Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Melina Aslanidou - Prigkipessa

Julio Iglesias - Can't Help Falling In Love

Γιάννης Πουλόπουλος Θα πιώ απόψε το φεγγάρι

Whitney Houston - I Will Always Love You

Leonard Cohen - Hallelujah

Simon & Garfunkel - The Sound Of Silence+The Boxer+Bridge Over Troubled ...

JOHN LENNON Greatest Hits | The Best Of JOHN LENNON

Old songs english love songs || Greatest hits of all time music || Best ...

Engelbert Humperdinck's Greatest Hits | The Very Best of Engelbert Humpe...

Demis Roussos's Greatest Hits | The Best Of Demis Roussos

Καλές όλες οι Κομματικές θεωρίες αλλά.....

Αλλά δυστυχώς απεδείχθηκαν καταστροφικές για την χώρα μας τουλάχιστον. Εάν δεν μπορούν να διαχειρισθούν σωστά (για να μην πω πως δεν μπορούν να συγκρατηθούν στην Κακοδιαχείριση αλλά και την Διαφθορά στον Εθνικό Πλούτο) τα Οικονομικά της χώρας μας, τότε κάθε Κομματική Φιλοσοφία είναι εκ του Πονηρού!
Πομπώδεις ονομασίες κομμάτων, συνθήματα που ερεθίζουν και συγκινούν το αίσθημα των Πολιτών απεδείχθη περίτρανα πως στοχεύανε ΑΝΕΚΑΘΕΝ σε προσωπικά οφέλη!....
Σίγουρα όλοι οι Πολιτικοί δεν είναι το ίδιο ανίκανοι η διεφθαρμένοι. Μέχρι σήμερα όμως,το αποτέλεσμα δείχνει ξεκάθαρα (και όλοι το καταλάβαμε αυτό, κακά τα ψέμματα), πως ο ουσιαστικός στόχος ήταν η προσέλκυση των ψήφων για την ουσιαστική Αρπαγή της Εξουσίας! Και αμέσως μετά οι προεκλογικοί στόχοι έμεναν στα συρτάρια της Ατέλειωτης Ψευτιάς!
Φτάσαμε στο σημείο οι Πολίτες σήμερα να μην πιστεύομε τίποτα και κανέναν! ότι το χειρότερο που μπορεί να πάθει μία ολόκληρη Κοινωνία σε μία Χώρα!
Η Ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία! Και εάν δεν ελπίζουμε θα πάψουμε και ν' αναπνέουμε!
Είναι μεγάλη η ανάγκη ν΄αρχίσουμε να θεωρούμε τους Πολιτικούς μας ως Πραγματικούς Υπηρέτες της Πατρίδας μας! Είναι αυτοί που καλοαμειβόμενοι με το παραπάνω καλούνται να Υπηρετήσουν το Λειτούργημα προς όφελος της Ελληνική Κοινωνίας μας!
Δεν μας κάνουν χάρη! Είναι υποχρεωμένοι Πρώτοι να εργασθούν και να  θυσιάσουν αρκετά από τα υπερβολικά προνόμια τους.
Όσοι μέχρι τώρα βρέθηκαν στο τιμόνι αυτής της χώρας, από μόνοι τους οφείλουν να απομακρυνθούν από το δικαίωμα Επανεκλογής τους! Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα τους είναι φρικτό!
Μία νέα Ενωτική κυβέρνηση Εθνική και καθόλου Κομματική με σκοπό την Σωτηρία της χώρας είναι αυτήν την ώρα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!..Για μία ικανή διάρκεια μέσα στην οποία ν' αλλάξουν πολλά στην Πατρίδα μας. Για παράδειγμα:
1)Συμφωνημένο σχέδιο από όλους  για Πρόγραμμα ανόρθωσης της Χώρας, πραγματοποιώντας το συντομότερο δυνατόν το Συμμάζεμα αυτού του Κράτους, που μοιάζει με Τεράστιο Σουρωτήρι από τρύπες του οποίου ξεφεύγουν και χάνονται τεράστια ποσά.
2)Μείωση των Βουλευτών από 300 ει δυνατόν στους 150.
3)Αφαίρεση του Νόμου υπέρ της Ασυλίας Δημοσίων Λειτουργών.
4)Διόρθωση,  ενίσχυση  η μείωση απασχολουμένων στο Δημόσιο, όπως π.χ ενίσχυσης μηχανισμών είσπραξης φόρων, ενίσχυσης στον Τομέα Υγείας και Παιδείας όπως και στον Τομέα της Δημόσιας  Διοίκησης ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! Υπάρχουν και άλλοι πολλοί τομείς....
5)Μείωσης των φόρων αλλά ουσιαστική πάταξη της Φοροδιαφυγής! Όπως στο κύκλωμα των καυσίμων (πολύ παλιά πληγή).
6)Τιμωρία οικονομική στους αμετανόητους φοροδιαφεύγοντες, εκείνους όλους που διαθέτουν τεράστιες περιουσίες. Δήμευση των όποιων περιουσιακών στοιχείων, ποτέ όμως  φυλάκισή τους, αφού όχι μόνο αυτό δεν αποδίδει αλλά και κοστίζει.
7)Όσον αφορά το Περιβόητο Πόθεν- Έσχες, μέχρι σήμερα μας ανακοινώνεται Μόνο το Έσχες! Για το πως έχουν αποκτηθεί τεράστιες περιουσίες ούτε λέξη! Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να τακτοποιηθεί το συντομότερο δυνατό!... Και να έπονται αυστηρότατες οικονομικές Ποινές!
Είναι επίσης πολύ εκνευριστικό ν 'ανακοινώνεται Δημοσίως κατάθεση Πολιτικού της τάξης των 20, 30 η και 40 χιλιάδων ευρώ ΜΟΝΟ!! Και να αισθάνονται πάρα πολλοί Πολίτες πλουσιότεροι αφού διαθέτουν μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω στις καταθέσεις τους! Γελοία πράγματα!.....
Αυτά και πολλά άλλα χρειάζονται να γίνουν.......Και προς Θεού, όπως είπε η και η κ. Αρβελέρ:"Επιτέλους ας σταματήσει κάθε Υπουργός Παιδείας, ακόμα και μέσα στην ίδια Κυβέρνηση, όταν αλλάζει τον Υπουργό, αυτός να κάνει συνεχώς αλλαγές στην Παιδεία"!
Ο Τομέας της Παιδείας είναι ο Πυλώνας  Διαμόρφωσης μίας Κοινωνίας! Και δεν σηκώνει "παιχνίδια"! Οι μαθητές πρέπει να τους οδηγεί η Πολιτεία να σέβονται την Παιδεία και όχι να την διασύρει στα μάτια τους!
8) Ν 'απαγορευτεί τελείως με αυστηρότατο Νόμο, κάθε προσπάθεια κατάληψης σχολών η Δημοσίων άλλων κτιρίων! Όσο αφορά τα περιβόητα Εξάρχεια και τους δυστυχείς κατοίκους τους, από αυτό το αίσχος των καταστροφών από τους φερόμενους ως "Αντεξουσιαστές", η Πολιτεία ΟΦΕΙΛΕΙ εάν θέλει να αντιπροσωπεύει ένα Κράτος Νομιμότητας  να το ξεριζώσει. Ζητώντας παράλληλα να αποζημιωθούν Πολίτες και Δημόσιο, από τις όποιες  απαράδεκτες ζημιές! Η στάση μέχρι τώρα της Πολιτείας είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ!....
Για Όλα αυτά όλοι σχεδόν οι ΄Έλληνες αισθάνομαι πως συμφωνούν, αλλά έχουν απογοητευθεί και με το δίκιο τους!......Ε,   ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. Και περισσότερα ακόμα......
Καλή Χρονιά λοιπόν με πολύ Υγεία, Αλληλεγγύη, Ειρήνη και προπάντων μακριά από Κομματικούς Φανατισμούς! Τον Έλληνα Πολίτη τον ενδιαφέρει η Ουσία και  Όχι πια  το Κομματικό Περιτύλιγμα!
                                Καλή Χρονιά!