Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!.....



Εκεί που αποφασίζεις, ν’ αλλάξεις μοτίβο και να εκφράσεις κάτι ποιο ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μέσα από αυτήν την καταιγιστική ενημέρωση για καταστροφές και γκρεμούς, ξαναπέφτεις πάλι στο πηγάδι της απελπισίας! Και πως να μην οδηγηθείς εκεί όταν αντικρίζεις γεγονότα ζωντανά και συμπεριφορές «δημοσίων» υποτίθεται προσώπων να εκφράζονται και να συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο και μάλιστα δημόσια. Αναφέρομαι στην συμπεριφορά της κόρης αλλά και της γυναίκας του αρχηγού του κόμματος, το οποίο αυτήν την ώρα αντιμετωπίζει την Δικαιοσύνη. Άκουσα πως «εμείς τώρα χεσ………με»! Είπε η κόρη! Και είδαμε όλοι μας το φτύσιμο και την επιθετική συμπεριφορά της μητέρας της προς τον δημοσιογράφο που βρέθηκε κοντά της. Είδα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος του αρχηγού του κόμματος αυτού, που αφέθηκαν ελεύθεροι, με το που βρέθηκαν έξω από το κτίριο των δικαστηρίων, άρχισαν να απειλούν να κλωτσούν και να αμύνονται παθιασμένα για το δίκιο του κόμματος και το άδικο της Πολιτείας!
Εάν με αυτές τις συμπεριφορές, αναμένουν να συμπαρασύρουν απεγνωσμένους από την ζοφερή κατάσταση της καθημερινότητας μας, στο πλευρό τους, θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση εάν το πετύχουν.
Σε μία πραγματική Δημοκρατία, όπως εγώ ευαγγελίζομαι, θα έπρεπε αστραπιαία να συλληφθούν ξανά και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη κατηγορούμενοι για τα νέα τους αδικήματα!
Με αυτόν τον τρόπο δεν θα δείχναμε στα παιδιά μας, πως μπορούμε να «γράψουμε όποτε γουστάρουμε στα παλιά μας τα παπούτσια το υπάρχον Κράτος»!Και να αντιμετωπίζομε σαν παράδειγμα το λέω τις απαράδεκτες καταλήψεις σχολείων η άλλων Δημοσίων κτιρίων, που στην Ευρώπη μία τέτοια σκέψη είναι τελείως αδιανόητη!....Και όμως η ανοχή είναι τεράστια! Που σημαίνει πως για να είμαστε αδέκαστα δίκαιοι σαν Πραγματική Δημοκρατία, θα πρέπει να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση σε όλο το φάσμα της Κοινωνίας μας. Έτσι ώστε ο κάθε Έλληνας να έχει βαθιά καταλάβει  και σεβαστεί πως η Δικαιοσύνη και το Κράτος, είναι  Ζωντανό και Δίκαιο και δεν χαρίζεται σε κανέναν! Κανέναν απολύτως, από απλό πολίτη, βουλευτή υπουργό και ακόμα Πρωθυπουργό! Αυτό μόνο εάν γίνει, κανένα «πολιτικό μόρφωμα» δεν μπορεί να επιβιώσει!Και κανένας «αρουραίος» δεν θα κινείται με θράσος και περίσσεια άνεση κακής διαχείρισης η κλοπής Δημόσιου Πλούτου!
Η  Ζωή των Ελλήνων στο εξωτερικό το αποδεικνύει περίτρανα! Όχι γιατί είναι καλύτερης ποιότητας Έλληνες, αλλά γιατί εκεί οι Νόμοι είναι σε άμεση εφαρμογή και έλεγχο! Και βέβαια γίνονται παρανομίες. Δεν είναι όλοι Άγιοι! Αλλά σε αναλογία πληθυσμών, το ποσοστό είναι μικρό!.....
Εδώ μπορούμε να γίνουμε και εμείς, ένα Λαός, όπου ο Νόμος είναι υπεράνω Όλων!.....Μόνο έτσι θα βρεθεί η άκρη! Το είπα χίλιες φορές και σας κουράζω δυστυχώς! Είμαι όμως απόλυτα βέβαιος, πως πάρα πολλοί συμφωνείτε!....Γιατί όλοι μας επιθυμούμε μία Ελλάδα για τους πολλούς και όχι, για τους λίγους!..