Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Χαμένες Ζωές από σκοτεινές σκοπιμότητες!.....



Και εκεί που καλωσορίζαμε τον Χειμώνα, μέσα στον Ελληνικό τραγέλαφο, ήρθαν ξαφνικά και απρόσμενα και δύο θάνατοι και ένας θανάσιμος τραυματισμός, νέων ανθρώπων από νέους συνανθρώπους τους! Μία προγραμματισμένη εκτέλεση στην λεπτομέρεια και μπροστά στα μάτια αμέτρητων πολιτών σε κεντρικό δρόμο. Μόνο μεγάλη λύπη εκφράζω για τους νεκρούς και τους δυστυχείς γονείς τους! Η Ελλάδα του παρελθόντος, προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην  Παγκοσμιοποίηση, όχι μόνο Οικονομικά, αλλά και Κοινωνικά! Τελικά αρχίζουμε να πιστεύουμε, πως ζούμε σε άλλη χώρα! Το έγκλημα μπήκε για τα καλά στο πετσί μας!
Ποιοι ωφελούνται και ποιοι χάνουν από κάτι τέτοιες εγκληματικές πράξεις, δύσκολο να βρεθεί. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο πια, είναι πως κάποιοι ανελέητοι στοχεύουν στην καταστροφή της χώρας, για κάποια ποταπά προφανώς συμφέροντά τους!
Κρίμα για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες. Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα που δημιουργούν αυτές οι απάνθρωπες πράξεις! Εύχομαι οι ένοχοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν σκληρά! Αλίμονο μας, εάν ζήσουμε, από εδώ και εμπρός μέσα στον Φόβο!..........