Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 19, 2017

Γιάννης Μηλιώκας - Να δείς που κάποτε...

Εικόνα
Εικόνα
Χάος για 70.000 συνταξιούχους: Επιστρέψτε τις επικουρικές Χάος στις επικουρικές συντάξεις φέρνει μια νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας που βάζει… και επίσημα στον «πάγο» πάνω από 70.000 αιτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την 1η/1/2015 τη στιγμή που εκκρεμούν άλλες 120.000 αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέχρι 31/12/2014,σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».
Το ΕΤΕΑ λέει, από την πλευρά του, ότι νέες επικουρικές μετά την 1η/1/2015 βγαίνουν μόνον αν από την ημερομηνία αυτή μέχρι και τις 12/5/2016 επήλθε θάνατος συνταξιούχου που έπαιρνε επικουρική σύνταξη.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, οι ασφαλισμένοι που έκαναν αίτηση μετά την 1η/1/2015 και έλαβαν επικουρική είτε θα την επιστρέψουν είτε θα δώσουν πίσω ένα μέρος της σύνταξης όταν (σ.σ.: και αν) εκδοθούν οι οδηγίες του υπουργείου για το πώς θα υπολογίζονται οι επικουρικές από 1ης/1/2015 σύμφωνα με το νόμο Κατρούγκαλου!
To υπουργείο Εργασίας μάλιστα με χθεσινή εγκύκλιο προαναγγέλλει και τροποποίηση του νόμου για τον καθορισμό των συντάξιμων αποδοχών βάσει…

Love Story - Originally sung by Andy Williams (with Lyrics) [HD]

Εικόνα

DOCTOR ZHIVAGO ~ LARA'S THEME

Εικόνα
Μέσα στους  δύσκολους καιρούς  εμφανίζονται  και  οι  αδικαιολόγητες παρελάσεις! Ζούμε δύσκολους καιρούς πολλά χρόνια τώρα. Με του κόσμου τα προβλήματα επιβίωσης, με την ατελείωτη εκμετάλλευση του Ανθρώπου από Άνθρωπο, τις πληγές από τις μάστιγες των ναρκωτικών και της αλόγιστης κατανάλωσης του αλκοόλ (τις περισσότερες φορές από τις περίφημες πια «μπόμπες)». Με τους ατέλειωτους πολέμους ολόγυρά μας, αλλά και αλλού. Με την Πείνα να αποδεκατίζει πληθυσμούς ολόκληρους στην Αφρική κυρίως. Με την αχαλίνωτη Δίψα για όλο και περισσότερο Κέρδος. Κύρια αιτία της όλης κατάστασης που τελικά προγραμματίζεται από κράτη μεγάλα και «ανεπτυγμένα» που υποτίθεται και πιο Πολιτισμένα (αρκεί να δούμε τι εννοούμε Πολιτισμό). Γιατί εάν Πολιτισμός στην πράξη σημαίνει «σε ταλαιπωρώ» για να διασφαλίσω για μένα ένα καλύτερο επίπεδο Ζωής μου» , τότε αυτό στην ουσία είναι Ανθρωποφαγία με την χειρίστη έννοια του όρου!... Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει! Και συμβαίνει καλυμμένο από Θρησκευτικό περιτύλιγμα. Δυστυχώς…. Θε…