Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Κάτω τα χέρια!........

Κάτω τα χέρια από τα Σχολεία και τις Δημόσιες Υπηρεσίες!
Και πάλι, ξαναζούμε την απαράδεκτη κατάσταση των καταλήψεων πολλών σχολείων! Τα κόμματα δεν μπορούν να ισχυρίζονται πως υποστηρίζουν ξεκάθαρα αυτές τις συμπεριφορές, μόνο και μόνο για ν’ αντιπαρατεθούν στην Κυβέρνηση! ΚΑΝΕΙΣ δεν ισχυρίζεται πως η κατάσταση στην Παιδεία, είναι η σωστή και χωρίς σοβαρά προβλήματα. Δεν οδηγούμε όμως τα παιδιά πρώτα να μη σέβονται το κράτος και να καταλαμβάνουν Δημόσια Κτίρια, τα οποία Ανήκουν σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό! Η έκφρασης για αγώνα Δικαιωμάτων των πολιτών και εν συνεχεία μαθητών και φοιτητών, επιτρέπεται με αποχή, απεργία, Διάλογο …αλλά όχι με καταλήψεις! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με θράσος περίσσιο, παίζεται το ίδιο «Θέατρο» εις βάρος του Λαού!
Αυτή η Νοοτροπία, εκπαιδεύει νέα παιδιά στην Ασυδοσία και τον μη Σεβασμό στο Κράτος!
Ας μας πει κάποιος σε ποιο Κράτος πολιτισμένο ακολουθείται αυτή η τακτική. Και τι περιμένει, ο κάθε αντιπολιτευόμενος με αυτόν τον τρόπο; Τα ίδια ακριβώς προβλήματα θα συναντήσει όταν κυβερνήσει το κόμμα που ίδιος κρίνει πως θα τα καταφέρει καλύτερα. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΊΝΑΙ ΜΕΙΟΝ, ΚΑΜΜΙΑ «ΘΕΩΡΙΑ» ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ ΔΕΝ ΦΈΡΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!
Το πως και γιατί φτάσανε σε αυτήν την κατάσταση την χώρα, όσοι κυβέρνησαν μέχρι τώρα, είναι η βάση της λύσης του προβλήματος. Δεν μπορεί μια φούχτα ανθρώπων, εργαζομένων αλλά και μαθητών και φοιτητών δικτατορικά, να επιβάλλονται σε όλους τους υπόλοιπους!
Κύριοι της Αντιπολίτευσης, ζητείστε επιμόνως την Συνεργασία με όλα τα κόμματα, για να σώσετε όλοι μαζί την Ελλάδα! Μην ζητάτε εκλογές και καρέκλες! Μόνο έτσι θα πείθατε ολόκληρο τον Λαό, πως κινίσθε για το κοινό συμφέρον της Ελλάδας και όχι  το μικροκομματικό και τελικά προσωπικό για τον καθένα σας συμφέρον! Η «συνταγή» αυτή έχει ξεπεραστεί!  Ο Λαός περνάει όσα περνάει, αλλά δεν αντέχει άλλα παιχνίδια σας εις βάρος του. Είστε ολόκληρο το Πολιτικό Σύστημα Υπεύθυνοι για την μέχρι τώρα καταστροφή αυτής της χώρας! Γιατί όποια νέα κόμματα και συμφωνίες της στιγμής δημιουργήσετε, μην ξεχνάτε, πως  θα είναι όλα αυτά συμμαζέματα- συντρίμμια από το άμεσο παρελθόν!

Μακριά λοιπόν τα χέρια, από την Δημόσια Περιουσία, η οποία ανήκει σε ολόκληρο τον Λαό και δεν είναι εργαλεία εκβιασμού στον δήθεν για σωτηρία της Πατρίδας αγώνας σας. Είναι άλλο πράγμα τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τελείως άλλο η καταπάτησης των. Όσο για τους αριστερίζοντες, πολύ θα ήθελα να μας πουν σε ποιο Κράτος, επί υπάρξεως του Κομμουνισμού τολμούσε κανείς να κάνει καταλήψεις Δημοσίων Κτιρίων και Υπηρεσιών!...... Ποτέ και Πουθενά! Η Σιβηρία ήταν η Τιμωρία!...........