Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κλωτσάει ο Στουρνάρας...παίρνω το ¨καπελάκι¨μου και φεύγω... | thraki d news

Κλωτσάει ο Στουρνάρας...παίρνω το ¨καπελάκι¨μου και φεύγω... | thraki d news

Ο  κ. Στουρνάρας  καλά θα κάνει,  να  γίνει πιο ευαίσθητος στην υπερφορολόγηση του Έλληνα πολίτη. Το να σκέπτεται πάντα με ένα λογιστικό τρόπο για να συμφωνήσει αριθμούς, δεν πρέπει να τον κάνει , να ξεχνάει πως πίσω από τους αριθμούς, υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, αλλά και κυρίως άνθρωποι, οι οποίοι, ούτε καρφί δεν τους καίγεται για το χάλι της χώρας. Αφού φρόντισαν με την κάλυψη (ας την ονομάσουμε ηθελημένη Ανικανότητα) πολλών πολιτικών μας, παράνομα να εξασφαλιστούν οικονομικά, για άλλα εκατό χρόνια και! Αυτούς πότε θα τους  φορολογήσει όπως πρέπει;..... Όσον αφορά εκείνους που σήμερα του επιτίθενται, (όπως γράφεται), δηλ. οι κ. κ. Παυλόπουλος, Κακλαμάνης Κεφαλογιάννης κ.λ.π., νομίζω πως πρέπει να ντρέπονται πολύ τουλάχιστον, μια και συμμετείχαν πολλές φορές  αμίλητοι μπροστά στην καταστροφή της χώρας. όταν δηλαδή εγνώριζαν το πόσο χρεώνεται για πολλά χρόνια, με ποσά που κάποτε θα την ρίχνανε στην εξαθλίωση και στον εξευτελισμό. Το να κόπτονται τώρα, όχι για την ουσιαστική σωτηρία της χώρας , αλλά πάλι για τα "κουκια" τους πάει πολύ. Ο Λαός άλλωστε σε όποις επόμενες εκλογές αυτούς και πάρα πολλούς άλλους και των άλλων κομμάτων, θα δείξει, εάν κατάλαβαν το πως "λειτούργησαν" όλα αυτά τα χρόνια οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας.
Σήμερα ακόμα και η Αξιωματική Αντιπολίτευση,  αγωνίζεται να παρουσιαστεί ενιαία (πολλές οι λέγόμενες "συνιστώσες"). Και την μία μέρα διαγράφει το ΔΝΤ και την άλλη υπόσχεται ακόμα και να προσπαθήσει να "σώσει" την Ευρωπαίκή Κοινότητα! Άρες - μάρες δηλαδή κουκουνάρες!
Να καθίσουν η χώρα όλοι ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ και να κοιτάξουν ποιος είναι ο συντομότερος και ο λιγότερο
επικίνδυνος δρόμος για την διάσωση της χώρας. Να δουλέψουν σοβάρα και υπεύθυνα για μία φορά στην ζωή τους και μόνο έτσι για εκέινους που δενη παρανόμησαν κατά την διάρκεια της θητείας τους ο Λαός πάλι θα τους τιμήσει! Και αυτό αφορά πως θα γίνει για όλα τα όποια κόμματα συμμετείχαν στην Διακυβέρνηση της Πατρίδας μας όχι μόνο τώρα, αλλά και από πολλά χρόνια πριν. 
Τα ωραία και παχειά λόγια να πάψουν! Έργα με στόχο το Μέλλον, χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ!
Αυτό μπορεί να γίνει;.........

Σημ. Η στήλη αυτή  δεν  επιθυμεί  να  κατηγοριοποιήσει πολιτικούς η και απλούς πολίτες. Αλλά για όνομα του Θεού! Υπάρχουν και όρια! Ο Λαός δοκιμάζεται  και μερικοί συνεχίζουν το βιολί τους!.......

Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Χατζηδάκη - Ράιχενμπαχ - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr

Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Χατζηδάκη - Ράιχενμπαχ - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr