Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο!

Και η κατάσταση της Ανασφάλειας παρατείνεται, όπως και παρατείνεται και το μαρτύριο της σταγόνας! Μόνο που οι "σταγόνες" είναι  πληροφορίες οι οποίες τις περισσότερες φορές ανατρέπονται από τα ίδια τα Κυβερνητικά στελέχη. Είχαμε δηλαδή την προηγούμενη Κυβέρνηση,  η οποία  προχωρούσε χωρίς να μας εξηγεί, το τι ακριβώς συμβαίνει και εμείς  αντιμετωπίζαμε μία σκληρή πραγματικότητα. Που και αυτό δεν ήταν  εύκολη κατάσταση.
Τώρα  ο καθένας τα λέει με τόσο στόμφο και σιγουριά, που δύσκολα τον πιστεύεις. Όταν καείς στον   χυλό  φυσάς και την γιαούρτη!
Οι ημερομηνίες που  υπολογίζουμε πως θα υπάρξει μία συμφωνία. αλλάζουν και μετατίθενται, όλο και πιο μακριά! "Θα συμφωνήσουν οι Δανειστές μας θέλουν δεν θέλουν" είναι το ρεζουμέ, μιας Κυβέρνησης, η οποία εάν δεν κρύβει κανέναν άσσο στο μανίκι της, τότε τι να πω;
Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη,  αλλά κατά πόσο εμείς θα ηρεμήσουμε πολύ το φοβάμαι! Και ας μην  διαμηνύουν διάφορα στελέχη της Κυβέρνησης, πως  υπάρχει εσωτερική τρομοκράτηση των Πολιτών. Η Τρομοκράτηση  τροφοδοτείται από το  μη  υπάρχον μάλλον σχέδιο διαφυγής, αλλά ευελπιστούν πως θα καταστραφεί το Σύμπαν, εάν βουλιάξει η Ελλάς! Τι να πω;......Μακάρι να  είμαι ένας κακόβουλος αιθεροβάμονας πολίτης, ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται τίποτα και καθόλου! Τουλάχιστον έτσι θα σωθεί η Πατρίδα και εγώ το λιγότερο θα είμαι Κακό!