Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Κύριε Πρωθυπουργέ και κύριοι Υπουργοί γιατί δεν σφίγγετε επιτέλους τα λουριά;..


Και είστε και μία Κυβέρνηση από ένα σύνολο τριών κομμάτων (για πρώτη φορά στην Ελλάδα),τα οποία έχουν αναλάβει το μεγάλο πρόβλημα της απεμπλοκής της χώρας από έναν  οικονομικό γκρεμό!
Είναι δυνατόν, ο Λαός να ακούει συνεχώς για ισοδύναμα και άλλα μέτρα και την ίδια στιγμή συνεχώς να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ, πως υπάρχουν πολλές ακόμα τρύπες, από όπου οι «αρουραίοι» ροκανίζουν τα Κρατικά Έσοδα;….Αν υπάρχουν ψέματα και υπερβολές στην ενημέρωση για λόγους εκβιαστικούς η άλλους διαφόρων συμφερόντων, τότε ας αναλάβει η Κυβέρνηση, ν’ απαντάει γρήγορα αλλά και να τιμωρεί αυστηρά την παραπλάνηση του Λαού. Εάν πάλι  όλα όσα ακούγονται για διασπάθιση του Δημόσιου Πλούτου, αληθεύουν (που δυστυχώς αληθεύουν πολλά), τότε ας βάλει επί τέλους φραγμούς και ας τιμωρεί  αστραπιαία και πολύ αυστηρά (ποτέ με φυλάκιση, αλλά πάντα με βαριές οικονομικές ποινές). Έτσι ώστε να μαζευτούν «τ’ αρπακτικά τέρατα»!
Πως θέλετε ν’ αντιδρούν θετικά στα μέτρα και στα «ισοδύναμα», που προτείνετε, όταν την ίδια στιγμή μαθαίνουν πως στην Βουλή, ακόμα προχθές,  για επιδόματα εκλογών και άλλα, όπως επιδόματα όταν ανοίγει  και κλείνει η  Βουλή;.. Επιδόματα δηλαδή που προτείνονται  να εγκριθούν για διαστήματα που δεν λειτουργεί η Βουλή! Όταν την ίδια στιγμή τα  οριζόντια χαράτσια πέφτουν βροχή;……
Τι είναι επιτέλους εκείνο το εμπόδιο, που δεν επιτρέπει στους Υπουργούς να μαζέψουν τους Προϊσταμένους, όλων των υπηρεσιών της Κρατικής Μηχανής και να τους «τρίξουν» τα δόντια;….Δεν θέλω να σκεφτώ κ’ αν πως στο μυαλό τους ακόμα  δεν ξέφυγε ο εθισμός της ψηφοθηρικής Νοοτροπίας. Οπότε πως ν΄ αλλάξει η Ελλάδα, όταν Εμείς δεν αλλάζουμε, παρ όλη την πολύ κακή κατάσταση που  βρισκόμαστε;….Ας τρίξετε επί τέλους τα δόντια όλοι σας. Και υπάρχει κανένας που δεν συμμορφώνεται, τότε αλλάξετε τον γρήγορα! Αρκετά με την Ανικανότητα και την Αναισθησία απέναντι στον Λαό! Κομμάτι του οποίου θα συμμαζευτεί και αυτό, γιατί και εκεί υπάρχουν πολλοί «αρουραίοι» οι οποίοι και πολεμούν με δόντια και με νύχια, τις όποιες αλλαγές, οι οποίες όμως ελαχιστοποιούν τα παράνομα συμφέροντά τους.
Κύριε Πρωθυπουργέ και Κύριοι Υπουργοί, αυτήν την ώρα και για πολύ καιρό, θα βρίσκεστε σε μία εμπόλεμη και επώδυνη κατάσταση. Του Δικαίου κατά του Αδίκου!
Αυτή είναι η Μοίρα σας! Μέσα από την οποία, θα ελαφρύνετε το Παρελθόν της όποιας ευθύνης σας αναλογεί για την κατάντια της χώρας μας. Θα έχετε όλοι σας τουλάχιστον το ελαφρυντικό πως δεν «λακίσατε»  αλλά σταθήκατε να βοηθήσετε για την Σωτηρία της χώρας μας. Αρκεί να καταπολεμήσετε και να μην υποκύψετε στις πιέσεις άνομων συμφερόντων! Γιατί τότε θα σημάνει και το  Πολιτικό σας Τέλος!....