Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΕΓΩ Η ΓΙΑΝΝΑ!!!....


Αυτή η φράση ελέχθη με πολύ στόμφο από την κα  Δασκαλάκη -Αγγελοπούλου κατά την διαρκεια της χθεσινής της συνέντευξης στους "φακέλλους"  του ΣΚΑΙ. Η  κυρία Αγγελοπούλου, προσπάθησε με πολύ κόπο να  μας πείσει για  τις προσπάθειες που έκανε και τις θυσίες  (για το καλό της Ελλάδας) και έτσι "κερδίσαμε" που πήραμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. "Όλοι τότε πιστεύαμε,  τόνισε πως η Ελλάδα θα είχε μετέπειτα μεγάλα οφέλη  κερδίζοντας  στην διεκδίκηση  της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων"! Εκείνο που εγώ γνωρίζω, είναι πως όλοι τους τότε οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια αυτή (σίγουρα και Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ) ήταν  σύμφωνοι με την άποψη αυτή. Μας έλεγαν τότε μάλιστα πως το 89% (θυμάμαι το ακριβές ποσοστό) του Ελληνικού Λαού, ήταν υπέρ της Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Εγώ δεν θυμάμαι να είχε γίνει Δημοψήφισμα και το από που βγάλανε αυτό το νούμερο είναι μία απορία! Εκείνο που βλέπω πως τότε  ήταν όλοι τους μια γροθιά και τρέχανε  να φέρουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην χώρα μας. Τώρα αλλά και πιο πριν, έχει αρχίσει ο ένας να τα ρίχνει στον άλλο. Σιγά-σιγά θα μας πείσουν τώρα πως ΟΛΟΙ  ΤΟΥΣ ήταν ενάντιοι .Άρα ΔΕΝ  ΦΤΑΙΕΙ απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ! Έτσι είπε και για τον εαυτόν της "Εγώ η Γιάννα"!

Εκείνο που εγώ, αλλά και ο περισσότερος κόσμος κατάλαβε λίγο αργά, αλλά το κατάλαβε επιτέλους, είναι πως η  κα "Εγώ η Γιάννα" και οι περισσότεροι πολιτικοί που συμμετείχαν εκείνη την εποχή για την διεκδίκηση αλλά και διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, καταφέρανε ένα τεράστιο πλήγμα στην οικονομία της χώρας. Χορεύοντας και τραγουδώντας σύρανε την χώρα σε μία καταστροφική κατάσταση, όπου η μόνη τεράστια ωφέλεια οδηγήθηκε όπως πάντα σε μεμονωμένα συμφέροντα. Για την Ελλάδα μείνανε τα  κουφάρια, να χάσκουνε έρημα και κατακλεμμένα μνημεία μιας ντροπής Εθνικής! Τι πάει να πει "πιστεύαμε πως η χώρα θα ωφεληθεί" από αυτό το εγχείρημα. Δεν γνώριζε κανείς τα οικονομικά αποτελέσματα άλλων μεγάλων κρατών, τα οποία  έπαθαν οικονομικές ζημιές με αυτό το "περιβόητο" επίτευγμα; Κανείς  από τους πολιτικούς δεν φρόντισε να ανοίξει και τα μάτια του και τ' αυτιά του, σε ότι αποτέλεσμα είχαν αυτοί που προηγούμενα είχαν ασχοληθεί με τους Ολυμπιακού Αγώνες;........Αστεία πράγματα!.........
Κυρία Αγγελοπούλου, ένα  μέρος της κακής σημερινής οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, είναι και το υπέρογκο κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων!.....Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς, πως ένα μικρό κράτος σαν την Ελλάδα, δεν αντέχει να κάνει τέτοια πειράματα. Όταν μάλιστα διακρινόμαστε σαν Κράτος για  την Κακοδιαχείριση και Διαφθορά! 
Τα   πολλά "Εγώ η Γιάννα", δεν  μας λέει πια τίποτα! Κυττάξτε γύρω σας πόση Ανεργία, πόση δυστυχία και πόσος πόνος, υπάρχει! Όσοι συμμετείχαμε  σε αυτό το αποτέλεσμα είμαστε ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ!