Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Και "το Θαύμα " έγινε!...



 Και το «Θαύμα» έγινε!
Και εκεί που επί 9 ολόκληρους μήνες, Ο Σύριζα έδειχνε να βγάζει «σπυριά» ακούγοντας για αποκρατικοποιήσεις  άμεσα αναγκαίες για Επενδύσεις στην χώρα, με το «Πατριωτικό» δήθεν πρόσχημα πως δεν πρόκειται ν’ αφήσει ποτέ να πωληθεί η Ελλάς, τώρα ξαφνικά και πολύ –πολύ γρήγορα (αφού οι μελέτες όλες ήδη είχαν προετοιμαστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), προχωρεί επιτέλους στις αποκρατικοποιήσεις! Αρχίζοντας με τα Αεροδρόμια, ετοιμάζοντας την υπόθεση του Ελληνικού και προχωρώντας για τον Αστέρα και έπονται και όλες οι άλλες περιπτώσεις αποκρατικοποίησης. Εκείνων των σημείων όπου το Κράτος αδυνατούσε μέχρι σήμερα να τις αξιοποιήσει αλλά και να τις συντηρήσει ακόμα! Στροφή 180ο για το καλό του Τόπου επιτέλους! Η Εγκεφαλική «δυσκοιλιότητά» της, δεν δείχνει να έχει τελειώσει μόνο, αλλά τώρα με στόμφο οι περισσότεροι Κυβερνητικοί μιλούν για αναγκαία μέτρα, τα οποία θα βοηθήσουν τον τόπο να αποκτήσει ξανά την Σιγουριά για  ξένες Επενδύσεις. Αυτές που θα δώσουν την νέα ώθηση οικονομικής Ζωής στην χώρα!
Εννέα καταστρεπτικοί μήνες, που διόγκωσαν το Ελληνικό πρόβλημα, με μία νοοτροπία αλόγιστης συμπεριφοράς, απαράδεκτης Άγνοιας και δυστυχώς μίας προσβλητικής για την Χώρα «μαγκιάς», κόντεψαν να δώσουν στην Ελλάδα την χαριστική βολή!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Κάτι αλλάζει πολύ καθυστερημένα αλλά,  αλλάζει!
Βέβαια ακόμα δυσκολεύονται μερικά Κυβερνητικά σε σοβαρά πόστα στελέχη, να διορθώσουν από  έναν ανόητο εγωισμό τις εκφράσεις τους. Το δείγμα αφορά τον Υπουργό ο οποίος υπογράφοντας την συμφωνία των Αεροδρομίων, είπε τελείως ένα ακατανόητο «υπογράφω, αλλά δεν συμφωνώ»! Αυτή η φράση πρέπει να μείνει παροιμιώδης και να ασχοληθεί με αυτήν και το Βραβείο Γκίνες! Τόση ανοησία! Μόνο που το Γκίνες δεν ασχολείται με ανοησίες!
Εκείνο που είναι πολύ αναγκαίο όμως τώρα, είναι να χαμηλώσουν οι Κομματικές Αντιπαλότητες και όπου η όποια απόφαση της Κυβέρνησης, ωφελεί την χώρα τότε Όλοι της Αντιπολίτευσης να συνδράμουν με κάθε τους προσπάθεια την Κυβέρνηση. Δόξα τω θεώ υπάρχουν αρκετοί Τομείς (Παιδεία-Υγεία-Λειτουργεία του Κράτους-Αξιολόγηση Υπαλλήλων του Δημοσίου κ.λ.π.), όπου μπορούν ν’ αντιπαρατεθούν για το καλό της Πατρίδας!
Πήραμε μία γεύση Ελπίδας και αναμένουμε την συνέχεια με πολύ προσοχή!.....