Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!...



SYNC BLOGS



Τελειωμό δεν έχουν καθημερινά τα «νεώτερα» από το μέτωπο της Διαφθοράς! Αμέτρητες οι τρύπες του Κρατικού Συστήματος αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι. Και αρχίζουμε με:
1)  Την  ανάκριση και μετά προφυλάκιση τέως Υπουργού και κύριου στελέχους του Πασόκ στις Κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη, για ένα τεράστιο σκάνδαλο  ξεπλύματος ενός τεράστιου ποσού μαύρου χρήματος, με την συνεργασία συγγενών και επιχειρηματιών. Στελέχους δηλαδή ο οποίος επί πολλά  χρόνια, «σοσιαλιστής» ων  σαν  τεράστιος αρουραίος κατέτρωγε τον Δημόσιο Πλούτο.
2)   Την κατηγορία ξεπλύματος πάλι μαύρου χρήματος προς  μία τέως Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας από μεγάλη πολιτική οικογένεια.
    Και αυτό διότι ο σύζυγός προέβη          στην παρανομία αυτή, οπότε  το αδίκημα αντανακλάται και προς την ίδια. Και έπεται η συνέχεια…..
3)Τα συνεχώς καινούργια σκάνδαλα που  καθημερινά  εμφανίζονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, λόγω διασπάθισης χιλιάδων  συντάξεων σε ανύπαρκτα πρόσωπα.  Και που προβλέπεται τελικά ν ‘  αφορά ίσως και  πολλά εκατομμύρια ευρώ.
4) Το τεράστιο σκάνδαλο με την υπερτιμολόγηση των φαρμάκων, αλλά και των διαφόρων αναλωσίμων ειδών των νοσοκομείων, με αποτέλεσμα να χρεώνεται το ΙΚΑ  με υπέρογκα ποσά που αναφέρονται σε δισεκατομμύρια ετησίως.
4)Τον ΟΣΕ, όπου εκτός της πρόσληψης μεγάλου αριθμού υπεραρίθμων εργαζομένων που  στοίχιζαν στον Οργανισμό τεράστια ποσά, πάνω από τις δυνατότητές του, είχαμε και τα φαινόμενα της σπατάλης υλικών, αλλά και την μεταφορά 17 βαγονιών, τα οποία κινούνταν μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης (ποιος γνωρίζει για πόσο διάστημα), μεταφέροντας εμπορεύματα διάφορα για λογαριασμό μίας σπείρας  από εργαζόμενους στον ΟΣΕ!....Και το κερασάκι στην τούρτα, ο μηχανοδηγός να παριστάνει πως δεν γνώριζε πως έσερνε η αμαξοστοιχία την οποία  καθοδηγούσε, αυτά τα βαγόνια!....
5)Οι εφορίες και οι εφοριακοί (όχι όλες, ούτε όλοι) δεν εισέπρατταν τους φόρους στον βαθμό που έπρεπε, αλλά είχαν στηθεί μαγαζάκια και οι οφειλόμενοι φόροι διαφόρων επιχειρηματιών  «καλύπτονταν» φυσικά με το αζημίωτο. Και το Δημόσιο «έχασκε» και οργανωμένα  κοιμόταν τον ύπνο του Δικαίου!.....
Τι να πρωτοθυμηθούμε από το όργιο της Διαφθοράς;…….ουκ έστι αριθμός!
Και έτσι με όλα αυτά αλλά και τα άλλα σκάνδαλα που έρχονται, αυτό το ρημάδι το Κράτος(έτσι δυστυχώς κατάντησαν την Ελλάδα), οι" Σοσιαλιστές" και οι "Φιλελεύθεροι", οι"Δεξιοί"  και  οι" Αριστερίζοντες"!
Και για ν‘ ανταποκριθούν στις τρέχουσες ανάγκες του Κράτους, χωρίς καμία συστολή, χωρίς καθόλου συναίσθηση της ευθύνης, δανειζόντουσαν  ασύστολα, υποθηκεύοντας με τον χειρότερο τρόπο και όρους την ίδια  αυτήν που ονόμαζαν και ορκίζονταν  για «πατρίδα», ρίχνοντάς την την ίδια στιγμή, στοn Καιάδα του Τεράστιου Χρέους!
Και τώρα  ασχολούνται αναγκαστικά με το «κόψιμο» των μισθών και συντάξεων, αυξάνουν εγκληματικά την Ανεργία και με αυτόν τον τρόπο, ζητούν εμμέσως και χωρίς καμία εντροπή, να πληρώσουν το έγκλημα όλοι αδιακρίτως. Μη σεβόμενοι τουλάχιστον τους πλέον αδύνατους πολίτες!......Και σας ερωτώ εσάς όλους τους πολιτικούς, τουλάχιστον εκείνους, που  έλαβαν μέρος σε όλες τις κυβερνήσεις που ευθύνονται (και είναι αρκετές):
«Πως αισθάνεστε  τώρα;…..Πως μπορείτε να έχετε την δύναμη να μας ζητάτε την ψήφο μας;….η  πιστεύετε πως  βγάζοντας  στην φόρα  δύο σίγουρα υπεύθυνους για παρανομίες τέως υπουργούς (από ένα για το κάθε κόμμα), θα σβήσει στην κρίση μας, η Ευθύνη για πολλούς άλλους πολιτικούς, μοναστηριακούς, αλλά και πολίτες, οι οποίοι σίγουρα  συνεργάστηκαν στο μεγάλο Εθνικό Έγκλημα, που λέγεται Υπερχρέωση της Πατρίδας;……….
Η  Ιστορία της ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ της χώρας, αλλά και της σκόπιμης Διαπλοκής και μεγάλη είναι και δυστυχώς συνεχής. Η μέχρι τώρα Διακυβέρνηση της χώρας, μοιάζει με  σκυταλοδρομία μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, όπου η σκυτάλη της Διαπλοκής, παραδίδονταν από το ένα κόμμα στο άλλο, ασφαλισμένη και σίγουρη κάτω από το πέπλο του υπέροχου και κατάπτυστου Νόμου περί Ασυλίας των Βουλευτών!
Τα ανωτέρω δεν αποτελούν καμία άποψη κομματική, ούτε  προσπαθούν να «δείξουν» προς τα που Πρέπει να «πάνε» οι ψήφοι. Απλά περιγράφουν μία πραγματικότητα (κατά την αντίληψη ενός απλού πολίτη συνταξιούχου στα 73 του χρόνια, που δεν μπορεί πλέον να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του).
Αντίθετα  θέλει να πιστεύει αυτός ο πολίτης, πως  με την ευκαιρία των εκλογών, ο Έλληνας πολίτης, θα προσπαθήσει τουλάχιστον ν’ απομακρύνει, από την Βουλή, όσους  πολιτικούς εκτέθηκαν  και οπωσδήποτε φέρνουν ευθύνη. Και βέβαια στην Ευθύνη προηγούνται εκείνοι οι οποίοι  εκτέθηκαν σαν Πρωθυπουργοί. Γιατί κανένας δεν μπορεί  να πιστέψει πως, τα ποντίκια κάνανε «πάρτυ» κάτω από τα πόδια τους και αυτοί δεν το γνώριζαν…………