Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Πόλεμος για το πετρέλαιο







 Αυτός ο πόλεμος για την απόκτηση των πηγών Ενέργειας είναι η αιτία, όλων των πολέμων. 

Πόλεμος για το πετρέλαιο

Εικόνες-σόκ από τραγωδία με πρόσφυγες κοντά στα τουρκικά παράλια - MEGA ...

Σε αυτή την τραγική κατάσταση  δυστυχισμένων Ανθρώπων, έπρεπε ν' αναρτηθούν μεσίστιες μαύρες σημαίες σε όλες τις εκελησίες μας! Και όχι όπως έπραξε ο "σεβασμιότατος" στην περιοχή του! Αυτό είναι το καθήκον των  πραγματικών Χριστιανών στην Πράξη! Και όχι να μπερδεύομε όλους τους Μωαμεθανούς με τους δολοφόνους τζιχαντιστές, που τους"γέννησαν" ομάδες συμφερόντων από τις Μεγάλες Δυνάμεις και τώρα να προσπαθούν να τους αναχαιτίσουν. Ενώ καθυστέρησαν τόσον καιρό! Ας σταματήσει η Υποκρισία και ας φερθούν Ανθρώπινα μερικοί υποτιθέμενοι  "ιερωμένοι'! Αυτά είναι τα προβλήματα και η Ελλάδα Ανθρώπινα προσπαθεί να μαλακώσει τον Πόνο αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων! Τα παιδιά! Ας το κάνει δικό του το πρόβλημα ο καθένας! Ποιος φταίει για όλα αυτά;...........

Ο Μοντερνισμός έχει όρια!



Ναι στο Σύμφωνο Συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων! Όχι στην Υιοθεσία παιδιών!
Ο χρόνος 2015, σε λίγες ημέρες τελειώνει, αφήνοντας πίσω του αμέτρητα Κοινωνικά Προβλήματα Παγκόσμιας Εμβέλειας.
Η Ελλάδα, 6  περίπου χρόνια τώρα ταλανίζεται ως γνωστόν από μία Οικονομική Τραγωδία! Αποτέλεσμα της Ανικανότητας των  Πολιτικών μας, να έχουν εκμεταλλευθεί τα 50 χρόνια Ειρήνης, για να την οδηγήσουν σε μία Ανάπτυξη τέτοια που κάποια παγκόσμια  Οικονομική Κρίση, θα αντιμετωπίζονταν με πολύ λιγότερα επώδυνα για τον πολίτη μέτρα. Αντίθετα με πάρα πολλά ψέματα, μία άνευ προηγουμένου Διαφθορά και Κακοδιοίκηση στην Δημόσια Μηχανή του Κράτους αλλά και με απόλυτο και μοναδικό Στόχο την αρπαγή της Εξουσίας, από την προσέλκυση περισσότερων κατά το δυνατόν ψηφοφόρων, έκαναν το μεγαλύτερο κακό στην χώρα. Ειδικά τα δύο μεγάλα Κόμματα που κυβέρνησαν την Πατρίδα μας.
Και εδώ και ένα χρόνο, αφού το τεράστιο Χρέος δεν μπορούσαν πλέον να το κρύψουν, αναγκαστικά οδηγήθηκαν σε εκλογές από την Αξιωματική Αντιπολίτευση η οποία τον Ιανουάριο κέρδισε τις εκλογές, μοιράζοντας του Κόσμου τα ψέματα, μέχρι να «καθίσει» στον Θρόνο της Εξουσίας! Και ο κοσμάκης αγανακτισμένος και εξουθενωμένος από τις αλλεπάλληλες θυσίες του, ψήφισε για την αλλαγή και έπεσε στο δόκανο! Από τότε όχι μόνο δεν καλυτέρεψε η κατάσταση, αλλά έγινε πιο σκληρή! Όλα αυτά γνωστά! Τα επαναλαμβάνω πολύ συχνά γιατί δεν Πρέπει να ξεχνάμε! Το μεγάλο λάθος μας σαν Έλληνες είναι που ΞΕΧΝΑΜΕ!.......
Και άρχισε αυτή η «Σωτήρια» και «Γενναία» Κυβέρνηση, να μάχεται για το Καλό της Χώρας, υπογράφοντας με μεγάλη ταχύτητα, εκείνα όλα τα οποία προεκλογικά υποσχόταν πως όχι μόνο δεν θα τα δεχόταν αλλά θα  «έσκιζε» επιδεικτικά Το Μνημόνιο των Δανειστών την πρώτη ημέρα που θα αναλάμβανε την Διακυβέρνηση της Χώρας. Και αμέσως μείναμε εμβρόντητοι, με την τεράστια Κωλοτούμπα, που ζήσαμε ποτέ στην Ελλάδα από Πολιτικούς!
Και αρχίσαμε να μην προλαβαίνομε να παρακολουθούμε στην Βουλή τα αμέτρητα Επείγοντα Νομοσχέδια, που ερχόντουσαν για να ψηφιστούν από τα Κόμματα!
Και μέσα σε αυτό το τρελό περιβάλλον «Δημοκρατίας» και Πολιτικής Ευθύνης, μας ήρθε και το περίφημο «Σύμφωνο Συμβίωσης» των Ομοφυλόφιλων Ζευγαριών, ανδρών και γυναικών! Και αυτό σαν επείγον! Και με πια αφορμή;… την τηλεοπτική παρουσία του συντρόφου ενός μεγάλου και σοβαρού ηθοποιού, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, για την απώλεια προνομίων που έχανε, από τον θάνατο του συντρόφου του, επειδή δεν υπήρχε ακόμα στην Ελλάδα  αυτό το Σύμφωνο Διαβίωσης!
Προσωπικά δεν τρέφω καμία αντίθεση, αλλά ούτε και αντιπάθεια σχετικά με τους Ομοφυλόφιλους, άνδρες η γυναίκες. Αντίθετα είμαι υπέρ ενός Συμφώνου Συμβίωσης θεωρώντας τους Ισότιμα Μέλη της Κοινωνίας μας. Αλλά έχω αντίθετη γνώμη για την συζήτηση περί του Δικαιώματος στην Υιοθεσία, από αυτήν την Κοινωνία των Ομοφυλόφιλων! Κάθετα αντίθετη! Δεν θεωρώ Μοντερνισμό το Δικαίωμα αυτό. Δεν θέλω να είμαι «Μοντέρνος» αυτού του τύπου!...
Η Ομοφυλοφιλία Πρέπει να γίνει αποδεκτή παγκοσμίως, γιατί αφορά Ανθρώπους και όχι άλλα όντα! Από εκεί και πέρα, η Υιοθεσία, είναι μία  πράξη σοβαρή και ανήκει στα ζευγάρια μεταξύ ανδρός και γυναικός. Η γνώμη της Επιστήμης στην οποία πολλοί αναφέρονται για το αντίθετο, δεν είναι επαρκώς τεκμηριωμένη. Υπάρχουν και άλλοι τόσοι Επιστήμονες Ψυχολόγοι, οι οποίοι αντιτίθενται….Και  όσον αφορά τον Θρησκευτικό Γάμο, δεν νομίζω πως είναι εικόνα αποδεκτή από τον κόσμο, αυτή που περιλαμβάνει έναν άνδρα ντυμένο νυφούλα! Νομίζω πως αυτό δεν τους χαρίζει τίποτα, αλλά μόνο τους γελιοποιεί (επιτρέψτε μου). Ένας Πολιτικός Γάμος καλύπτει με το παραπάνω και αυτήν την ανάγκη. Για να λέμε με πραγματική Ειλικρίνεια την γνώμη μας...... 
Σε αυτήν την μέχρι τώρα Ζωή μας βλέπουμε, πως συνεχώς ο άνθρωπος δεν μένει ικανοποιημένος με τίποτα! Και συνεχώς ζητάει υπερβάσεις. Και συνεχώς ολισθαίνουμε χωρίς όρια, σε ελευθερίες και συμπεριφορές, που μόνο κακό κάνουν μέχρι σήμερα. Ένα ζευγάρι Ομοφυλόφιλων, δεν μπορεί ν’ αντικαταστήσει ένα ζευγάρι με διαφορετικό φύλο, την ανατροφή ενός παιδιού! Που περιέχει την θερμή και αναντικατάστατη  Μητρότητα! Και εάν πολλοί ομοφυλόφιλοι, διατείνονται, πως υπάρχουν πολλά ζευγάρια τα οποία πολύ άσχημα συμπεριφέρονται στα παιδιά τους, πως αποκλείουν πως το ίδιο φαινόμενο, δεν θα συμβαίνει και με τα υιοθετημένα από τους ίδιους παιδιά; Η μήπως όλοι τους και όλες τους, είναι άνθρωποι πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς για το παιδί;…. Αστεία πράγματα….. Ας σκεφτούνε λίγο και το  «μπούλιγκ», που θα αντιμετωπίζουν στα σχολεία τα παιδιά τα υιοθετημένα από τους Ομοφυλόφιλους!.....
Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούν ορισμένοι και στην περίπτωση αυτή ολόκληρος Υπουργός, να αναφέρεται στην Κτηνοβασία στην Γερμανία (δεν το γνωρίζω το θέμα), την στιγμή που μιλάμε για το θέμα των Ομοφυλόφιλων ζευγαριών! Γιατί τότε, θα πρέπει να μας πει τι σκέπτεται για τους Παιδόφιλους και τους Βιαστές γυναικών;  Και τι προτείνει γι' αυτούς όλους αυτός που είναι υπέρ μίας υποκριτικής Ηθικής που στοχεύει μόνο σε εντρυπωσιασμό;…… Αυτά είναι Τέρατα και η Πολιτεία θα έπρεπε να λάβει πιο δραστικά μέτρα και τιμωρίες γι’ αυτούς. Και η πιο αποδοτική τιμωρία είναι πρώτα να απολύεται από την υπηρεσία του αμέσως και δια παντός και να δημοσιεύεται η φωτογραφία του σε όλα τα ΜΜΕ! Και όχι όταν ακόμα και ο ίδιος ο θύτης έχει παραδεχτεί το έγκλημά του, να μας τον εμφανίζουν με σκεπασμένο το πρόσωπό του από τον γνωστό τηλεοπτικό «ζελέ! Αυτό κι’ αν είναι ανήκουστο!
 Όχι Ρατσισμό με τους Ομοφυλόφιλους! Από τους οποίους πάρα πολλοί   είναι επιτυχημένοι Επαγγελματίες και καλά στελέχη μεγάλων Εταιριών! Όπως και πρόσωπα με μεγάλη Κοινωνική Ευαισθησία!
 Το μόνο που θα ήθελα από τους ίδιους, είναι να μην δείχνουν «κομπασμό» (ευτυχώς όχι όλοι), όπου και αν εμφανίζονται. Δεν χρειάζεται καθόλου, να προσπαθούν να μας δείξουν πως ανήκουν στους Ομοφυλόφιλους! Οι κρεβατοκάμαρες είναι γι’ αυτό!
Όπως δεν συμφωνώ, (από την άλλη πλευρά) με την συμπεριφορά (ευτυχώς ολίγων) μαθητών και μαθητριών Λυκείου, τα οποία παιδιά (ειδικά οι κοπελιές), στις γωνίες δρόμων φιλιούνται στο στόμα και αγκαλιάζονται, με ένα τρόπο επιδειχτικό και προκλητικό. Βιάζονται να μεγαλώσουν! Η Τηλεόραση με τα σήριαλ της, τα παρασύρουν τα παιδιά! Ο Έρωτας ο νεανικός είναι η πιο γλυκιά Γεύση της Νιότης! Το φιλί ακόμα και στο στόμα, έστω και δημόσια είναι ωραία εικόνα, όταν δεν είναι επιτηδευμένα προκλητική και ψεύτικη!
1)Η Κοινωνία μας έχει πολλά σοβαρά προβλήματα. Οφείλει πρώτα- πρώτα, ν’ ασχοληθεί με τους πολέμους!ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ! Για να ν' αποδείξουν σε ολόκληρη την Κοινωνία πως  και οι Χριστιανοί, οι Μωαμεθανοί, είναι πραγματικά πιστοί στην θεωρία αλλά και στην Πράξη των Θρησκειών τους! Και όχι  ψεύτικες συμπεριφορές! Γεμάτες Έγγλημα και Αδικία! Αυτό Οφείλουν Όλοι οι Αρχηγοί Κρατών να ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ πό Χτες!
2)Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που ανεξέλεγκτα αγκαλιάζουν σιγά-σιγά όλη την Παγκόσμια Κοινωνία, με τεράστια προβλήματα που δημιουργούν στον Οικογενειακό Ιστό ενός Λαού!    Και πολλά σχετικά με την Ασφάλεια των Ανθρώπων, την Υγεία, την Παιδεία κ.λ.π….
Γι’ αυτό θεωρώ μεγάλη Υποκρισία, την ύψωση μαύρων  σημαιών στις εκκλησίες της Περιφέρειάς του κάποιος «Σεβασμιότατος» Μητροπολίτης, αντιτιθέμενος με αυτόν τον τρόπο κατά της ψήφισης του Συμφώνου Συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων! Αυτό κι αν είναι Υποκρισία, όταν γνωρίζει πολύ καλά πως ακόμα και η Εκκλησία, έχει στα σπλάχνα της Ομοφυλόφιλους!.... Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο οποίος κρίνει Ανθρώπους;…. Γιατί ας μην το λησμονεί είναι ο ίδιος Ιερωμένος και αυτοί Άνθρωποι! Πως κρίνει λοιπόν την Φύση;…..
Ας συμφωνήσουμε, πως κάπου οφείλουμε έξω από Κομματισμούς, να συνεργαστούμε στην Κοινωνία μας για ένα καλύτερο Αύριο! Το αξίζουν οι ερχόμενες Γενιές μας και έχουμε Υποχρέωση όχι μόνο να διαφωνούμε, αλλά και να συμφωνούμε όταν πρόκειται για το Καλό της Χώρας μας!
Καλή   Χρονιά να είναι σε όλους μας το 2016!