Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης | Είχα κάποτε μια αγάπη (Στην υγειά μας)(Παραμονή Χρ...

Helena Paparizou - Misi Kardia

Συσκέψεις στα μπλόκα, άνοιξε ο Προμαχώνας

Όλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνουν!



Συσκέψεις στα μπλόκα, άνοιξε ο Προμαχώνας: Προς μερική εκτόνωση βαίνει η κατάσταση με τα μπλόκα, καθώς οι αγρότες φαίνεται να δίνουν πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση. Σύσκεψη το απόγευμα στα μπλόκα της Νίκαιας και των Τεμπών. Πάντως, στον Προμαχώνα έκλεισε και πάλι το τελωνείο.
...

Ηχηρό μήνυμα του ΓΓ του ΟΗΕ κατά όσων κλείνουν τα σύνορά τους

Καλό το μήνυμα, αλλά χρειαζόμαστε και την επέμβασή του για να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων!
Ηχηρό μήνυμα του ΓΓ του ΟΗΕ κατά όσων κλείνουν τα σύνορά τους: Καταγγέλει τους περιορισμούς διέλευσης προσφύγων και μεταναστών που επέβαλαν σήμερα η Αυστρία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Σερβία και η ΠΓΔΜ, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν. Ο ΓΓ του ΟΗΕ σημείωσε πως οι πράξεις αυτές «δεν συνάδουν» με τη...

Μήνυμα από τα παιδιά της Συρίας

Αυτά τα παιδιά ποιος τα σεβάστηκε; Ποιος δημιούργησε τον  πόλεμο στην Συρία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, Στην Λιβύη λίγο ακόμα και στη Αίγυπτο;.......Εμείς δεν μπορούμε να καλύψουμε τα αποτελέσματα αυτών των πολέμων! Ούτε η Ιταλία η όποια άλλη χώρα δέχτηκε πρόσφυγες δυστυχισμένους!
Εμείς θα δώσουμε ότι μπορούμε! Ξέρουμε πολύ καλά πως αισθάνονται οι Πρόσφυγες και οι Μετανάστες!.....Αλλά έως που; και μέχρι πότε;.......Ας μην προσπαθούνε να κρυφτούνε από τις ευθύνες τους κράτη  με τα οποία είμαστε Σύμμαχοι! 
Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στην Χώρα μας. Ας σοβαρευτούμε καμιά φορά! Γιατί ενός κακού, μύρια έπονται! Και δυστυχώς δεν τα πληρώνουν αυτοί οι οποίοι με Προχειρότητα δημιούργησαν αυτήν την κακή Οικονομική αλλά και  την μεγάλη Προσφυγική Κρίση! Οι Λαοί πληρώνουν πάντα! Και αυτό είναι πολύ άδικο!.....

Παντελής Παντελίδης - Δε σε συγχωρώ !

The Voice Of Greece 2 - Δαφνη Τσουλια [Κρυψου]..15/2/2015

"Μελίνα" (Δεν σε φοβάμαι) - Μελίνα Ασλανίδου (HQ)

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΧΡΟΝΟ!....



Η ώρα δεν είναι για μικροκομματισμούς   και προχειρότητες!
Η Ελλάδα καταρρέει! Σε μια κατάσταση που οι περισσότεροι Έλληνες δεινοπαθούν, προσπαθούμε να σώσουμε χιλιάδες πρόσφυγες πολέμου αλλά και μετανάστες! Χωρίς να το καταλάβουμε αναλάβαμε υποχρεώσεις, που στηρίζονται μόνο στα Ανθρώπινα και φιλόξενα αισθήματα του Έλληνα! Αυτό όμως έχει και όρια! Και πότε όλο αυτό;… Όταν ακόμα ευρισκόμαστε σε  ατέλειωτες «διαπραγματεύσεις» που και τελειωμό δεν έχουν υποχωρώντας συνεχώς από τις δήθεν «κόκκινες» γραμμές μας! Ο Λαός βρίσκεται σε μία αφάνταστη Ανασφάλεια και ο χρόνος κυλάει πιέζοντας μας όλο και περισσότερο με καινούργια απρόβλεπτα και αδιαπέραστα προβλήματα!
Και οι Πολιτικοί μας, αντί να χτυπήσουν τον κώδωνα του κινδύνου και να ξεπεράσουν τα κομματικά τους, συνεχίζουν να χάνουν και χρόνο αλλά και Εμπιστοσύνη από τον Λαό!
Η Κυβέρνηση Όφειλε από καιρό πριν, Πρώτη να καλέσει όλους τους Αρχηγούς δια μέσου του Προέδρου της Δημοκρατίας και να καθίσουν στα σοβαρά και υπεύθυνα να βρούνε τις ελάχιστες πλέον λύσεις που διαθέτουμε. Η Ανθρωπιά προς τους πρόσφυγες είναι σεβαστή, αλλά και ο Σεβασμός στους Έλληνες Πολίτες που θα βρεθούνε πάλι σε περισσότερες περιπέτειες προηγείται.
Από κάπου και έπειτα οφείλαμε να διαφυλάξουμε τα Σύνορά μας, ειδοποιώντας όλους τους εκπροσώπους των μεταναστών και προσφύγων, πως η χώρα μας δεν σηκώνει άλλο βάρος!
Στην Ευρώπη έπρεπε μάλλον να τονίσουμε πως μας είναι αδύνατον τελείως να σεβαστούμε το χρέος μας, με τις σημερινές συνθήκες! Την Τουρκία όφειλε η Αμερική πρώτη και μετά η Ευρώπη ν’ αναγκάσει να σεβαστεί την θέση της μέσα στο ΝΑΤΟ! Ειδικά όταν προσπαθεί να μπει και αυτή στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια! Η στάση της Ευρώπης είναι χλιαρή. Χάνεται πολύ χρόνος! Η Ευρώπη οφείλει να διαφυλάξει τα Σύνορά της!
Η Κυβέρνηση να πάψει να πιστεύει πως αντιμετωπίζοντας το Προσφυγικό Πρόβλημα, θα μειώσει την υποχρέωση της Χώρας στην εκπλήρωση των ήδη υπογεγραμμένων Συμφωνιών! Έστω και εάν η Ευρώπη αποφασίσει να δώσει ένα τεράστιο  κονδύλι για την αποζημίωση της Ελλάδας από το τεράστιο Πρόβλημα, που ουσιαστικά  η λύση του ανήκει στην Ευρώπη και στην Αμερική!
Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ   συμμαχία Πατριωτική όλων των Κομμάτων! Μπροστά στον Εθνικό Κίνδυνο οι κομματικές Θεωρίες δεν έχουν ούτε Θέση, αλλά ούτε είναι η ώρα τώρα για τέτοια! Ενωμένοι θα μας σεβαστούν περισσότερο! Καμία Αυστρία δεν θα μπορέσει να προσβάλλει έστω και λεκτικά την Ελλάδα!.... Αρκετά μέχρι εδώ! ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! Αλλιώς χανόμαστε εν γνώσει σας!.......