Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Διαφορετικές εκθέσεις ελέγχου στο πρόβλημα του Βατοπεδίου!


SYNC BLOGS


  • Αυτό και μόνο δείχνει πως τίποτα δεν άλλαξε στην νοοτροπία και τακτική των πολιτικών κομμάτων.
  • Μετά από όλο το  απαράδεκτο αποτέλεσμα στο οποίο έφτασε η Ελλάδα σήμερα, εκείνο που χρειάζεται περισσότερο από όλα το πολιτικό σύστημα είναι να ξεκαθαρίσει  από εκείνα τα πρόσωπα (όποια αποδειχτεί) που βάλανε το κεφάλι τους μέσα στο μέλι, για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι να "σταθούν" απέναντι της  Κοινωνίας η οποία σήμερα δεινοπαθεί και ορύεται δικαίως. Και δεν έχουν κανένα δικό τους χρώμα, ούτε Πράσινο, ούτε Μπλέ αλλά ούτε και Κόκκινο όλοι αυτοί. Έχουν το ίδιο πρόβλημα όλοι μαζύ και ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ!. Οι  εξεταστικές επιτροπές ελέγχου όμως στη υπόθεση του Βατοπεδίου, ακολούθησαν την παλιά γνωστή μέθοδο της κομματοτικοποίησης  των πορισμάτων τους. Προσπαθούνε όλοι να καλύψουν τους "δικούς" τους! Και δεν έχουν καταλάβει πως  εάν δεν επαναφέρουν την Διαφάνεια και την  Τίμια Διαχείριση του Δημόσιου Πλούτου εκεί που ανήκουν, τότε η πολιτική τους καρριέρα σύντομα  στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν θα σβήσει. Αφού και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους θα τους μαυρίσουν ενσυνείδητα!
  • Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λοιπόν, δεν έχουν άλλον δρόμο από το ν' αποτινάξουν και να  τιμωρήσουν αυστηρά τους επίορκους "δήθεν" Δημόσιους Λειτουργούς. Εννοείται πως πλησιάζει η ώρα ακόμα και οι  πρώην Πρωθυπουργοί (όσοι αποδειχτεί πως ενέχονται), να λογοδοτήσουν!
  • Είναι πέραν από απλή λογική πως ευθύνη δεν έχει μόνο εκείνος οποίος εκτελεί παράνομες πράξεις αλλά σίγουρα και εκείνος ο οποίος  τον καθοδηγεί.
  • Ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καλώς αποκαλεί "βαρίδια" όσους εξέθεσαν το κόμμα. Στην πράξη όμως, όπως στην περίπτωση του Βατοπεδίου δεν ακολουθεί την θεωρία. Είναι  αδιανόητο αρχηγοί κομμάτων να πιστεύουν πως μπορούν  να  δυναμώσουν το κόμμα τους εάν δεν ξεκαθαρίσουν το εσωτερικό  του. Η μεγάλη αυτή πρώτα Ελληνική κρίση και μετά η Διεθνής μέσα από όλα τα κακά που θα επιφέρει στην Κοινωνίας μας, θα  προσθέσει ένα μεγάλο Καλό! Θα ωριμάσει επιτέλους τον Έλληνα ψηφοφόρο ο οποίος στο άμεσο μέλλον, δεν θα ψηφίζει "ποδοσφαιρικά" αλλά για τα πραγματικά του συμφέροντα. Τα οποία όμως δεν θα είναι απόλυτα ατομικά συμφέροντα. Το συμφέρον του Ελληνικού Λαού (δηλ. όλων μας) πρέπει απαραίτητα να στηρίζεται σε ένα  Κράτος Υγιές και Δυνατό Διοικούμενο από  τίμιους πολιτικούς οι οποίοι όντως θα "λειτουργούν"! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αποτέλεσμα τα Εθνικά μας προβλήματα αλλά και οφέλη!....
  • Εγώ επιμένω να ελπίζω!........Εσείς;..........