Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Demis Roussos - My Friend The Wind & Goodbye My Love ( Live) HD

Helena Paparizou - My Number One (Live at Eurovision 2005)

* ABBA | Full HD | *

Όλα μα όλα δικαιολογούνται με τον πιο "πειστικό" τρόπο! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!



Φλαμπουράρης: Η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην κυβέρνηση, αλλά στους δανειστές

«Για τις διαφωνίες τους χαίρονται αρκετοί στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

08/04/2017
Φλαμπουράρης: Η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην κυβέρνηση, αλλά στους δανειστές

Η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά στις διαφωνίες των δανειστών για τις οποίες χαίρονται αρκετοί στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα» αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Η κατηγορία περί της δήθεν καθυστέρησης της ελληνικής κυβέρνησης είναι πρόσχημα. Όλοι γνωρίζουν, ότι η υπαιτιότητα δεν βρίσκεται στην ελληνική πλευρά» τονίζει ο κ. Φλαμπουράρης, ενώ ασκεί κριτική στη ΝΔ στην οποία καταλογίζει, ότι το πραγματικό της πρόβλημα είναι ότι «αντιμετώπιζε πάντα το Κράτος ως "λάφυρο", και εκτιμά πως «το μένος της, επειδή δεν κατέχει εδώ και δύο χρόνια την κυβέρνηση και το κράτος, για να το χρησιμοποιήσει, την έχει τυφλώσει».
Κληθείς να σχολιάσει τις θέσεις του διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, ο υπουργός Επικρατείας κάνει λόγο για «ταύτιση» του κεντρικού τραπεζίτη με τη ΝΔ και προσθέτει πως «αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί γιατί δεν κάνει κακό μόνο στον ίδιο αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Κυβέρνηση για την έξοδο από το Μνημόνιο. Θα ήταν ουσιαστική η συμβολή του αν έκανε κάτι ώστε το ΔΝΤ και οι υπόλοιποι Θεσμοί δεν έβρισκαν κάθε φορά κάτι για να πιέζουν την κυβέρνηση, αλλά να σεβαστούν τη συμφωνία που έχουμε από τον Φεβρουάριο του 2016», σημειώνει.
«Το βέβαιο είναι», συνεχίζει ο κ. Φλαμπουράρης, «ότι η δουλειά του κεντρικού τραπεζίτη είναι άλλη από αυτήν του πολιτικού αναλυτή και κρίνεται από τη συνολική του προσφορά στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας. Σε ποιο βαθμό δηλαδή ελέγχει τη διαφάνεια στις συναλλαγές, τη χρηματοδότηση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη συμβολή του στη θεμελίωση μιας κοινωνικής πολιτικής με κριτήριο τις ανάγκες και όχι τους «ημέτερους», τη συμβολή του στην επανεκκίνηση της οικονομίας, δηλαδή οφείλει να αξιοποιεί το χρήμα τού ελληνικού λαού, για τον ίδιο τον λαό και τη χώρα. Σε ποιο βαθμό αυτό το επιτυγχάνει πολιτικολογώντας συνεχώς το κρίνει ο ελληνικός λαός. Εγώ πάντως έχω τρομακτικά ερωτηματικά», υπογραμμίζει.
Ερωτηθείς για το εάν ανησυχεί για μια ενδεχόμενη μη υπερψήφιση της συμφωνίας από τους βουλευτές της συμπολίτευσης ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρει ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα που στηρίζει την κυβέρνηση ζει συμμερίζεται και αγωνιά για τη δύσκολη μάχη που δίνει η κυβέρνηση για να σώσει ό,τι σώζεται, και όχι για τις "καρέκλες" που τόσο "φθηνά" αναφέρει συχνά η ΝΔ. Όσον αφορά τον λαό μας που πραγματικά στην πλειοψηφία του υποφέρει αλλά κάνει υπομονή να είναι σίγουρος ότι γι' αυτόν αγωνιζόμαστε και σίγουρα θα κερδίσουμε».
Συνεχίζοντας ο υπουργός Επικρατείας, αποκλείει την πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ή επανάληψης του καλοκαιριού του 2015, και τονίζει ότι για να κλείσει η αξιολόγηση «πρέπει να ισορροπήσουν οι δανειστές, έτσι ώστε η συμφωνία να είναι κοινωνικά αποδεκτή, οικονομικά βιώσιμη και να κινείται στα πλαίσια μιας κοινωνικής και δημοκρατικής Ευρώπης».
Απαντώντας τέλος σε ερώτηση για το εάν η επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη αποτελεί σύμπτωση ή ανάσυρση εφεδρειών ο κ. Φλαμπουράρης εκτιμά πως «πάντα υπάρχει επιδίωξη και στόχος, οι δε εφεδρείες όποτε ανασύρονται καίγονται στον δρόμο αν δεν είναι "στιγμιαίες". Νομίζω ότι η αμηχανία αλλά και η απελπισία κυριαρχούν σε αυτούς τους χώρους», καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας.


Αυτό το είδος του Πολέμου (Τρομοκρατία) δεν αντιμετωπίζεται με πυραύλους!

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στη Στοκχόλμη

Ενας άνδρας 39 ετών, υπήκοος Ουζμπεκιστάν και κάτοικος Σουηδίας κρατείται ως ύποπτος για την επίθεση με φορτηγό εναντίον πλήθους στη Στοκχόλμη. Ο άνδρας φέρεται να έχει δηλώσει υποστηρικτής του ισλαμικού κράτους με σχετικές αναρτήσεις στο facebook. Ωστόσο οι φίλοι του και το οικογενειακό του περιβάλλον δηλώνουν ότι δεν έχει απόψεις που ταυτίζονται με το ριζοσπαστικό Ισλάμ και πως είναι ένας άνθρωπος που έχει ως κύριο ενδιαφέρον να κερδίσει χρήματα για την οικογένειά του. Εκτός από τον 39χρονο Ουζμπέκο, συνελήφθη και ένας ακόμα άνδρας που συνδέεται μαζί του.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ένα φορτηγό εισέβαλε σε πεζόδρομο στο κέντρο της Στοκχόλμης, έπεσε πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος και παρέσυρε ανθρώπους. Κατά την επίθεση που ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία στη Νίκαια και την πολύνεκρη επίθεση στο Βερολίνο, τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και 12 ακόμη τραυματίστηκαν, όπως επιβεβαίωσαν οι Αρχές.