Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Αστεία video Πολύ γέλιο │ Διαφορα αστεια ατυχηματα | Αστεία βίντεο #10

Παππάς: Τέλος σε 27 χρόνια ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο

 Ασυγχώρητη η επί τόσα χρόνια  "παράταση" αδειών που άφηνε πάντα σοβαρές υποψίες για Διαπλοκή και Αδιαφάνεια!'
Καλώς ο Σύριζα έθιξε το πρόβλημα! Υπάρχουν όμως εκκρεμείς σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο που έγινε ο Διαγωνισμός αυτός, αναμένονται Αποφάσεις του ΣΤΕ και επί πλέον μία σοβαρή αμφισβήτηση για την  απόφαση περί 4 και μόνο καναλιών.
Μία μεγάλη Αγωνία επικρατεί για την τύχη εκατοντάδων εργαζομένων! Εδώ πως αντιμετώπιζεται αυτό το πρόβλημα;........  Αλλά  και πως θα επιβιώσουν τα  νέα κανάλια όταν μόνο για την άδεια πρέπει να δώσουν σε 3 χρόνια τεράστια ποσά τα οποία συνεφώνησαν;...και όλα αυτά τα ερωτήματα σε ένα οικονομικό κλίμα της χώρας που μέχρι τώρα ακόμα κανείς δεν "βλέπει" καθαρά την έξοδο από το ατέλειωτο αυτό σκοτεινό τούνελ της Απραξίας στην Αγορά!
Όλα αυτά συγκροτούν μία μεγάλη ανάγκη  Αληθινής Πατριωτικής Σύμπραξης Πολιτικών και όχι  Πόλεμο για τον Πόλεμο με στόχο μόνο τις  ψήφους!........Υπομονή........
Παππάς: Τέλος σε 27 χρόνια ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο: «Η ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών βάζει τέλος σε 27 χρόνια ανομίας» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε γραπτή ευχαριστήρια δήλωσή του για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.
...