Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σημειώσεις | 12 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για την Πλάκα

Σημειώσεις | 12 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για την Πλάκα

Καταλάβατε κα Δούρου;.........

Καταλάβατε κα Δούρου;
Αφορά, την άρνηση της Περιφερειάρχης Αττικής κας Δούρου , ν’ απομακρύνει από τις υπηρεσίες της, εκείνους οι  οποίοι προσλήφτηκαν με πλαστά χαρτιά! Και συγκρούονται τώρα με τον κ. Μητσοτάκη για το θέμα αυτό! Και βέβαια εννοείται, πως θα κριθεί και η ευθύνη όσων Δημοσίων στελεχών βοήθησαν σε αυτήν την παρανομία. Αργά βέβαια το Κράτος ξύπνησε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Άλλωστε στην Ελλάδα, για πρώτη φορά ακούμε να ενδιαφέρονται σοβαρά για Διαφάνεια και βέβαια Εργατική Δικαιοσύνη.
Γιατί, άντε να πεις κα Δούρου στις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, (που και αυτοί είναι ψήφοι και μάλιστα ψήφοι διαμαρτυρίας), πιο είναι το σωστό! Γιατί το να επιλέγεις να διασφαλίσεις ψήφους, από όσους ξεγέλασαν το Δημόσιο, είναι πολύ λιγότεροι από εκείνους που έμειναν απ’ έξω από αυτό, παρ’ όλο που διέθεταν νόμιμα προσόντα. Άρα και ψηφοθηρικά να το κρίνουμε, η επιλογή σας είναι πολύ ζημιογόνα για τον εαυτόν σας.
Οι Πολιτικοί πρέπει κάποτε να πάψουν, να διαφωνούν όταν ζημιώνεται το Κράτος και βέβαια αδικείται ο Πολίτης! Εάν αυτό δεν γίνει κατανοητό (και μένω έκπληκτος για την εμμονή στην Αδικία), τότε πολύ γρήγορα θα αναγκασθείτε να εγκαταλείψετε την Πολιτική Αρένα! Άσχετα από Νέα Δημοκρατία, Πασόκ, Σύριζα και όλα τα άλλα κόμματα, τα πράγματα στην Ελλάδα Αλλάζουν!..... .Εφόσον βέβαια συνεχίζουμε να είμαστε μέλη Ευρωπαϊκά! Εάν πάλι επιλέξουμε την απομόνωση (ως Πατριωτική δήθεν επιλογή), τότε θα πρέπει πάλι να γυρίσουμε στο παρελθόν, αλλά θα ματώσουμε πολύ! Και τώρα ματώνουμε, αλλά υπάρχει μία πολύ μικρή Ελπίδα! Αλλιώς το πέσιμο στον γκρεμό θα είναι πολύ πιο επώδυνο!

Καταλάβατε κα Δούρου;……….