Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Sakis Rouvas - Shake It (Greece) 2004 Eurovision Song Contest

Πριγκηπέσσα -Σωκράτης Μάλαμας -Πρώτη εκτέλεση

The best of Giannis Parios love songs~Live Greek concert~Γιαννης Παριος ...

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝEI ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Mario Lanza/Luciano Pavarotti: O sole Mio

Mario Frangoulis "Vinceró Perderó"

Love story - Andy Williams with lyrics

Love is a many splendored thing (Old Film) - MiraLove

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Δε Μιλώ Για Μια Νύχτα Εγώ | Eleftheria Arvanitaki...

Nana Mouskouri & George Chakiris - Siko Chorepse Sirtaki - Chant & Danse

Charlie Chaplin: The Fireman (1916)

Paul Anka - You Are My Destiny (1963 Version)

Engelbert Humperdinck - Spanish Eyes 1969

Dio, Come Ti Amo - Domenico Modugno - 1966

Κι είχα τόσα να σου πω - Α.Ρέμος Γ.Πάριος

Συνέντευξη Τσίπρα σε Χατζηνικολάου

"Είναι μακέτο τούτο το έργο;" - Κώστας Σημίτης στο best of the best σαρδ...

KARAMANLIS vraxniase sygentrosi ND ATHINA - vouleftikes EKLOGES 2009

Έτσι σε εξαπάτησε ο Σαμαράς το 2012

Λεφτά υπάρχουν αν τα διεκδικήσεις

Tis duskoles stigmes-Natasa Theodoridou

The Greek Secret

Όχι άλλα κομματικά παιχνίδια εις βάρος της Χώρας!



 Τώρα  αρχίζουν τα πολύ σοβαρά!
Αφού ξεκαθαρίσει και το ποια Κυβέρνηση θα δημιουργηθεί (και πρέπει) αυτό να γίνει πολύ γρήγορα, η οποία και θ’ αναλάβει αυτό το βαρύ πακέτο μέτρων και θυσιών, μένει για πολύ σημαντικό στοιχείο- βοήθημα η διόρθωση έστω μέρους της κακής Νοοτροπίας μας.
Σε μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα του Έλληνα Πολίτη, δεν θα πρέπει ν’ ακούγονται και να μαθαίνονται πράγματα που θα τον εξοργίζουν από εδώ και στο εξής, όπως:
1)Το ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν γνώριζε μέχρι τώρα το πόσες ταμιακές μηχανές δεν ήταν συνδεδεμένες με το Σύστημα.
2)Το ότι ακόμα και σε Μουσεία υπήρχε τεράστια διαφθορά στις εισπράξεις και μάλιστα σε συνεργασία (σίγουρα με άνωθεν εντολές) μεταξύ όλων των υπαλλήλων υπηρεσίας!
Εδώ θα πρέπει το ΣΔΟΕ να ελέγχει ακόμα και το ίδιο το Κράτος! Εκεί φτάσαμε! Εγώ θα πρότεινα έλεγχος να γίνεται και σε μεγάλα Μοναστήρια όπου οι επισκέπτες σε γκρουπ η μεμονωμένοι πληρώνουν είσοδο!
3)Το ν’ ακούμε πως έγινε προσπάθεια απόδρασης φυλακισμένων από φυλακή της Κέρκυρας, οι οποίοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο τούνελ, μέσω του οποίου είχε γίνει η απόδραση το 1995, ε αυτό είναι καθαρή πρόκληση! Από το 1995 μέχρι σήμερα κανένας υπεύθυνος ανεύθυνος δεν σκέφτηκε να ενδιαφερθεί. Εκτός και εάν αυτή η κατάσταση βόλευε για χρηματισμό από φυλακισμένους με αντίκρισμα την απόδρασή τους! Ωραία κατάσταση!.......
Έφθασε η ώρα της εφαρμογής των Νόμων. Αλλά με συνέπεια και συνέχεια!..
Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζονται μία Κυβέρνηση η οποία να μην έχει σχέση με καμία από τις προηγούμενες! Χρειαζόμαστε ειδικούς επιτυχημένους πολίτες, που «έζησαν» στην καθημερινότητα και την αντιμετώπισαν με Λογική και πολύ δουλειά. Ανθρώπους, που δεν χρειάζονται τους  ψήφους! Ενταγμένοι σε ένα πρόγραμμα Διόρθωσης όλων των κακών στην Ελλάδα! Ένα πρόγραμμα όπου θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Και αυτό Οφείλουν να το σεβαστούν αφού το συμφωνήσουν ΟΛΟΙ!
Η Ελλάδα βρίσκεται σε σημείο ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! Κανένα κόμμα δεν είναι σε θέση από μόνο του να αναλάβει τέτοια ευθύνη. Γιατί πολύ απλά θα καταποντιστεί στους πρώτους μήνες! Όλα τα κόμματα έχουν αξιόλογους ανθρώπους για να επιλεγούν από αυτά και να προταθούν για την μεγάλη επιχείρηση μιας πραγματικής Διάσωσης και αλλαγής πλεύσης!
Αυτά που λέγονται και ακούγονται από τα κόμματα δείχνουν πως πρώτα η Κυβέρνηση αλλά και μετά όλα τα άλλα κόμματα, επιμένουν στην  στόχευση της απόκτησης της εξουσίας!
Ας το προσέξουν όλα τα κόμματα αυτό! Γιατί τελευταίος ο Σύριζα (που έδωσε στην χώρα την χαριστική βολή) με σημαία δήθεν την «ηρωική» Διαπραγμάτευση αλλά και πιο πριν Όλα τα άλλα που έφεραν την Ελλάδα σε αυτήν την κατάντια, έχουν μία τεράστια Ευθύνη!
Λέμε και διατυμπανίζουμε πως Πάντα στον κίνδυνο γινόμαστε μία γροθιά! Το βλέπει κανείς αυτό;…. η βλέπει μία από τα ίδια;……
Τονίζεται εδώ πως ακόμα και η συμπεριφορά όλων μας πρέπει να γίνει πιο Πατριωτική! Για το ΕΜΕΙΣ και όχι το καταραμένο το ΕΓΩ!
Με σημαία όμως όλα αυτά την τιμωρία όσων Πολιτικών και πολιτών, δεν σεβάστηκαν τον Δημόσιο Πλούτο. Το οφείλει αυτό η Πολιτεία για ν’ αποδείξει πως επιτέλους η Δικαιοσύνη ισότιμα συμπεριφέρεται! Το τοπίο πρέπει να καθαρίσει! Μόνο εάν υπάρχει Τιμωρία πολύ αυστηρή θα συγκρατηθούν οι επόμενοι οικονομικοί «εγκληματίες» κατά των υπολοίπων Πολιτών! Μπορούν αν γίνουν αυτά;…. Μόνον έτσι θα μπορούμε να πούμε πως κάτι άλλαξε! Με το ίδιο «ρούχο» το βρώμικο δεν βγαίνεις στην πιάτσα!......