Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014


 

             Ένα κτήνος που ζητάει «συγγνώμη»!

Αναγκαστικά ασχολούμαστε με λυπηρά πράγματα συνεχώς. Η καθημερινότητα δεν μας αφήνει περιθώριο ανακούφισης και ηρεμίας. Με την οικονομική Κρίση, την Διαφθορά και την ατέλειωτη Λιτότητα και Ανεργία, έχουμε χάσει το χαμόγελό μας!...

Και εκεί που κάτι πάει να μας φανεί πιο ρόδινο (που τέτοια τύχη!), να  και η δίκη του κτήνους, που σακάτεψε ολοκληρωτικά για την ώρα (και έχουν περάσει αρκετοί μήνες) την δυστυχισμένη Μυρτώ, τότε στην Πάρο! Και ακούμε πως ο δολοφόνος νεαρός  Πακιστανός, στο εδώλιο του κατηγορουμένου ζήτησε «συγγνώμη»! Ποιο είδος συγγνώμης, μπορεί να υπάρξει για ένα τέτοιο  φοβερό και κτηνώδες έγκλημα;… Πρώτα της έκλεψε το κινητό της, μετά την βίασε και τέλος μη χορτασμένος από την άπληστη  εγκληματική  φύση του, την κτύπησε με  λύσσα στο όμορφο κεφαλάκι της κοπέλας με μία πέτρα που βρήκε στην παραλία επάνω στα βράχια!

Ποιος μπορεί να τον συγχωρέσει;… Είναι οι καταστάσεις αυτές που σε οδηγούν να ζητάς την Ποινή Θανάτου! Σαν Χριστιανός δεν πρέπει ούτε να  σκέφτομαι αυτήν ποινή.

Ομολογώ όμως πως μου είναι αδύνατον αυτό. Διαφωνώ κάθετα με την απαγόρευση της Θανατικής Ποινής για τέτοιου είδους εγκλήματα. Και διαφωνώ κάθετα! Όποιος διαφωνεί, ας βάλει τον εαυτόν του στην θέση των γονιών της και της αδελφής της Μυρτώς!

Αρκετά πια με τα  κτηνώδη εγκλήματα! Και δεν πιστεύω στο τέλος αυτόν τον κακούργο, να τον θεωρήσουμε και ψυχικά ασθενή! Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό! Ο  άνθρωπος αυτός εάν βγει στην Κοινωνία πάλι θα  κάνει σε κάποιο θύμα το ίδιο και ο χειρότερα! Ας το σκεφτούμε λίγο αυτό. Εκείνοι που έχουν παιδιά τι λένε;………