Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Λαπαβίτσας: «έτσι θα πάμε στη δραχμή» | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Protagon

Λαπαβίτσας: «έτσι θα πάμε στη δραχμή» | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Protagon

Δηλαδή ο κ. Λαπαβίτσας, ότι δεν κάναμε 60 χρόνια για την δημιουργία υποδομών στην χώρα μας, έτσι ώστε να μπορεί να επιβιώσει τουλάχιστον μερικώς από μόνη της, τώρα υποστηρίζει πως μπορούμε να το επιτύχουμε και τώρα! Καλά θα κάνει, να έλθει στην Ελλάδα, γιατί από μακριά πολλές φιλοσοφίες λέμε! Αντίθετα θα έπρεπε (αφού φτάσαμε εδώ που φτάσαμε να συνεχίζαμε με στόχο να αλλάξουμε την Ελλάδα, όσο πιο γρήγορα μπορούμε!Αυτήν την στιγμή, άντε να πεις στον άνεργο και στον καταχρεωμένο να περιμένει ποιος γνωρίζει πόσα χρόνια ώσπου και εάν  τα καταφέρουμε από μόνοι μας! Κρίμα αυτή η ευκολία,  με την οποία εκφράζονται μερικοί και μάλιστα ειδήμονες! Λυπάμαι....

Σσσσσσσστ… σιωπή! | ΕΛΛΑΔΑ | Protagon

Στην Ελλάδα για τέτοια θέματα δεν υπήρξε ποτέ, ούτε Συνέπεια ούτε και Συνέχεια! Όλα λειτουργούν κομματοπελατειακά!...Οι "ψήφοι" όρισαν την διαδρομή της χώρας! Αλλά οι "κακοί" είναι πάντα οι " άλλοι"!

Τι συμβαίνει ναρκωθήκαμε;.........

Η  ΑΣΥΔΟΣΙΑ   ΤΗΣ    ΧΩΡΙΣ    ΟΡΙΑ     ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!
Δεν μας φτάνει η τραγική καθημερινότητα, γεμάτη από ανασφάλειες και κομματικές ανούσιες αντιπαλότητες, έχουμε και τους «αιώνιους» αντιεξουσιαστές, οι οποίοι απολαμβάνουν μία ελευθερία της κακιάς ώρας!
Ολόκληρη η Πολιτεία επιμένει να έχει τα μάτια κλειστά στις καταλήψεις! Που τώρα έγιναν στο κτίριο της Νομικής Σχολής, δηλαδή στην καρδιά του χώρου όπου φοιτούν οι νέοι μας στο Δικηγορικό και αργότερα θα βρεθούν και στο Δικαστικό Ανώτατο επίπεδο της Δικαιοσύνης! Εάν αυτό δεν είναι κατάντια της Κοινωνίας μας, τότε ερωτώ τι είναι;
Σε ποιο μέρος της Ευρώπης, γίνονται τέτοιες παράνομες δράσεις  ανεξέλεγκτων στην ουσία ομάδων, χωρίς να επέμβουν οι Ειδικές Ομάδες της Αστυνομίας; Οι οποίες επί πλέον κάνουν σοβαρές ζημιές σε πολίτες και στην Δημόσια Περιουσία καίγοντας και καταστρέφοντας καταστήματα και αυτοκίνητα, τρόλεϊ κ.λ.π.;
Η λεγόμενη «Αριστερή» Κυβέρνηση, η οποία υποστηρίζει και επαναφέρει το περίφημο Άσυλο των Σχολών, μπορεί να μας πει εάν στην Σοβιετική Ένωση  τότε  αλλά και μετέπειτα, μπορεί κανείς εκεί να διανοηθεί τέτοιες πράξεις;….
Πότε θα «ξυπνήσουμε» και να μάθουμε να διαχωρίζουμε το σωστό από το λάθος;
Σεβαστή η κάθε διαφορετική άποψη και βεβαίως το δικαίωμα της διαμαρτυρίας σε οποιαδήποτε απόφαση και κατάσταση. Αλλά μόνο ΕΙΡΗΝΙΚΑ και επάνω στα πεζοδρόμια. Οτιδήποτε άλλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ εφ’ όσον προκαλεί ζημιά στο κράτος και στους πολίτες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!

Αυτά πότε θα τα εμπεδώσουμε στο χωνευτήρι του μυαλού μας;…. Δεν αργήσαμε πολύ;…. 

P&O's Britannia - stkaloud@gmail.com - Gmail

P&O's Britannia - stkaloud@gmail.com - Gmail

Αυτές τις κρουαζιέρες, οφείλουμε να προσελκύσουμε στην χώρα μας. Με έργα υποδομής ανάλογα...δηλαδή "έξυπνες" ιδιοτικοποιήσεις με σοβαρές ξένες επενδύσεις, το συντομότερο δυνατόν. Γιατί μέχρι τώρα, αγνοούμε την ουσία κατ' εμέ!