Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

♥ ♫♪ ♥ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ♥ A ♥ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ♥ ♫♪ ♥

O Grande Ditador [The Great Dictator] - Charlie Chaplin - 1940

André Rieu - Kalinka

Τρίβω τα μάτια μου και κλείνω τ' αυτιά μου!.......

Η  Ελλάδα σε αγωνία!....
Κάθε ώρα και στιγμή που περνάει, η Ελλάδα όλο και πιο πολύ μπαίνει σε μία  πολύ όλο και πιο δύσκολη κατάσταση. Δεν φτάνει η τραγική Προσφυγιά (το μεγαλύτερο έγκλημα μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο), δεν φτάνει η Τεράστια για  την Ελλάδα Οικονομική Κρίση, έχουμε και μία καθημερινότητα με ειδήσεις για συνεχή πηγαινε έλα Διαπραγμάτευσης! Η Ατέλειωτη αυτή Διαπραγμάτευση, που στιγμή προς στιγμή αλλάζει δεδομένα και τελικά δημιουργεί ένα πανδαιμόνιο ειδήσεων πότε καλές και μετά αμέσως ανατρέπονται τα πάντα! Με αποτέλεσμα ο κοσμάκης να μην γνωρίζει που πατάει κάθε λεπτό! Όλα στον αέρα! Αίσθηση ανασφάλειας που δικαιολογεί η καθημερινή Προχειρότητα Λόγων και Έργων πασπαλισμένη με εικόνες  αφάνταστης ντροπής από τις εικόνες των δυστυχισμένων Προσφύγων και άλλων! Για ποια "Hot spot" μιλάμε; και  με ποια συνείδηση ανοίξαμε την αγκαλιά μας σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους  με αμέτρητα παιδάκια;....Εμείς δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε Ζωή σε 1,5 εκατομμύριο Έλληνες και πομποδώς παρουσιαζόμαστε ως οι μόνοι ευαίσθητοι στην Ανθρωπιά;... Με Ποιες Ανύπαρκτες Δυνατότητες και με ποιο βαθμό υπέρμετρης φαντασίας χωρίς αίσθηση πραγματικής Ευθύνης, μπήκαμε σε αυτόν τον χορό;...Από όπου αύριο μόνο χαμένοι θα βγούμε και θα μας κρίνουν από πάνω και για την Απανθρωπιά την δική μας και όχι εκείνων που δημιούργησαν το μεγάλο αυτό Πρόβλημα και κάθονται μακριά παρακολουθώντας ακόμα και κρίνοντάς μας!
Τελικά βρισκόμαστε στο έλεος του Θεού! Δεν υπάρχει για εμάς ούτε Λογική, ούτε Συναίσθηση του τι κάνουμε. 'Ενα Αδιαμφισβήτητο υπάρχει! Η μεγαλειώδης Προσφορά του Έλληνα πολίτη που προσπαθεί μάταια να γλυκάνει τον ανθρώπινο Πόνο!'Σε αυτόν βασιστήκαμε;.......Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Τελικά Εμείς είμαστε "δεμένοι" με τα δύσκολα! Και θα μείνουμε για πολύ καιρό δεμένοι!..
Όσο για τις χιλιάδες Πρόσφυγες κάναμε έγκλημα που τους πείσαμε πως στην Ελλάδα θα βρίσκανε τον δρόμο τους!....
Στο τέλος θα τ' ακούσομε και από αυτούς! Και δεν θα έχουν άδικο!
Πραγματικά εύχομαι να βρίσκομαι σε σύγχιση και να έχω μεγάλο Λάθος στις απόψεις μου.Θά ήθελα όμως πολύ να ξέρω: η Κυβέρνηση αισθάνεται πραγματικά  αισιόδοξη με όλες αυτές τις ανατροπές και τις παλινδρομήσεις στην Πολιτική μας; Αν συμβαίνει αυτό, τότε βρισκόμαστε ακόμα πιο χειρότερα!........ 

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ "REX" (Α' ΜΕΡΟΣ)