Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Τι θα γίνει με όλους αυτούς;....





Τι θα γίνει με τους κουκουλοφόρους;.....
Τι θα γίνει με τον ¨Ρουβίκωνα";........
Τι θα γίνει  με τους μαϊμού τυφλούς, κουτσούς κ.λ.π απατεώνες που νέμονται παράνομα την όποια κοινωνική βοήθεια;.....
Απλά να τιμωρούνται με πολύ σκληρά οικονομικά μέτρα για να αποζημιώνονται με το παραπάνω όσοι ζημιώνονται από τις καταστροφές τους! Εκεί ούτε η πρώτη κατοικία να μην μετράει!
Ας δείξει το Κράτος την Παρουσία του! Η  ανοχή  του  κάνει όρεξη στους ανεγκέφαλους και παράνομους  και θρασύτατους  καταστροφείς!
Η Δημοκρατία  είναι μεν δίκαιη αλλά εφαρμόζει τους Νόμους!......Οι ψήφοι έρχονται δεύτεροι μπροστά στην Ασφάλεια του Λαού! Και αυτό δεν πρέπει ν' αλλάζει, ούτε με Αριστερά, ούτε με Δεξιά, ούτε και με όποια άλλη Κυβερνητική απόχρωση! Εκεί οφείλουν να συμφωνούν όλα τα χρώματα και οι αποχρώσεις!..........

Μαρινέλλα - Ρέμος- live ( Τα λόγια είναι περιττά..)

Eric Clapton - Wonderful Tonight (Full Version 8min)

John Lennon - Happy Christmas

Despina Vandi - Xristougenna (Official Music Clip)

Έλενα Παπαρίζου - Αν Με Δεις Να Κλαίω (Official Music Video) ft. Αναστάσ...

Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) (Official Musi...

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

Enrique Iglesias - Hero

Natalie Cole LIVE - Unforgettable

Paul Anka - You Are My Destiny (Live)

Άλλο Λούνα -Παρκ παγίδα!

Για πολλοστή φορά, μαθαίνουμε πάλι για παρά λίγο θύματα σε Λούνα -Παρκ στο Αίγιο!
Είναι πραγματικά εξοργιστικό, να μην μαθαίνομε από τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος.
Στα σύνορα Γλυφάδας και Αργυρουπόλης δεν πάει πολύς καιρός που θρηνήσαμε ένα παιδάκι από παιχνίδι που δεν ήταν καλά στερεωμένο και ο άνεμος το παρέσυρε με το παιδί στην αγκαλιά του. Επρόκειτο συγκεκριμένα για ένα μεγάλο μπαλόνι όπου έμπαιναν μέσα του τα παιδιά και αυτό γυρνούσε. Και εκεί πάλι ακούσαμε τις ίδιες δικαιολογίες ανθρώπων του υπεύθυνου για την εγκατάσταση του Δήμου. "Δεν γνωρίζαμε πως  εγκαταστάθηκε τελικά το Λούνα- Παρκ γιατί δεν είχαμε καμία ενημέρωση"! Ενώ ο επιχειρηματίας ήδη είχε κερδίσει στον διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Δήμος, για την εκμετάλλευση του συγκεκριμένου χώρου . Αλλά ποτέ δεν προσήλθε να υπογράψει την σύμβαση! Τα ίδια και στο Αίγιο και παλιότερα αλλού! Ανεύθυνες και προκλητικές ουσιαστικά απαντήσεις τέτοιες που εξοργίζουν σκεπτόμενους πολίτες , εκτός και εάν  μας αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιοι Δημόσιοι Λειτουργοί για σκέτα βούρλα!
Ένας Δήμος με τους Δημοτικούς του συμβούλους, οφείλει να γνωρίζει πρώτος τι γίνεται στην Επικράτειά του! Δεν μπορεί  αφήσει  ανενόχλητο κάποιον που παρανομεί διότι αλλιώς η σκέψη πηγαίνει σε συγκάλυψη του εγκλήματος  για λόγους προσωπικά πλέον πονηρούς!
Αυτή η Ανευθυνότητα, είναι που έχει πολλές φορές στοιχίσει και σε άλλες δραστηριότητες επιχειρηματιών σε άλλο αντικείμενο,  πολλές Ζωές. Στην Ελλάδα του 2017 πλέον πρέπει αυτό να σταματήσει και να τιμωρηθούν οι ένοχοι παραδειγματικά!
Υπάρχει όμως και συνέχεια. Ποιος έλεγξε την εγκατάσταση του Λούνα-Παρκ, για να πάρει κάποια άδεια και από που πήρε ρεύμα για να λειτουργήσει;..."Ο Δήμος δεν είχε ενημέρωση από κανέναν πολίτη"! Για την Ευθύνη του ζητά Ευθύνη από τους πολίτες! Πρωτοφανές!
Επιτέλους το Ελληνικό Κράτος με τους λειτουργούς του ας διορθωθεί. Και αυτό δεν αφορά την σημερινή μόνο Κυβέρνηση, αλλά είναι πρόβλημα από ανέκαθεν! Κάποιος ας κουνηθεί λίγο από τη καρέκλα του! Αυτό αφορά ακόμα και τα παιδιά και τα εγγόνια του!
Ας ελπίσουμε κάτι ν΄αλλάξει!......Αυτή η ριμάδα η Ελπίδα, είναι που μας κρατάει ζωντανούς!.......