Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Vaya con dios - Nah neh nah

ONLY YOU (română)

Demis Roussos - Come Waltz With Me (română)

This Wicked Waltz

Καλό αυτό για τηνώρα ,αλλά πρέπει να γίνει η ίδια φορολογική μεταχείριση με τους πολίτες!

Κ. Παπανάτσιου: Φορολογική εξομοίωση των πολιτικών προσώπων με όλους τους φορολογούμενους

🕔20/03/2017 - 21:16 - Κ. Παπανάτσιου: Φορολογική εξομοίωση των πολιτικών προσώπων με όλους τους φορολογούμενους

Τη φορολογική εξομοίωση των βουλευτών και των πολιτικών προσώπων με όλους τους φορολογούμενους προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. «Η εισφορά αλληλεγγύης εξομοιώθηκε με εκείνην που ισχύει για όλους τους φορολογούμενους» είπε η υφυπουργός, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, και ανακοίνωσε ότι «και το ίδιο θα γίνει συνολικά με τη φορολογία των εισοδημάτων τους». Η κ. Παπανάτσιου παρουσίασε στοιχεία για τα ισχύοντα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τις αλλαγές που θεσμοθετήθηκαν επί της σημερινής κυβέρνησης, για να υπογραμμίσει ότι υπήρξαν τροποποιήσεις που κατέστησαν δικαιότερη τη φορολογία εισοδήματος των πολιτικών προσώπων με το σύνολο των πολιτών.
«Η εισφορά αλληλεγγύης εξομοιώθηκε με εκείνην που ισχύει για όλους τους φορολογούμενους» δήλωσε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε ότι «το ίδιο θα γίνει συνολικά με τη φορολογία των εισοδημάτων τους». Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης, σημείωσε, ενσωματώθηκε στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, οι κλίμακες και οι συντελεστές φορολογίας αναμορφώθηκαν με τρόπο που να λαμβάνεται υπόψιν η συνολική επιβάρυνση όλων των φορολογουμένων από τη φορολογία εισοδήματος και από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης.
Έντονη ήταν η αντίδρασή της μετά από την επίθεση που δέχθηκε από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που είχε καταθέσει σχετική ερώτηση. Η κ. Παπανάτσιου τόνισε πως οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και οι σημαίες, οι στολές, ο τρόπος οργάνωσης και ο τρόπος δράσης της Χρυσής Αυγής παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ιστορίας «όχι μόνο της χώρας μας αλλά και ολόκληρου του κόσμου». «Ξέρουμε ότι δεν έχει επιχειρήματα για να πείσει, παρά μόνο με μαχαίρια και λοστούς, τη βία και τον τρόμο. Η Χρυσή Αυγή θα ήθελε όχι μόνο να μην υπάρχει βουλευτική αποζημίωση, θα ήθελε να μην υπάρχουν Βουλή και βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά.
Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε να μην γραφούν στα πρακτικά οι χαρακτηρισμοί του βουλευτή και ανέφερε: «Το ποια είναι η σχέση της Χρυσής Αυγής με τον κοινοβουλευτισμό δεν περιμέναμε σήμερα μέσα από το συγκεκριμένο παραλήρημα να τη μάθουμε».

Pretty Woman

Princess Diana Funeral - Elton John - Candle In The Wind (Goodbye Englan...

ABBA : I Have A Dream, HD

ΤΟΥΡΚΙΑ :ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Από CAPITAL Control 

   Κανείς Tούρκος αξιωματούχος δεν πρόκειται στο εξής να μεταβεί στη Γερμανία για να υπερασπιστεί το "Ναι" στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για ενίσχυση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η αντιπροσωπεία στο εξωτερικό του κυβερνώντος κόμματος στην Άγκυρα.







"Όλες οι εκδηλώσεις που είχε προβλεφθεί να διεξαχθούν μελλοντικά ακυρώθηκαν", δήλωσε εκπρόσωπος του "πυρήνα συντονισμού" στο εξωτερικό του AKP, του κόμματος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από εβδομάδες γερμανο-τουρκικής έντασης για αυτή την προεκλογική εκστρατεία.
Η απόφαση "ελήφθη στην Άγκυρα", διευκρινίζει η αντιπροσωπεία του AKP που έχει την έδρα της στην Κολωνία (δυτικά), σε μια Γερμανία που αριθμεί τη μεγαλύτερη τουρκική διασπορά στον κόσμο, από τους οποίους 1,4 εκατομμύρια είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.
Η Ένωση Ευρωπαίων-Τούρκων Δημοκρατών (UETD), μία οργάνωση της τουρκικής διασποράς που πρόσκειται στον Ερντογάν, δήλωσε από την πλευρά της στο γερμανικό περιοδικό Wirtchaftswoche πως δεν θα διοργανώσει "καμία νέα εκδήλωση" με τούρκους υπουργούς από σήμερα έως τις 16 Απριλίου στη Γερμανία.
"Ενημερωτικές συναντήσεις" προβλέπεται να διεξαχθούν ωστόσο "σε τοπικό επίπεδο", χωρίς εκπροσώπους της τουρκικής κυβέρνησης, διευκρίνισε ο πρόεδρος της UETD, Ζάφερ Σιράκαγια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ









Έλυσε τους κάβους για τελευταία φορά το «Παναγία Τήνου»

2TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Δημοσίευση: 21 Μαρτίου 2017, 10:41 πμ
Το τελευταίο του ταξίδι, με προορισμό ναυπηγική εγκατάσταση αποσυναρμολόγησης στην Τουρκία, πραγματοποιεί το «Παναγία Τήνου».
Το οχηματαγωγό-επιβατηγό πλοίο (πρώην «Άγ. Γεώργιος») είχε έρθει στην επικαιρότητα το 2016 (26 Απριλίου) μετά την εισροή υδάτων στο εσωτερικό του, που είχε ως αποτέλεσμα την ημι-βύθισή του στο λιμάνι του Πειραιά.
Το «Παναγία Τήνου» βρισκόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα κοντά στην πύλη Ε4. Τις εργασίες απάντλησης των υδάτων, στεγανοποίησης του πλοίου και απομάκρυνσής του, είχε αναλάβει, μετά από σχετικό διαγωνισμό από τον ΟΛΠ, η εταιρεία «Antipollution ANE».
Το πλοίο είχε κατασχεθεί για οφειλές από το ΝΑΤ. Το «Παναγία Τήνου» άνηκε μέχρι πρόσφατα στον εφοπλιστή Ε. Βεντούρη. Είχε ναυπηγηθεί το 1972.
Σημείωση της σελίδας αυτής.
Γιατί όχι  στην Ελλάδα να μην μπορεί να γίνει αυτό;....Χρόνια Αμέλειας και Απραξίας για θέματα Ουσίας! Κρίμα!....