Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Το θράσος είναι πολύ μεγάλο!!!!!!.....



SYNC BLOGS


Είναι  φανερό πως  εκείνοι  οι οποίοι τόσα χρόνια (βεβαίως με την ανοχή της Πολιτείας), απεκόμισαν  πολλαπλάσια παράνομα κέρδη από την εμπορία  φαρμάκων, τώρα ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ στην πραγματικότητα  το Κράτος που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,  δείχνει να θέλει να σταματήσει αυτό το έγκλημα. Χρησιμοποιούν την μέθοδο της μη τροφοδοσίας των νοσοκομείων με τα απαραίτητα για την λειτουργία τους αναλώσιμα, με σκοπό να εκβιάσουν με θύματα τους ασθενείς. Με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο, επιδιώκουν να πάρουν με το μέρος τους την αγωνία των αρρώστων αλλά και εκείνων που έχουν άμεση ανάγκη φροντίδας.
Το πρόβλημα δεν είναι πως  χρωστάει το Κράτος. Το πρόβλημα είναι να μην συνεχίσει να επιβαρύνεται με  υπερχρεώσεις τέτοιες που επί πολλά χρόνια έτρεφαν πολλές "βδέλλες"! Σίγουρα  ευθύνονται     και πολιτικοί και κρατικοί υπάλληλοι αλλά και γιατροί στο κύκλωμα αυτό. Και οι έμποροι έτριβαν τα χέρια τους και κάποιοι  φαρμακοβιομήχανοι είχαν μεγάλη "γιορτή" . Και βέβαια τώρα όλη αυτοί προσπαθούν με κάθε τρόπο θεμιτό η αθέμιτο να  ακυρώσουν το Κράτος. Και να μείνουν ανενόχλητοι στο φαγοπότι τους!
Εκείνο που τους ανησυχεί δεν είναι το χρέος του Κράτους το μέχρι τώρα ανεξόφλητο. Αυτό γνωρίζουν πολύ καλά πως θα το εισπράξουν με τον ένα η άλλο τρόπο. Αυτό που φοβούνται είναι πως το "πάρτυ" μάλλον τέλειωσε!
Από την άλλη πλευρά, βεβαίως το Κράτος ΠΡΕΠΕΙ να σπεύσει το γρηγορότερο δυνατό να  συμφωνήσει σε κάποιο τρόπο εξόφλησης.Να οργανωθεί πολύ καλά, έτσι ώστε να πάψει μία δια παντός αυτό το πρόβλημα. Οι τιμές των φαρμάκων πρέπει να  περιορίζονται στον μέσο όρο  των πιο χαμηλών τιμών φαρμάκων της Ευρωζώνης. Δεν πρέπει όμως και να ξεχάσει εκείνους οι οποίοι, αβλεπί  και αναισθήτωνς υπέγραφαν  συμφωνίες οι οποίες επέφεραν σήμερα τον οικονομικό θάνατο της χώρας. Αυτοί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΊΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΕΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ. Έτσι για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα......  Μόνο η Αυστηρότατη Τιμωρία με δημεύσεις περιουσιών, θα  συγκρατήσει το Ποτάμι της Ασυδοσίας!