Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Dance With Me Till The End Of Love

Ένα Φως στο σκοτάδι!.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Είναι η είδηση της ανάληψης από σήμερα της Διαχείρισης των αεροδρομίων μας από την Εταιρεία
Fraport!
Κάτι που καθυστέρησε αδικαιολόγητα τόσον καιρό μια που  η Τουριστική σαιζόν έχει ήδη αρχίσει.
Οι καθυστερήσεις στις Ιδιωτικοποιήσεις, ήταν και συνεχίζουν να είναι η απαγόρευση για την Χώρα μας, να εισπνεύσει λίγο Οικονομικό Οξυγόνο!
Με ταχύτητα φωτός οφείλει η Κυβέρνηση να προχωρήσει στο άνοιγμα της Ανάπτυξης, προχωρώντας γρήγορα και σταθερά σε Επενδύσεις που θα γίνουν από Ξένους, αφού η Ελλάδα στην ουσία, είναι παγιδευμένη από την αλόγιστη Οικονομική Διαχείριση πολλών Ετών.
Η σημερινή Κυβέρνηση οφείλει να "τρέξει" την Αγορά όσο μπορεί πιο γρήγορα, Ακόμα και εάν γίνουν εκλογές για οποιονδήποτε λόγο,  για όποιο κόμμα αναλάβει (στην περίπτωση την τωρινή θα είναι μάλλον η Νέα Δημοκρατία), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!
Τα κομματικά και τα ψηφοθηρικά συστήματα εργασίας των μέχρι τώρα κομμάτων δεν αποδίδουν πια. Χρέωσαν την Ελλάδα και τελικά μας φταίνε οι Ξένοι Δανειστές μας για την  σημερινή κατάσταση της Χώρας μας. Η μέχρι τώρα Ατιμωρησία όποιου μετέχει στην κακή Διαχείριση του Δημόσιου Χρήματος Πρέπει να σταματήσει δια ροπάλου!
Οι Νόμοι πρέπει να είναι σεβαστοί από τους Πολίτες και οι ποινές να γίνουν πολύ πιο αυστηρές!
Οι Έλληνες Άνεργοι και  οι  μορφωμένοι και εξειδικευμένοι Έλληνες που έφυγαν αναγκαστικά στο Εξωτερικό, Οφείλει η Πολιτεία να τους εντάξει στην Αγορά!
Τελικά ότι δεν γνωρίζουμε και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε, ας μάθουμε ν' αντιγράφουμε εκείνα τα κράτη που πέτυχαν σε πολλά και είναι ήδη συστήματα δοκιμασμένα!
Η Δικαιοσύνη να πάψει να αποφυλακίζει εγκληματίες δολοφόνους και βιαστές! Αυτό είναι κατάπτυστο ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
Όλα αυτά μόνο με Ενότητα, Πολύ Δουλειά και Πειθαρχία αλλά προπάντων ειλικρινή Πατριωτισμό, θα πετύχει αυτή η Χώρα να  κερδίσει τον χρόνο που έχασε!
όσο για εμάς τους πολίτες, εθισμένοι οι πιο πολλοί με τα κομματικά τερτίπια των μέχρι τώρα Πολιτικών μας, ν΄ αλλάξουμε και Εμείς Νοοτροπία! Τέρμα το ΕΓΩ! Μόνο το ΕΜΕΙΣ μας σώζει! Γιατί μέσα στο ΕΜΕΙΣ βρισκόμαστε όλοι μας!
Καλή Ανάσταση και ένα Ευτυχισμένο Πάσχα να είναι το φετινό! Πιο Φωτεινό! Πιο Ελπιδοφόρο!...   

Ο ISIS έβαψε στο αίμα την Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο

Ο ISIS έβαψε στο αίμα την Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο: Οι χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου μπήκαν για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους. Τουλάχιστον 27 νεκροί είναι ο απολογισμός από την έκρηξη σε Εκκλησία στην πόλη Τάντα. Έκρηξη και έξω από Ναό στην Αλεξάνδρεια είχε ως αποτέλεσμα να...

Σημ: Η αντιπαλότητα των Θρησκειών, έχει ήδη κάνει φοβερά εγκλήματα! Είναι καιρός πλέον (και άργησαν πολύ), να δούνε κατάματα όλα τα Κράτη, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Ο ISIS εκμεταλλευόμενος την αγανάκτηση των Μωαμεθανών από τις διάφορες Επεμβάσεις Μεγάλων Δυνάμεων σε χώρες του Ισλάμ (Μωαμεθανικές) και ενώ ο ίδιος υπήρξε και μισθοφορικός στρατός σε αυτές, εργαζόμενος για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και Ρωσίας, αργότερα μετατράπηκε σε αυτόνομο επαγγελματικό Στρατό, βασιζόμενος στον Φανατισμό των Μωαμεθανών. Τους οποίους στέλνει σε επιθέσεις αυτοκτονίας με μεγάλη ευκολία! Κάτι που οι Δυτικοί δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν να πράξουν! Και γι 'αυτό τα πλήγματα του ISIS, θα συνεχίσουν για πολύ καιρό αφού Μωαμεθανοί υπήκοοι Δυτικών χωρών υπάρχουν πολλοί αλλά και επιπλέον μεταξύ των προσφύγουν με δυσκολία μπορούν να διακριθούν από τις διάφορες Αρχές Ελέγχου της Διακίνησής των.
Ήλθε λοιπόν κατά την γνώμη μου η ώρα να ξεγυμνωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ από όλα τα αντίπαλα λόγω Θρησκείας μέρη!
Την Ανεξιθρησκεία οφείλουν ΟΛΟΙ οι Θρησκευτικοί ηγέτες, να την σεβαστούν! Κάτι που λέγεται αλλά δεν γίνεται! Ούτε τα διαφορετικά Χρώματα ούτε το διαφορετικό  Θρήσκευμα πρέπει να χωρίζουν τους Ανθρώπους!
Αλλιώς τότε κανένα Θρήσκευμα δεν είναι Ειλικρινές αλλά Υποκριτικό και Ψεύτικο.
Και η αιτία είναι τα Οικονομικά και άλλα συμφέροντα που χωρίζουν τους Ανθρώπους!
Διαλέγουμε λοιπόν ξεκάθαρα: η πιστεύουμε αυτά που ορίζει η Θρησκεία τους καθενός μας, η κοροϊδευόμαστε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά!
Το λυπηρό είναι πως για να ωφεληθούν ομάδες Ανθρώπων διαφορετικών Χρωμάτων και Θρησκειών θανατώνονται εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες γυναίκες και παιδιά.
Ζούμε ακόμα και τα πρόσφατα θύματα του Χημικού Πολέμου!
Είμαστε Εμείς και οι Άλλοι πραγματικοί θρησκευόμενοι, η υποχωρούμε μπροστά στα συμφέροντά μας;.....και συγχρόνως δείχνουμε λυπημένοι;........Ντροπή μας!.......