Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ!

5.....4........3........2.........1.........0......2010!  Ο  Καινούργιος Χρόνος είναι ήδη παρών! Αρχίζει να ξετυλίγονται οι πρώτες από τις 365 ημέρες του 2010! Προβλέπονται (όπως ακούγεται επανειλλημμένα) δυσκολίες και αλλαγές επώδυνες. Φουντώνουν οι  ατεκμηρίωτες φήμες γι' αλλαγές και λύσεις σε προβλήματα, χωρίς ακόμα να μας έχουν αποσαφηνιστεί σοβαρές λεπτομέρειες από τα υπεύθυνα χείλη. Δεν φτάνουν δηλαδή τα πραγματικά προβλήματα, έχομε και από επάνω μερικούς δημοσιογράφους, οι οποίοι βεβαίως με την παρότρυνση των καναλιών τα οποία υπηρετούν, να διογκώνουν η ακόμα και να σκαρφίζονται απόψεις οι οποίες και δεν προέρχονται από καμμία υπεύθυνη πηγή. Από την άλλη, ακόμα παρουσιάζονται από υπεύθυνα πρόσωπα πισωγυρίσματα σε λύσεις οι οποίες υποτίθεται πως, έχουν περάσει ήδη  το αναγκαίο τελικό στάδιο διαμόρφωσής των.  Και το οποίο έχει ελέγξει τις όποιες επιπτώσεις.
Εδώ ακριβώς είναι και το πρόβλημά μας! Εδώ είναι η "φωλιά" όπου γεννιώνται και πολλαπλασιάζονται τα βασικά προβλήματα της χώρας. Η Προχειρότητα, η Απουσία παντελούς Γνώσης στο αντικείμενο και το βλακώδες θάρρος με το οποίο ορισμένοι αναλαμβάνουν να λύσουν άγνωστα γι' αυτούς προβλήματα, είναι οι "Βάσεις" του Κακού!
Οι επίπονες και δύσκολες λύσεις μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, έχουν ανάγκη από Σοβαρότητα, Γνώση του αντικειμένου, Έλεγχο βήμα-βήμα στον τρόπο εργασίας και καθόλου βιασύνη. Χρειάζονται δηλαδή γενικά αλλαγή Νοοτροπίας του Έλληνα γενικώς! Εάν δεν υπάρξει αυτού του είδους αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο σκέψης και εργασίας στην καθημερινότητά  μας, ο σκοπός δεν θα επιδιωχθεί.
Η Πειθαρχία στον Νόμο και την Τάξη, είναι προτερήματα ενός λαού. Όταν βέβαια και η , (Τιμιότητα των Πολιτικών  λειτουργών του, είναι δεδομένη). Χωρίς την οποία καμμία Πολιτική Δράση από μέρους τους, δεν μπορέι να γίνει Σεβαστή. Εάν οι πολίτες χάσουν τον Σεβασμό στους Πολιτικούς τους, το παιχνίδι χάθηκε.

Αυτά είναι κανόνες που κανένας δεν μπορεί να αποφύγει εάν πραγματικά επιθυμεί να μένει σε ένα πραγματικό Κράτος και όχι σε μία μπανανία. Εμείς τι επιδιώκουμε;...το πρώτο η το δεύτερο; Ας αποφασίσουμε επιτέλους. Γιατί τελικά όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό που είμαστε!