Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σεξ και Πολιτική;....η Πολιτική του Σεξ;.......


Με αφορμή μία τελευταία δημοσκόπηση στην Γαλλία, για τους Πολιτικούς αρχηγούς, ο Ολάντ σημείωσε μία μικρή άνοδο, σε σχέση με τον τελευταίο καιρό, όπου η δημοτικότητά του έπεσε σημαντικά. Και αυτό το οφείλει, όπως το εξηγούν τα περισσότερα από τα Γαλλικά ΜΜΕ, στην  τελευταία αποκάλυψη για την σχέση του, με την κυρία Γκαγιέ! Ξεχάστηκε δηλαδή και παραμερίστηκε από το καθημερινό ενδιαφέρον αρκετών Γάλλων, η προβληματική καθημερινότητά τους και επικεντρώθηκαν στο  σκάνδαλο Ολάντ-Γκαγιέ, που όπως αποδείχτηκε, δεν κρίνεται σαν σκάνδαλο, αλλά σαν  μία επί πλέον ικανότητα του κ. Ολάντ, σαν Πολιτικός! Το «Life style» και τα ατέλειωτα κουτσομπολιά επήραν ένα μεγάλο μέρος  από την Πολιτική. Και το σήριαλ συνεχίζεται από τους παπαράτσι, οι οποίοι «συνέλαβαν» την κ. Τριρβελιέρ να απολαμβάνει τον ήλιο, σε μία μαγευτική παραλία, στον Άγιο Μαυρίκιο, φορώντας μπικίνι και προβάλλοντας το όμορφο αλλά πιο γεμάτο κορμί της! Ίσως για να «χτυπήσει» την κα Γκαγιέ η οποία διαθέτει μία νεανικότερη, αλλά πιο ισχνή παρουσία.
Με αυτόν τον τρόπο σήμερα (τον πιο μοντέρνο), κρίνονται και οι Πολιτικοί ανά τον κόσμο. Οι προσωπικές τους επιλογές για τον σύντροφό τους, βαθμολογούνται αναλόγως. Η Πολιτική είναι καλή αλλά κρίνεται και η Σεξουαλική Ζωή του κρινόμενου Πολιτικού!
Τέτοια δείγματα  κρίσης τα περάσαμε και στην Ελλάδα. Η διαφορά ήταν πως το ερωτικό σκάνδαλο εθεωρείτο μειονέκτημα (υποκριτικά), ενώ σήμερα είναι πλεονέκτημα γι’ αυτόν που το διαπράττει. Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε τα συμβαίνοντα στην Γαλλία και  τσουπ τα Αμερικανικά  ΜΜΕ, ενέπλέξαν (δεν γνωρίζουμε εάν είναι αλήθεια) τον Πρόεδρό τους Ομπάμα με μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες!
Και με αυτά και αυτά, όλος ο υπόλοιπος κόσμος αναμένει, την Οικονομική ανάκαμψη, την Ανάπτυξη, την μείωση της Ανεργίας και γενικά την Ασφάλεια! Και γι’ αυτά όλα, το σύστημα επιδιώκει να τον κάνει να τα στηρίζει στις ερωτικές επιδόσεις του Πολιτικού του Συστήματος!.....

Να δούμε τι θα γίνει αργότερα, προκειμένου να μας αποσπούν από τα καθημερινά προβλήματά μας. Και έως τότε  Πολιτικοί Σέξι και όποιος αντέξει!.....