Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τι έγινε;...μας πήρε ο ύπνος για τα καλά;.....

Είναι τραγικό συνεχώς να παρακολουθούμε τις ανόητες κόντρες μεταξύ ουσιαστικά 2 κομμάτων μικρού μεγέθους, που αποδεικνύει  την εμπιστοσύνη που  απολαμβάνουν και οι 2 αντίπαλοι από τους πολίτες. Οι ανεκδιήγητοι όμως Πολιτικοί μας, συνεχίζουν το "βιολί" τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο οποίος και μέχρι σήμερα μας κατέστρεψε σαν χώρα! 
Σήμερα η Αμερική και η Ρωσία  εναλλάσσουν την Πολιτικής τους αναλόγως των συμφερόντων τους στην τρέχουσα συγκυρία (τι πιο πιο κατανοητό, αφού απόλυτα ενδιαφέρονται για το δικό τους συμφέρον ο καθένας); Η Τουρκία  μας χορεύει στο ρυθμό της! Η  Ευρώπη ταλαντεύεται χωρίς ακόμα να έχει βρει τον ρόλο της. Εμείς έχομε πετάξει στα σκουπίδια τόσα χρόνια Ειρήνης και εκείνο που σίγουρα καταφέραμε ρίξαμε την Πατρίδα μας στον Καιάδα! Φταίει και ο Λαός, αλλά το ψάρι ανέκαθεν βρομούσε από το κεφάλι! Και αυτοί όλοι τους σήμερα, που είναι  οι κύριοι υπεύθυνοι, για την κατάντια μας, παρουσιάζονται σαν Σωτήρες! Ακόμα και η Αντιπολίτευση η Αξιωματική αλλά και όλοι άλλοι διακατέχονται ακόμα από την ίδια Νοοτροπία της ντροπής! Το πως δηλαδή θα εξασφαλίσουμε πάση θυσία την "καρέκλα" μας και οι υπόλοιποι αντιπολιτευόμενοι, ποια συνεργασία ΘΑ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ (αδιάφορο με  το τι υποστηρίζαμε χτες), για να έχουμε το καλύτερο δυνατό κομματικό Κέρδος! Αν πιάσουμε και καμιά "καρέκλα" ακόμα καλύτερα! Έτσι και αλλιώς ο Λαός αυτός  ξεχνάει πολύ γρήγορα!.....
Ο Λαός από την άλλη τραβάει τα μαλλιοκέφαλά του προσπαθώντας, να ισορροπήσει η το χειρότερο να επιβιώσει για ακόμα μία ημέρα! Αυτοί όμως (οι Πολιτικοί μας), ούτε που παίρνουν χαμπάρι για το τι γίνεται!
Τους πήρε ο ύπνος για τα καλά;.....Δεν μπορούν να δεχτούν καμιά Συνεργασία σε βασικά προβλήματα μεταξύ τους;.....Τώρα που Πρέπει να δείξουν τον Πατριωτισμό τους (τον ουσιαστικό) και όχι τον Ψηφοθηρικό και τον ψεύτικο, δεν μπορούν η δεν θέλουν; Το κρίμα στο λαιμό τους!
Ενωθείτε επί τέλους και δείξτε πως η Ελλάδα και Λογική έχει και Σοβαρότητα, αλλά προπάντων Ενότητα! Καλά τα μάρμαρα του Παρθενώνα, (που και εκεί ποιος ξέρει τι έγινε και πως έγινε), αλλά τώρα είναι η Ώρα Μηδέν για την Πατρίδα!
Θα ξυπνήσετε ποτέ από τον κομματικό σας λήθαργο;........Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο! Έλεος!.............