Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!.....



SYNC BLOGS



Δεν πρόλαβαν κ’ αν να συμμαζέψουν το «κούρεμα» των ομολόγων του Δημοσίου (το οποίο και έγινε με μεγάλη επιτυχία σαν συμμετοχές) και αμέσως τράβηξαν τα δύο κυρίως μεγάλα κόμματα, τα μαχαίρια τους για να τ’ ακονίσουν! Και εκεί που είπαμε, να ηρεμήσουμε για λίγο (γιατί κανένας δεν γνωρίζει να μας πει με βεβαιότητα, προς τα που πάμε και για πόσο θα πάμε),οι πολιτικοί μας παρ’ όλα τα όσα συνέβηκαν, τα πέντε τελευταία χρόνια, ετοιμάζονται για τις εκλογικές κοκορομαχίες τους!.....Και τους διαφεύγει, πως οι πολίτες, δεν είναι πια οι ίδιοι, που μέχρι το 2009, αγνοούσαν τα πάντα για τους «γκρεμούς»  και τους «πάτους»! Κόπηκαν και οι μισθοί, μειώθηκαν οι συντάξεις, η Ανεργία φούντωσε για τα καλά και η Αγορά στέναξε, από αναδουλειά και πτώχευση! Ρημάξανε την Ελλάδα και οι δυο τους, με την Ανικανότητά τους, την Προχειρότητα και την πλήρη ανυπαρξία σχεδίων ουσιαστικής Ανάπτυξης. Γνωστά όλα αυτά. Και προσπαθούνε τώρα ο καθένας με τον τρόπο του να ρίξει τις ευθύνες στον άλλο, πότε μετρώντας χρόνια διακυβέρνησης και πότε αναφέροντας ονόματα που μπλέχτηκαν σε οικονομικά σκάνδαλα,  για τα οποία δεν προχώρησε ποτέ ουσιαστικός έλεγχος. Και έτσι και η λάσπη έμεινε, αλλά και η ζημιά καλύφτηκε!...Τώρα τα ξεχνάνε όλα πάλι και σκοτώνονται να κερδίσουν τις εκλογές……Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Δάνεια από έξω εύκολα Γιοκ! Η πίστωση τέλειωσε! Και μαζί τέλειωσαν και οι πολιτικές τους! Γιατί τόσα χρόνια μόνο με δάνεια, προσπαθούσανε να συγκρατήσουνε τους ψήφους τους…..Τώρα ήρθε η ώρα όμως να πούνε την Αλήθεια, στον ψηφοφόρο. Τι μπορούνε να κάνουνε, άλλο από το να ακολουθήσουνε πιστά και σφιχτά, ότι υπογράψαμε σαν υποχρεώσεις μας στους δανειολήπτες μας. Εδώ δεν χωράνε άλλα ψέματα. Το κόμμα που κυβέρνησε τα τελευταία 2 χρόνια και συμμετέχει σε μεγαλύτερο αριθμό υπουργών στην τελευταία κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, έχει αρχίσει ήδη να ομολογεί την πραγματική κατάσταση. Τι να πει άλλωστε;…τα έζησε τόσο ζωντανά όλα στο πετσί του ο υποψήφιος Πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ,  που δεν τολμάει πια να πει πράγματα που δεν τα πιστεύει. Από την άλλη η ΝΔ, στον μεσοβέζικο ρόλο της Συναίνεσης(δηλαδή Συμπολίτευσης) και στον ρόλο της Αντιπολίτευσης, φαντάζεται  να πετύχει στις εκλογές αυτοδυναμίες ακλόνητες!....Αλλά και εάν το κατορθώσει αυτό, τι θα μπορέσει ν’ αλλάξει από τους σκληρούς όρους του μνημονίου, όταν πολύ καλά γνωρίζει ο ίδιος ο Πρόεδρός της πως είναι προδιαγεγραμμένη η οικονομική πορεία της χώρας με ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ όρους!
Και εδώ έρχεται και η σειρά του πολίτη να ζητήσει και από τα δύο κόμματα, να πουν αλήθειες για το τι θα κάνουν. Με στόχο για το καλύτερο που μπορούν να κάνουν και τα δύο κόμματα και εάν ήταν δυνατόν και τα άλλα κόμματα. Είναι η ώρα της Αλήθειας! Τα πολιτικάντικα παιχνίδια οι ψευτιές, δεν έχουν  θέση πλέον. Οι ώρες είναι δύσκολες και τα κέφια λιγοστά. Εκείνο που ζητούν επιμόνως οι Έλληνες πολίτες βαθιά μέσα τους είναι, να ξεφύγουν από την αοριστολογία, από την ανασφάλεια  και  από την  πλήρη καταστροφή. Γιατί ήδη ένα μεγάλο μέρος της, έχει ήδη επηρεάσει την χώρα με τα χειρότερα αποτελέσματα.
Ήρθε όμως η ώρα και για τα υπόλοιπα κόμματα και κομματάκια!...Τόσο για τα σταθερά, όσο και για κάτι μικρούλια, που προσπαθούνε να συγκροτηθούνε από μερικούς αποστάτες βουλευτές, οι οποίοι φαντάζονται πως με αυτόν τον τρόπο, ξεφεύγουν τις ευθύνες του παρελθόντος τους, ήρθε η ώρα της Αποκάλυψης! Ελάτε μπροστά στους  υποψήφιους ψηφοφόρους σας  και πείτε Αλήθειες! Πείτε τους πως είσθε εναντίον  των Μνημονίων και πως θεωρείτε πως διασφαλίζετε τους Έλληνες πηγαίνοντάς  τους στην Δραχμή και στην χρεοκοπία! Και πείσετέ τους πως με αυτόν τον τρόπο, ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ τους δανειστές μας! Μπορείτε;……
Αποκαλύψτε τον τρόπο με στοιχεία και όχι φανταστικές και ανεφάρμοστες θεωρίες! Είναι άλλο πράγμα το γιατί και πως βρεθήκαμε εδώ (και αυτό χρειάζεται μεγάλη έρευνα για τις όποιες τεράστιες ευθύνες)και  τελείως άλλο πράγμα, να μην θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα! Αποκαλυφτείτε λοιπόν όλοι σας τώρα! Μια και καλή!.....
Κυρίες και κύριοι, η παράσταση έλαβε τέλος! Οι κουρτίνες πέσανε και αποκαλυφτήκατε «γυμνοί» στο κοινό σας…..
Την γύμνια σας όμως οι περισσότεροι, μπορείτε να την αποφύγετε, εάν σκεπτόμενοι πατριωτικά για την Ελλάδα (ειδικά τούτη την δύσκολη αναγκαστικά ώρα), να συνεργαστείτε, να ενωθείτε σε μία  Πανεθνική γροθιά και αφού διαλέξετε τους καλύτερούς σας, να αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγάλο μας πρόβλημα. Οι  εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι χαμηλοσυνταξιούχοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, σας παρακολουθούν. Είναι και οι άλλοι, που ήδη έφυγαν από την πατρίδα και οι άλλοι που ετοιμάζονται να ακολουθήσουν.
Σκεφτείτε το! Οι κομματικές νίκες, ουδόλως τώρα ενδιαφέρουν τον Λαό μας. Προηγείται η Επιβίωση, η Αξιοπρέπεια, η Δικαιοσύνη και όλα εκείνα που στηρίζουν μία Ανθρώπινη στην ουσία Κοινωνία!..