Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Dean Martin - That's Amore

Volare - Domenico Modugno - Nel blu dipinto di blu

IO CHE AMO SOLO TE - Sergio Endrigo.mp4

Εγω φευγω απ' τα ονειρά σου και Καλη τύχη οπου κι αν πας

Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα _ Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Νάνα Μούσχουρη ~ Η Ενδεκάτη Εντολή

Μέτρησα - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Να με προσέχεις - Πορτοκάλογλου Τσαλιγοπούλου (στίχοι)

Να με προσέχεις - Πορτοκάλογλου Τσαλιγοπούλου (στίχοι)

ΝΑ Μ'ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ LIVE

Όταν έχω εσένα - Δημήτρης Μητροπάνος

Αντικριστά (Σ΄αγαπώ πολύ) Μακεδόνας Γλυκερία ★ ♥ ★ ♥

Celine Dion & Luciano Pavarotti - I hate you then I love you

Barbra Streisand - Woman in Love

Diana Ross - When You Tell Me That You Love Me 1991 & 2004

Lady-Kenny Rogers

Ματωμένος Πολιτισμός!..................



Ψέμα- Εκμετάλλευση-Έγκλημα!
Και όχι μόνον! Κατηγορούμε αυτά τα κτήνη τους Τζιχαντιστές και ανεχόμαστε για πάρα  πολύ καιρό τα ξεκοίλιασμα Λαών όπως η Συρία (αλλά και άλλων Αραβικών χωρών στο άμεσο παρελθόν και παρόν) και δεν «ανοίγει ούτε μύτη! Για ποιον Πολιτισμό μιλάμε, όταν χιλιάδες ανθρώπων (και όχι ανθρωποειδών), προσπαθούν να φύγουν όπου μπορούν για να γλυτώσουν την Κόλαση, που ζούνε καθημερινά στην Πατρίδα τους. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται η έγινε αυτό. Πάρα πολλές φορές στην Αφρική για παράδειγμα το ξεκοίλιασμα των Λαών συνεχίζεται με διάφορους τρόπους, που επιβάλλει απόλυτα το Κυνήγημα ενός Δολοφονικού Κέρδους, από τις λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις, οι οποίες τελικά εικονικά παριστάνουν τους Χριστιανούς   Ορθόδοξους, Καθολικούς και Προτεστάντες! Όσο για τους Μωαμεθανούς αυτοί χωμένοι βαθειά στην Δύναμη της Θρησκοληψίας και με μειωμένη Κοινωνική αλλά και Μορφωτική εγκεφαλική επένδυση, άλλοι μεν (οι βολεμένοι) όχι δεν αντιδρούν σωστά μόνο, αλλά αποφεύγουν και να βοηθήσουν τους ομοθρήσκους τους! Εκείνοι που αντιδρούν στα σχέδια των Μεγάλων Δυνάμεων, εκμεταλλευόμενοι την Θρησκεία τους, γίνανε επαγγελματίες αντάρτες για το δίκιο τους δήθεν. Και εντάσσονται ακόμα και στις πολεμικές επιχειρήσεις των ίδιων των εχθρών τους οι οποίοι, για να το ομολογήσουμε, τους δημιούργησαν. Και αυτοί δυνάμωσαν και έγιναν Δύναμη επικίνδυνη και για τους ίδιους τους δημιουργούς τους! Φαύλος κύκλος αίματος  και δυστυχώς τώρα ανεξέλεγκτος. Και έτσι βρεθήκαμε σιγά-σιγά σε εμπόλεμη σύρραξη γύρω μας αλλά και αλλού!
Και ποιος θα σταματήσει επί τέλους τους Πολέμους (επεμβάσεις) σε ξένες χώρες για δήθεν εμπέδωση Δημοκρατικών Διαδικασιών και άλλων τέτοιων απαράδεκτων δικαιολογιών; Ποιος;…!
Είναι Ντροπή και κατάντια της Κοινωνίας μας σήμερα, να κρύβεται η Αλήθεια και να στοχεύομε έναν Κόσμο Ανάπτυξης και Πολιτισμού, που στην πράξη είναι γεμάτος από ένα Τεράστιο Ψέμα, Αδικία και  βέβαια βαρύ Έγκλημα!
Ποιος είναι εκείνος, που δέχεται την εικόνα αυτή που κάθε μέρα βλέπουμε όλους αυτούς τους κατατρεγμένους (άνδρες γυναίκες παιδιά ακόμα και βρέφη), να πνίγονται στην θάλασσα ακόμα και πληρώνοντας ακριβά και γι’ αυτό! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Είμαστε θεατές του Παραλόγου! Του Εγκλήματος και μίας αφόρητης Αδικίας! Και βέβαια μεμονωμένοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Γιατί όλους μας, μας έχουν εντάξει σε ένα Σύστημα Υποταγής και Εκμετάλλευσης! Και Εμείς ας δεχτούμε πως «σαπίσαμε»! Οι Εκκλησιαστικοί μας Ηγέτες και Ο Πάπας  ….πως αντιδρούν σε όλα αυτά; Εάν δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα Αυτοί, τότε Πρέπει Όλοι μας να παραδεχτούμε πως, έτσι θα συνεχίσουμε να ζούμε στο ψέμα και στο ατέλειωτο θράσος! Άρα ας συνεχίζουμε να βολευόμαστε, όπως αναγκαστικά κάνουμε, έχοντες όμως καθαρή επίγνωση του τι κάνουμε! Αφού ο Άνθρωπος δεν αντιλήφτηκε ακόμα, πως δεν μπορεί ο καθένας να ζει στον δικό του Κόσμο ήσυχος. Αλλά να συμμετέχει σε ένα Κόσμο Συνολικά Ανθρώπινο με στόχο το Εμείς Όλοι και όχι το ρηχό Εγώ!
Μέχρι να  ενστερνιστεί και πιστέψει  βαθιά σε αυτό  ο Άνθρωπος, έτσι θα συνεχίζουμε να ζούμε μέσα στην Υποκρισία, το Ψέμα και το Δίκιο του Δυνατού! Δυστυχώς……..
Μέχρι τότε ας βολευτούμε με λίγη μουσική και τραγούδια! Έτσι για ν’ αλλάξουμε την ατμόσφαιρα………