Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

MELINA ASLANIDOU - KALOKERI AGKALIA MOU | OFFICIAL Music Video HD [NEW] ...

Αντώνης Ρέμος - Λένε | Antonis Remos - Lene (Official Lyric Video HQ)

Δέσποινα Βανδή - Κάνε Κάτι | Despina Vandi - Kane Kati (Official Music V...

Φίλιππος Νικολάου -Όταν - When

Τζένη Βάνου / Αν είναι η αγάπη αμαρτία

Μαρινέλα Για Σένανε Μπορώ - Marinella Gia Senane Mporo

Oh! Carol - Neil Sedaka

GUANTANAMERA (Rumba)

Doctor Zhivago - Lara's Theme

Love is a many splendored thing (la colina del adios) Oscar BSO 1955

Ισοδύναμα: η απαίσια λέξη!



Άρχισε το «πλέξιμο» (ράβε- ξήλωνε)  του νέου Μνημονιακού γιλέκου!
Και μάλιστα με «Αντιμνημονιακό» στυλ! Με ταχύτητα του ήχου στήνονται και σχεδιάζονται μέτρα για να προλάβει η Κυβέρνηση τις ημερομηνίες που υπέγραψε στο άψε σβήσε για να σωθεί η Ελλάς!
Η Αξιωματική  Αντιπολίτευση  (ο  δεύτερος στην σειρά Πολιτικός Πυλώνας της χώρας, με υπολογιζόμενη αποχή από τις εκλογές 40%-πράγμα που σημαίνει πως και οι δύο μεγαλύτεροι Πυλώνες, δεν διαθέτουν και μεγάλο μέγεθος), αφού έπαθε την δυσάρεστη ψυχρολουσία της μεγάλης ήττας, τώρα ψάχνεται να επιβιώσει. Προσπαθώντας να επιλέξει μεταξύ Νέου και Παλιού τον νέο δρόμο του Κόμματος. Ξεχνώντας πως την αλλαγή δεν θα την φέρει η νιότη των υποψηφίων προέδρων του κόμματος, αλλά η αλλαγή της Πολιτικής  Νοοτροπίας! Σε κάτι που υποφέρουν πολύ και τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, αφού άλλα λένε και άλλα κάνουν!
Το να φορέσουμε και αυτό το «γιλέκο», νομίζω πως θα μας είναι πολύ στενό!     Θα είναι  ουσιαστικά το 4ο γιλέκο μέτρων, που επιδιώκεται να μας φορέσουν!
Και δεν μας λέει η Κυβέρνηση παράλληλα, το τι έχει εισπράξει συνολικά από τότε που δείχνει να προσπαθεί για την μείωση της Διαφθοράς και Κακοδιαχείρισης.
 Για τον πολίτη θα ήταν μία ελπίδα και ανάσα, εάν αντί ν ‘ ακούει συνεχώς για ισοδύναμα μέτρα λιτότητας, να άκουγε και  συχνά τα ποσά που εισπράττονται από αυτήν την αναγκαία προσπάθεια. Και επί πλέον ορισμένα από αυτά ν’ αντικαθιστούν τα συνεχώς ζητούμενα ισοδύναμα της απελπισίας. Εκτός και εάν  αυτά τα περί προσπαθειών κατά της Διαφθοράς είναι λόγια του κοπανιστού αέρα! Ας μας πούνε λοιπόν τελικά, εισπράττει  το Κρατικό Ταμείο σοβαρά ποσά;..
Θα ήταν αυτό μία πολύ καλή απόδειξη της αναγκαίας προσπάθειας συμμαζέματος του Κράτους και ανάσα για τους Πολίτες!......