Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Λάδι στην φωτιά!.....


 Λάδι στην φωτιά, έριξαν οι δανειστές μας, προτείνοντας την Κυβέρνηση, πως εάν θέλει να κάνει Κοινωνική Πολιτική, θα πρέπει να ενδιαφερθεί και να μεθοδεύσει να στεγάσει εκείνους, οι οποίοι θα στερηθούν τις χρεωμένες κατοικίες τους! Λάδι στην ΑΝΟΧΗ της Πίεσης τόσα χρόνια, για μέτρα πολύ σκληρά. Το  ότι φταίμε και εμείς, για ασυγχώρητη Κακοδιοίκηση και Διαφθορά, δεν σημαίνει πως εκμηδενίζει και την άποψη πως η Παγκόσμια Κρίση, (μεθοδευμένη κατά την άποψή μου και αυτή, λόγω ενός σχεδίου ανάκαμψης της κατανάλωσης, μετά από το  φιάσκο που έπαθε η Δύση, με την μεταφορά των εργοστασίων της στην Κίνα και Ινδία), είναι και αυτή υπεύθυνη! Γιατί μην μου πει κανείς πως η Ευρώπη, δεν γνώριζε το τι γινόταν στην Ελλάδα, στην Ισπανία και την Πορτογαλία για το «σπρώξιμο» των πολιτών στον δανεισμό από τις τράπεζες, οι οποίες δανείζονταν ακόμα και σε πολίτες χωρίς περιουσιακά στοιχεία. Στο απόλυτο Κενό!

Ας αφήσουν λοιπόν το ύφος αυτό της αυστηρής κριτικής και του «τα ξέρω όλα», γιατί ο έλληνας Πολίτης, έφτασε στα όριά του! Άλλη όμως είναι η κατάρα μας. ΤΩΡΑ είναι η ώρα, που θα έπρεπε όλα τα κόμματα σαν μία γροθιά, να παραμερίσουν τις κομματικές τους φιλοδοξίες και οι αρχηγοί τους Ενωμένοι να φωνάξουν ΔΥΝΑΤΑ, πως το σχοινί άλλο δεν αντέχει! Τέρμα τα πειράματα και ο εξευτελισμός των Ελλήνων αλλά και άλλων πολιτών του Νότου. Αυτών που μία  Ζωή κατανάλωναν ατέλειωτα Ευρωπαϊκά προϊόντα!

Είναι άλλο πράγμα, να πληρώσει εκείνος που μπορεί και άλλο πράγμα, να ζητάς από τον καταχρεωμένο (θύμα του Συστήματος), να πληρώσει με την απώλεια του  μοναδικού σπιτιού του. Αυτά να τα πούνε σε άλλους Λαούς που θα μπορούνε ίσως να πείσουνε! Σε Εμάς κοντά τα χέρια της Αρπαγής περιουσιών που αποκτήθηκαν με αίμα!

ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία κύριοι Αρχηγοί κομμάτων και μελλοντικών Πρωθυπουργών να «ξυπνήστε» από το απόλυτο κομματικό «ναρκωτικό» σας και να γίνεται Μία Γροθιά και Μία Ασπίδα για την Πατρίδα. Ούτε Δεξιοί, ούτε Αριστεροί, ούτε Κεντρώοι, ούτε άλλα ευκαιριακά κομματικά δημιουργήματα! Μπορείτε;……ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΑΣ!!!