Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι του ετους 2013!......

Τονίζω την χρονιά 2013, γιατί  αυτή η χρονιά, θέλω να διαφέρει από τις επόμενες. Θέλω το Αυγουστιάτικο φεγγάρι του 2014, να είναι ολοφώτεινο και όχι σχεδόν σκούρο κόκκινο, σκυθρωπό και μίζερο. Γεμάτο από Ανασφάλεια, Άγχος για το πως θα βγει ο μήνας και τι θα γίνει το Αύριο! Θέλω ο κόσμος ν’ αρχίσει να χαμογελάει και να πάψει να παραμιλάει. Θέλω να πάψουν τα κανάλια να μας γεμίζουν τρόμο αλλά και αηδία! Αηδία για την Αδικία. Αηδία για την Ατιμωρησία! Αηδία για την Προχειρότητα και το Θράσος! Θράσος όλων εκείνων που μας έριξαν στον «λάκκο» με τα φίδια και τώρα σιωπούν καλά κρυμμένοι και καλυμμένοι από την Ανικανότητα τόσα χρόνια των μέχρι τώρα  Κυβερνώντων. Θέλω να πάψω ν’ ακούω από την όποια Αντιπολίτευση να κρίνει και να προσπαθεί να πείσει πως μόνο αυτή και κανένας άλλος, δεν γνωρίζει την Λύση! Δεν μπορώ να τους βλέπω πια τους πολιτικούς νέους και παλιούς, ν’ αγωνίζονται για την καρέκλα, για το κόμμα! Γιατί εκεί στοχεύουν μια Ζωή και όχι στην σωτηρία της χώρας, όπως διατυμπανίζουν ύπουλα. Στηριζόμενοι στην ευπιστία ενός Λαού, που τον  καθοδηγείται εύκολα, από ανούσια «πατριωτικά» συνθήματα. Που τον οδήγησαν  στα βουλευτικά γραφεία τους, τάζοντάς τους «λαγούς με πετραχήλια»! Το Ιερό Δικαίωμα της Εργασίας, αυτοί τους το παζάρευαν με αντίκρισμα την ψήφο! Αφήνοντας κατά μέρος την πραγματική Ανάπτυξη της χώρας και παραμερίζοντας την Γνώση και την Εξειδίκευση των υποψηφίων προς εργασία!
Όταν το Ταμείο, δεν άντεξε γιατί αυτοί αποχαυνωμένοι στον σκοπό τους, βρέθηκαν στο κενό, τότε τους ήρθε στο μυαλό, η Λύση για Αναδιάρθρωση του Κράτους, που εν τω μεταξύ είχε «σμπαραλιάσει» βυθισμένο στην Διαφθορά και τις Πελατειακές σχέσεις, που το έπνιγαν και δεν το άφηναν πλέον ν’ ανασάνει! Αυτά όλα τα έχουμε ξαναπεί όλοι μας!....Τα ξαναλέμε για να μην ξεχνάμε! Και από εδώ και εμπρός να προσπαθούμε να  αλλάξουμε νοοτροπία και να θεωρούμε τους πολιτικούς μας πραγματικούς Λειτουργούς για το συμφέρον της χώρας που θα φθάνει και σε εμάς και όχι να τους θεωρούμε και να τους στηρίζουμε χωρίς να κρίνουμε αυτά που κάνουν! Που σημαίνει πως στην Βουλή Πρέπει να μπαίνουν περνώντας από τον έλεγχο μιας κρησάρας, που θα τους ακολουθεί σε ολόκληρο τον πολιτικό τους βίο! Με κριτήρια Γνώσης Τιμιότητας και Αποδοτικότητας! Και υπάρχουν σίγουρα πολλοί πολιτικοί παρεξηγημένοι, που δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Πάντα θα υπάρχουν οι καλοί!
Και αφού μιλάμε για Επανίδρυση και Αναδιάρθρωση του κράτους, ας αρχίσουμε από την Βουλή! Εκατό Βουλευτές είναι αρκετοί για μία νοικοκυρεμένη Βουλή για  Σύγχρονη Λειτουργία ενός μοντέρνου Πολιτικού Συστήματος Δημοκρατίας, που ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της είναι το νοικοκύρεμα και ο περιορισμός μιας άχρηστης σπατάλης! Είναι πολλά που εύχομαι για το επόμενο Αυγουστιάτικο Φεγγάρι του 2014!
 Έτσι για να ησυχάσουν πια οι πολλοί Άνεργοι! Το τέλος της Ατιμωρησίας και η ενδυνάμωση των μηχανισμών είσπραξης Κρατικών εσόδων, Μπορούν να μας ελαφρώσουν πολύ από πολλά βάρη. Που πολύ εύκολα και πρόχειρα, μπήκαν στην πλάτη των πολλών, που συνεχίζουν να επωμίζονται άδικα την Κακοδιαχείριση αλλά και την Διαφθορά των ολίγων!
Να βρει έτσι η Ελληνική Κοινωνία και συγκεκριμένα η Ελληνική Οικογένεια τον χαμένο ρυθμό της Ζωής της. Όχι με την αλόγιστη Υπερκατανάλωση και υποδούλωση στα ατέλειωτα χρέη των Τραπεζών! Που τώρα φόρτωσαν και πάλι την ζημιά τους στην πλάτη όλων εκείνων που πολύ εύκολα, οι ίδιες οι τράπεζες τους παρακινούσαν σε πανάκριβα δάνεια!

Το μελλοντικό μας Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, να γίνει η αρχή της Ρομαντικής Ελλάδας! Της πανέμορφης Ελλάδας. Της Ελλάδας της Πειθαρχίας, της Αλληλεγγύης! Μια Ελλάδα της Δικαιοσύνης! Κέντρο του Δυτικού Κόσμου! Αυγουστιάτικο Φεγγάρι Ολόκληρου του Πλανήτη!.....