Σάββατο 17 Απριλίου 2010

H μεγάλη έκρηξη!....

Τα φυσικά  φαινόμενα δείχνουν να θέλουν να τιμωρήσουν τον άνθρωπο. Η έκρηξη αυτή του ηφαιστείου στην Ισλανδία πρέπει να είναι η μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια, αλλά και σε μεγαλύτερη διάρκεια. Υπάρχει φόβος πως μπορεί το  φαινόμενο αυτό, να κρατήσει ακόμα και ένα μήνα! Πράγμα που σημαίνει πως η ρύπανση του περιβάλλοντος αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν από την απαγόρευση των πτήσεων σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης  θα είναι μεγάλα εάν συμβεί αυτό. 
Είναι  αυτό ακόμα  ένα σημάδι που μας δείχνει πως η Ανθρωπότητα έχει ανάγκη από  πραγματική συνεργασία μεταξύ των  λαών και όχι  συνεργασίες οι οποίες μόνο έχουν στόχο τα οικονομικά συμφέροντα. Εάν  η Ανθρώπινη Ζωή κινδυνεύει  όπως πράγματι κινδυνεύει τώρα από διάφορες κακές συμπεριφορές του Ανθρώπου στην Φύση, πόσο περισσότερο είναι  ευάλωτος ο Άνθρωπος σε φαινόμενα που δεν μπορούν να προβλευτούν.
Ούτε οι ανόητοι ρατσισμοί,  ούτε τα διαφορετικά πολιτικά συστήματα ούτε  οι διαφορετικές θρησκείες, πίσω από όλα   αυτά τα οποία κρύβονται υποκριτικά στις εξουσίες τους μόνο στόχοι προσωπικών ωφελημάτων, θα μας σώσουν. Δυστυχώς άλλα  υποκρινόμεθα πως θέλουμε δήθεν να πράξουμε και άλλα πράττουμε! Η  δυστυχία του  3ου και του 4ου κόσμου αλλά τώρα  και τα  σοβαρά προβλήματα του "Ανεπτυγμένου" Κόσμου αποδεικνύουν την σκληρή Πραγματικότητα.
Κάτι Πρέπει να γίνει  μέσα  στα εξουσιαστικά κέντρα! Κάτι διαφορετικό.......Τόσο διαφορετικό που μόνο έτσι θα μας επιτρέψει  να  λεγόμαστε Δημοκράτες  η Δικτάτορες,   Χριστιανοί η  Μουσουλμάνοι η  Βουδιστές  κ.λ.π.. 
Γιατί όλοι είμαστε Άνθρωποι τελικά και  η Ζωή είναι Δικαίωμα όλων και όχι ορισμένων.............