Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η Τιμωρία πρέπει να είναι ανάλογη του Εγκλήματος!.....


SYNC BLOGS


Κάθε φορά που προσπαθώ να γράψω κάτι καλό και αισιόδοξο, μου έρχεται κατακούτελα και μία τραγική είδηση.Και από την αισιοδοξία, αυθόρμητα πέφτω πάλι στην απαισιόδοξη τραγική αλλά αληθινή πραγματικότητα!
Ένα  ανθρωπόμορφο κτήνος αφού παρέσυρε ένα κοριτσάκι, το μετέφερε σ' ερημικό μέρος, το βίασε,  το κακοποίησε με τον πιο απαίσιο τρόπο και μετά αφού κόρεσε τα κτηνώδη ένστικτά του το σκότωσε και το έρριξε σ'ενα ξεροπήγαδο σκεπάζοντας το άνοιγμα του πηγαδιού με ξερά χόρτα και κλαδιά.
Ο κτηνάνθρωπος αυτός, ήταν και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού!
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η εθνικότητα του παιδιού η του τέρατος. Όλοι είμαστε άνθρωποι!
Εκείνο το οποίο δεν αντέχω πια, είναι  η Ανοχή μας σαν Πολιτεία, σε τέτοιου είδους φαινόμενα.
Γιά μένα, η Τιμωρία Πρέπει να αποδίδεται το γρηγορότερο δυνατόν (μετά βέβαια από τις διαδικασίες της  απόδοσης Δικαιοσύνης) αλλά με  πιο γρήγορους  ρυθμούς. Ο δράστης  αυτού του είδους, θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο, ως ψυχοπαθής! Και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως είναι σίγουρα  ψυχοπαθής. Όχι όμως για να τον λυπηθούμε. Εάν τα στοιχεία της κατηγορίας είναι ξεκάθαρα, τότε, ας υποστεί και αυτός, την τιμωρία που του αρμόζει. Δεν μπορώ να σκέπτομαι ένα αγγελούδι να σπαράζεται στα νύχια αυτού του τέρατος και τώρα να κόπτομαι για τον ίδιο.
Η Ποινή Του Θανάτου για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, για μένα είναι ο μόνος δρόμος απόδοσης της Δικαιοσύνης. Καθόλου δεν πιστεύω πως είναι Αντιχριστιανική πράξη η αφαίρεση της Ζωής ένός  ανθρωπόμορφου τέρατος. Γιατί αν πιστέψω σε κάτι τέτοιο, τότε ερωτώ και εγώ το γιατί δεν θεωρείται Αντιχριστιανική Πράξη η αφαίρεση της Ζωής από το αγγελούδι των 11 χρόνων. Αφήστε που ο δράστης είναι πλέον πάρα πολύ επικίνδυνος για άλλα παιδάκια αλλά και για το ίδιο του το παιδί. Και η Πολιτεία Πρέπει  να τα προφυλλάξει!  Η Κοινωνία  πρέπει να  απαλλάσεται από  τέτοια τέρατα! Ας κάνουμε το πρόβλημα δικό μας για να καταλάβουμε τι δράμα ζει η υπόλοιπη οικογένεια του θύματος, αλλά και του τέρατος.
Η Αφαίρεση Ζωής ενός Ανθρώπου είναι  μία πράξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ!. Πόσο περισσότερο, όταν γίνεται με τέτοιες  τραγικές για το θύμα συνθήκες. Το τέρας αυτό, έκανε ένα έγκλημα με σχέδιο και προμελέτη. Δεν συντρέχει κανένα ελαφρυντικό! Η Παραδειγματική Τιμωρία, εκτός των άλλων, θα συνετίσει και άλλους υποψήφιους δράστες! Και αυτό είναι το σπουδαιότερο!
Καλό είναι η Πολιτεία να συνδράμει την οικογένεια του δράστη (όποιασδήποτε εθνικότητας και εάν είναι) σαν την ελάχιστη  Ανθρωπιά στην δυστυχισμένες οικογένειες, του δράστη, πόσο περισσότερο στην οικογένεια του θύματος, η οποία δέχτηκε ξαφνικά ένα κεραυνό!
Παρακαλώ όποιους διαβάσουν αυτό το άρθρο, να τοποθετηθούν. Κάθε άποψη και Δικαιωματική είναι, αλλά και Σεβαστή!......