι  η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, άρκετών Ελλήνων, οι οποίοι σκοτώνονται και σκοτώνουν για  λίγα μέτρα γης. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί επί τόσα χρόνια ύπαρξης αυτού του κράτους, δεν μπορέσαμε (η δεν θέλαμε για διάφορους λόγους πάλι αισχροκέρδειας) να διαθέτει ΑΥΤΉ Η ΧΩΡΑ  ένα Κτηματολόγιο.
  •  Κάτι που η Τουρκία το διαθέτει χρόνια ολόκληρα τώρα. Ήταν φυσικό λοιπόν με τέτοιες νοοτροπίες του Ωχαδερφισμού και της Αρπακόλλας σήμερα να έχουμε πιάσει πραγματικό πάτο. Και να ακούμε ακόμα και σήμερα την Αντιπολίτευση (όλα τα υπόλοιπα κόμματα) να συνεχίζουν ν' αντιπολιτεύονται εύκολα χωρίς ουσία, απλά κομματικά.
  • Και εκείνοι μεν που κάποτε συμμετείχαν σε Κυβερνητικά σχήματα (Πασόκ και Νέα Δημοκρατία), θα έπρεπε τουλάχιστον να σιωπούν. Το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν. Όσο για τους άλλους όλων των υπολοίπων κομμάτων, που συνεχώς μετακινούνται ,διασπώνται η προσκολλώνται ξαφνικά κάπου αλλού, τουλάχιστον θα έπρεπε να σηκώσουν στο παρελθόν το ανάστημά τους και από το βήμα της Βουλής, να καταγγείλουν σοβαρές ελλείψεις αυτής της χώρας. Και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ, αυτά που είναι αρεστά στο Κόμμα τους! Τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ( το επιβάλλει η  ανάγκη της χώρας) είναι υποχρεωμένοι σαν "λειτουργοί" που είναι, να ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ με στόχο το Ανύπαρκτο μέχρι τώρα Εθνικό Συμφέρον! Αυτή είναι η υποχρέωση όλων μας. Εκεί μετράει ο όποιος Πατριωτισμός! Περιθώρια για παλινδρομήσεις και  αύξηση του χαμένου και πολύτιμου χρόνου, που ήδη δημιούργησε μαζί με την ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑ  ΚΑΙ  ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ  ΚΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ (αυτή είναι η Πολιτική φαγωμάρα), οδήγησαν εκεί που οδήγησαν. ΕΜΕΙΣ  ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! Γιατί δεν αρκεί να φτιάξεις μόνο το δικό σου σπίτι! Πρέπει και το δικό σου σπίτι να στηριχθεί σε  θεμέλια που στηρίζουν όλη την Κοινωνία και όχι μόνο ΕΣΕΝΑ! Αλλιώς κινδυνεύεις ΚΙ' ΕΣΥ!......
  •