Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ημέρα πένθους!.......



  • SYNC BLOGS


                        5η  Μαϊου  2010! Ημέρα ντροπής για την Ελλάδα. Η ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΧΩΡΑ! Και τώρα η ντροπή  ακολουθείται και με ένα βαρύτατο πένθος. Τρεις άνθρωποι έχασαν σήμερα την ζωή τους, εκεί που δεν το περίμεναν. Και μάλιστα μέσα στον χώρο εργασίας τους. Μέσα στην ίδια την Τράπεζα που εργάζονταν (αν κατάλαβα καλά). Αλλά και πελάτες να ήσαν τι διαφορά έχει; Θανατώθηκαν με φρικτό θάνατο από αδυναμία εισπνοής μέσα σε μία κόλαση φωτιάς που κάποιοι ανεγκέφαλοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ,  έβαλαν στην Τράπεζα ενώ περνούσαν από έξω  καλά κρυμένοι από τις εκατοντάδες  διαμαρτυρόμενους για τα σκληρά οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης απεργούς...............Και χάθηκαν στην συνέχεια μάλλον για να συνεχίσουν το καταστρεπτικό τους έργο. Πότε στην Ελλάδα θα ξεχωρήσουμε την διαμαρτυρία από το έγκλημα  της καταστροφής, που τώρα προχώρησε και σε θάνατον ανύποπτων συμπολιτών μας;
  • Αρκετά πια με την ανικανότητα του Κράτους να μην μπορέι να συλλάβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  οι οποίοι επανειλημμένως  προβαίνουν σε καταστροφές ασυγχώρητες εναντίον πολιτών.  Πρέπει το Κράτος να γίνει πιο αποτελεσματικό σε τέτοιες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ καταστάσεις.
  • Πρώτα από όλα όμως προέχει το ίδιο το Κράτος να εμπνέει ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ στον πολίτη. Γιατί το αντίθετο όταν συμβαίνει του  ασφαιρεί  την δυνατότητα  ν' αποδώσει ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, όταν το ίδιο είναι άδικο! Οι πολιτικοί μας πρέπει ν' αλλάξουν πια ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ! 'Οταν οι ίδιοι ελέγχονται σωστά για το έργο τους και αξιολογούνται ανάλογα με την αποδοσή τους τότε μόνο μπορούν να λειτουργήσουν  απολαμβάνοντας ΣΕΒΑΣΜΟ και  ΠΕΙΘΑΡΧΊΑ  απο τον λαό. Όταν γίνεται το αντίθετο τότε   οι διάφοροι "αρουραίοι" υπεισέρχονται στο έργο τους και τους  εκθέτουν ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! Η υπομονή του λαού εξαντλείται επικίνδυνα. Το να  υποφέρεις συνεισφέροντας κατά την δύναμή σου για την Εθνική Σωτηρία, όταν άλλοι δίπλα σου όλοι γνωρίζουν πως "ροκάνισαν" τον Δημόσιο Πλούτο με περίσσειο θράσος είναι μία πολύ επικίνδυνη  εικόνα. Ας συννενοηθούν λοιπόν  τώρα με την ευκαιρία της συνάντησης των Αρχηγών κομμάτων και ας συμφωνήσουν στα  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ που έχεί ανάγκη η χώρα.
  • Σήμερα όχι αύριο!!!!....