Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πολύ  λίγος χρόνος υπάρχει  ακόμα………
Για να αποφασίσουν να δουν το πρόβλημα της χώρα αυτήν την ώρα Πατριωτικά! Και όμως, ενώ και οι δυο  τους αντιλαμβάνονται, πως κανένας από μόνος του, ακόμα και με την βοήθεια και συνεργασία άλλων μικρότερων κομμάτων,  δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει συνεχίζουν την αντιπαράθεση σαν να είναι τυφλοί και κουφοί σε μία έρημο!... Ο Λαός όμως που περνά τα πάθη του, δεν είναι ο ίδιος ακριβώς όπως τόσα χρόνια, που ακολουθούσε άσχετα και χωρίς καμία προσοχή τις πολιτικές δράσεις! Τον είχαν έτσι και αλλιώς, προπονήσει καλά στο πολιτικό βόλεμα! Τώρα όμως έχει καταλάβει (ο Έλληνας είναι αμελής, αλλά δεν είναι ηλίθιος), πως ο κάθε πολιτικός θα κριθεί από τις αποφάσεις του. Γι’ αυτό κύριοι Πολιτικοί, εκμεταλλευτείτε τον ελάχιστο  χρόνο που δυστυχώς απέμεινε, αφού σπαταλήσατε το μεγαλύτερο κομμάτι του, ταλαιπωρώντας τον Ελληνικό Λαό, με πολλά  άδικα και αναποτελεσματικά μέτρα, για να μην αναφέρομε μόνο τον απεχθή ΕΝΦΙΑ, ο οποίος ακόμα ας (γελάσουμε) διορθώνεται!
Όσον αφορά την Αντιπολίτευση, παρ’  όλο
 που Αρχηγός της είναι νέος άνθρωπος, ακολουθεί παλιές συνταγές, που δεν οδηγούν Πουθενά, αλλά σίγουρα θα μας πάνε πίσω. Παριστάνει τον Γίγαντα απέναντι από τους Δανειστές μας και υπολογίζει χωρίς αυτούς με ένα στόμφο προκλητικό! Την άλλη αμέσως στιγμή, έρχεται σε επαφή μαζί τους και επιδιώκει να έχει στήριξη! Πράγματα ανόητα και επικίνδυνα!
Γι’ αυτό ΕΝΩΘΕΙΤΕ, βρείτε τον πραγματικό Πατριωτισμό σας και καλέστε Όλα τα κόμματα και κομματάκια σε μία συμφωνία για μία Έκτακτη Εθνική Κυβέρνηση, μέχρις ότου η Ελλάδα επανέλθει στους ρυθμούς της. Ούτε οι Άνεργοι, ούτε οι Συνταξιούχοι, ούτε οι Επιχειρηματίες, ούτε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, ούτε Ανάπηροι, ούτε οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, ούτε, ούτε.. ούτε…
Θα σας συγχωρέσουν Ποτέ! Το έχετε αυτό αντιληφθεί;…….. Τι κάθεστε λοιπόν και αναμασάτε τα  πολιτικά σας  τερτίπια;…..
Λίγες ημέρες  έμειναν, εάν πραγματικά θέλετε, να μην πάνε χαμένες οι θυσίες ενός Λαού ολόκληρου! Και μιλάτε για εκλογές;….

Πάρα πολλές φορές από αυτήν την στήλη, τα επισημάναμε αυτά. Έτσι χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις! Απλά  έχοντας την Πείρα μιας ολόκληρης Ζωής!

Ακούστε το νέο δίσκο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη | Θέα Παραδείσου - Musicpaper.gr

Ακούστε το νέο δίσκο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη | Θέα Παραδείσου - Musicpaper.gr

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ - Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ (ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ)


Χάρις Αλεξίου - Ένα Φιλί | Haris Alexiou - Ena fili | Official Video Cli...


Αλκηστις Πρωτοψάλτη - Ήταν Αγάπη | Alkistis Protopsalti-Itan Agapi | Off...



Καλό Σαββατοκύριακο!.....

Μετασεισμικά αποτελέσματα!Let`s Go Visit: The Shilin Stone Forest.

Let`s Go Visit: The Shilin Stone Forest.