Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Και το Ελληνικό Δράμα συνεχίζεται!........



 Kαι τώρα υποχώρηση σε εκλογές!
Είναι η μοίρα της χώρα αυτής, να βρίσκεται συνεχώς σε αγωνία! Συνεχίζει η ίδια Νοοτροπία των Πολιτικών μας που στοχεύει εγωιστικά στην επιβίωση των κομμάτων. Το Παρελθόν αλλά και το πρόσφατο καταστρεπτικό και αποτυχημένο παρελθόν, που στηρίχθηκε και αυτό σε ανόητες προεκλογικές υποσχέσεις, μας έφεραν πάλι την Ανασφάλεια! Και μάλιστα φορτωμένη η χώρα  και αυτή την φορά με μεγαλύτερα βάρη από  έναν άδικα χαμένο χρόνο 7θ περίπου μηνών! Που χρειάστηκε η Κυβέρνηση του Σύριζα, για ν’ «αντιληφθεί» δήθεν, πως ένα «μυρμήγκι» χωρίς να διαθέτει ούτε  το βρακί του, δεν μπορεί να παίζει τον ζουρνά και να κάνει την Ευρώπη να χορεύει στους ρυθμούς του! Και αυτά να επιμένει να τα πετύχει με ένα κόμμα κοκταίηλ με αλλοπρόσαλλα «υλικά» γεμάτα από ιδεοληψίες και άλλες θεωρίες, που δεν έστεκαν τουλάχιστον για ένα παρόν της Ελλάδας τωρινό!
Είναι λυπηρό, πως ούτε και τώρα οι Έλληνες Πολιτικοί, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της αναγκαίας Ενότητας που χρειάζεται ο Τόπος! Όποιος περίμενε μία τέτοια λύση είναι απλά εκτός Πραγματικότητας!
Μία είναι η Αλήθεια. Πως η Ελληνική καθημερινότητα, θα ήταν πιο υποφερτή με μία Κυβέρνηση Ανάγκης με στελέχη Απολιτικά και με σοβαρή παρουσία στην Αγορά την Ελληνική.
Με ανθρώπους που δεν θα σέρνονταν από ψήφους! Από Ελεύθερους Τεχνοκράτες! Με την συμφωνία Όλων και για μία διάρκεια τέτοια που θα τους επέτρεπε να ξαναβάλουν το «νερό στο αυλάκι»! Γιατί η «πατάτα» είναι πολύ καυτερή και δεν σηκώνει άλλο χάσιμο χρόνου και κανένα κόμμα από μόνο του (ακόμα και με πρόσκαιρες συμπλεύσεις, δεν  θα μπορεί να την αντέξει!..........
Μία Εταιρεία πραγματικών Πατριωτών θα ήταν η Λύση! Αλλά πως να τη βρούμε αυτή, όταν μας τρώγει το σαράκι της Διάλυσης και της Ασυνεννοησίας;…………………
Καλή Κυριακή λοιπόν με κανένα τραγούδι, έτσι για να γελάσει και λίγο το χείλι μας!

André Rieu - Zorba's Dance (Sirtaki)

The 3 tenors in concert 1994, Los Angeles, full

Helena Paparizou - Otan Aggeli Klene (Angel)

Ελευθερία Αρβανιτάκη / Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Κρατήσου Από Μένα (Off...

Μαρινελλα Καμια φορα

Whitney Houston - I Have Nothing (Official Video)

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΡΑΝΟ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ - Ελεωνόρα Ζουγανελη

Όταν έχω εσένα - Δημήτρης Μητροπάνος

giannis kotsiras-etsi ki alliws

Πόσο σε θέλω - Λαυρέντης Μαχαιριτσας

Nana Mouskouri - Song for Liberty