Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Whitney Houston - I Will Always Love You

Grease- You're the one that I want [HQ+lyrics]

Sophia Loren Mambo Italiano

Enrico Macias - Zingarella -Gina Lollobrigida

THE CHAMPION (1915) -- Charlie Chaplin, Edna Purviance

The Best Italian Songs 2 !!

https://plus.google.com/u/0/109126629035487628939/posts?cfem=1

Τέρμα τα λόγια τα πολλά!...........



  Η   γνωστή    Βουλή!
Πέρασαν και οι Προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης με 155 ψήφους αποδοχής! Και τώρα αρχίζει το ματς! Είδαμε γνωστές από παλιά εικόνες και ακούσαμε αντιπαραθέσεις άλλες με πολύ ένταση, άλλες με ειρωνείες και άλλες με ακαταλαβίστικες για πολλούς εξηγήσεις. Πιο είναι το «μαύρο» και πιο το «λευκό» ανάθεμα και αν το αντιληφτήκαμε πολλοί.
Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως οι εκλογές τέλειωσαν και τα πολλά λόγια είναι περιττά! Ο Λαός με ένα 40% Αποχής διάλεξε την Κυβέρνηση την οποία πιστεύει( και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό). Τώρα εκείνο που μένει, είναι να πάψουμε να κλαυθμηρίζουμε και αφού έτσι και αλλιώς  δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο, να αφήσουμε ένα λογικό διάστημα (που δεν υπάρχει και πολύ) για να δούμε επιτέλους τι μπορεί να καταφέρει αυτή η Κυβέρνηση. Η χώρα δεν σηκώνει καμία πια καθυστέρηση. Οι διοικούντες έχουν φτάσει πια προ των ευθυνών τους! Το αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν πολιτικά εξαρτάται από την ικανότητά τους πλέον, την οποία και θα χειροκροτήσουμε, εάν είναι αυτή που έχουμε ανάγκη. Η κομματική Αντιπαλότητα όλων των άλλων κομμάτων να γίνεται, αλλά προσέχοντας πάντα την προς τα έξω εικόνα της Ελλάδας. Όσοι πάντα πίστευαν, πως εάν κάψουμε το Κέντρο της Αθήνας, είναι κίνηση θεμιτή, ας αλλάξουν επιτέλους νοοτροπία. Η χώρα και οι Έλληνες δεν σηκώνουν άλλες θυσίες για χάρη κομματικών επιδιώξεων.
Τούτη την ώρα οφείλουμε όλοι να είμαστε προσηλωμένοι στην προσέλκυση νέων Ελλήνων και ξένων επενδυτών. Η Κυβέρνηση ΟΦΕΙΛΕΙ  να «ξενυχτίσει» προσπαθώντας να εξυπηρετήσει χωρίς ιδεοληψίες τους όποιους επιχειρηματίες! Και να συμμαζέψει το Κράτος από περιττά και «χαριστικά» έξοδα προς εκείνους οι οποίοι για χρόνια μας ρουφάνε το αίμα! Από εκεί και έπειτα θα κριθεί για το πόσο ικανή Κυβέρνηση είναι!