Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ελευθερία Αρβανιτάκη Το Παράπονο Πρεμιέρα Διογένης Studio

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ@PANTHEON THEATER

Οι πρόχειρες λύσεις, αφήνουν τους συνταξιούχους πολύ αδικημένους!

Όταν το πρόβλημα δεν είναι δικό σου, πως να το καταλάβεις, εάν δεν διαθέτεις την ανάλογη ευαισθησία;….
Τα τελευταία χρόνια, συνηθίσαμε ν’ ακούμε για τα ατέλειωτα  προβλήματα με τις καθυστερήσεις εξόφλησης παλαιών και νέων συντάξεων, όπως και αποζημιώσεις. Είναι μία απαράδεκτη κατάσταση, ανεξήγητη, αλλά και βασικά Απάνθρωπη. Δεν φτάνει που στις συντάξεις έγινε η «ληστεία του αιώνα», αλλά ο βαθμός της πλήρους αναισθησίας των υπευθύνων Πολιτικών, είναι βαθιά ριζωμένος. Σε μία νοοτροπία, η οποία προκειμένου αριθμητικά να συμφωνήσει με επιθυμητά σύνολα, βάζει τον Άνθρωπο στην άκρη και δεν αισθάνεται τίποτα γι’ αυτό.
Στην Κρίση που χρόνια περνάμε, όλοι μας, βάλαμε με το παραπάνω πλάτη. Όλοι μας όμως οφείλουμε να το κάνουμε αυτό.
Προτείνω λοιπόν να καθυστερήσουν οι πληρωμές όλων των Βουλευτών κατά τρεις τουλάχιστον μήνες, για να αισθανθούν καλά στο πετσί τους και αυτοί, το τι σημαίνει καθυστέρησης.
Θα γίνει επανάσταση σίγουρα, σε μία τέτοια απόφαση, αλλά εάν δεν φτάσουμε στο σημείο, να πιστεύουμε πως όσο πιο υπεύθυνος είσαι κάπου τόσο και πιο ευαίσθητος και πιο αποτελεσματικός οφείλεις να γίνεις, είμαστε απλά ένα μηδενικό!
Ο Κόσμος ολόκληρος θα ήταν πολύ καλύτερος, εάν κυριαρχούσε μία τέτοια Νοοτροπία. Και σίγουρα θα ήτανε ένας Κόσμος πολύ πιο πειστικά Χριστιανικός, από ότι είναι τώρα.

Οφείλουμε να ελπίζουμε για το καλύτερο. Αλλιώς πάμε χαμένοι από χέρι!.....